Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 256
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Здравейте,
Днес цял ден не мога да се логна на сайта на мон.
Излиза ми грешка: "Неуспешна валидация на captcha"
Някой друг с подобен поблем или грешката е само при мен?
Добре де, поне една-две страници назад в темата да беше прочела... Unamused

# 1 006
Здравейте,

Почти всички

# 1 007
  • Пловдив
Казва се pop it. И няма само антистрес ефект.
Може и да се играе с него. Изисква известна комбинативносът и мислене няколко хода напред.
😉😉
Мен децата ме научиха.

# 1 008
Слава богу не е пожелала този попит.
Книжките по списъка и аз взех в изданията за ученика. Почна с "Хамлет", преполови го, като мнението й е, че е добре, че е в стихотворна форма.

# 1 009
Здравейте,

Почти всички
[/quo

Благодаря за краткия и нормален отговор Simple Smile!

# 1 010
Нормално е да има напрежение и рефреш. Обявено е първо класиране ДО 13-ти, а не дата 13-ти!
Университетите също качиха резултати по-рано. Големия синковец е приет и в двата в които кандидатстваше на първо класиране и първо желание. Вече е записан. Чакам с нетърпение като всички тук резултатите от класирането на малкия и да си отдъхнем.

# 1 011
А за какво служи "глупотевината"? Не ми хрумват идеи какво е .това.

Това било анти стрес играчка - натискат се силиконовите топченца
https://drebolii.com/antistres-igrachka-pop-it?gclid=Cj0KCQjwiqW … cAS4aAouKEALw_wcB
Много деца ги имат
Ужас, анти стрес играчки за деца … накъде отива света ?!

# 1 012
Хаха, и моята вчера видя такава глупост на една сергия и поиска. Казах й, че трябва да спестяваме за Американския Joy

# 1 013
Днес дори не съм правила опит да влизам в МОН и не виждам смисъл. Съмнява ме да качат класирания преди понеделник.

Попит имаме още от зимата, поръчах го от али експрес, още не ги бяха пуснали в БГ. На мен ми харесва.

# 1 014
  • Варна
Показах го това на щерката и й казах, че е анти стрес играчка. Тя: "Стрес ли?! Какъв стрес пък имат децата?" Joy
Книги не съм купувала още, но вероятно ще взема христоматия тази година, за пръв път. Приемам съвети за добра такава, че не знам какво да гледам при избора. Евентуално при записването ако дадат списък, ще го мислим в движение, засега не иска да чете задължителната литература... Няма да настоявам. Ако през годината й дойде нагорно да ги чете, другото лято сама ще си ги поиска. Ако й е ок, значи така ще си кара в гимназията. Голяма е вече, да си решава Simple Smile

# 1 015
  • В светлината на слънцето
Такова антистрес чудо нямаме. Но каката имаше преди две години едни мекички за мачкане, пак за същите цели. Наборът няма такива интереси.
Книги имаме много, почти всичко от изучаваната литература. Но все пак ще му купя една христоматия за лятото - сам си я пожела.
Иначе неговият антистрес е колелото. Преди малко ми се прибра от Витоша с кал даже и в миглите. Но само с една лека охлузна рана от тъпо падане. Три трудни трасета са минали и част от Витоша 100.

# 1 016
  • София
С такъв попит си играе наше съседче, което е на 1 годинка. И познайте - моите 14 и 8 годишни диванета се карат кой да му вземе попита 😶 На малкия ми наскоро му подариха такова чудо и всеки ден незнайно как попита се озовава в стаята на кака му 😂 Луда работа.

# 1 017
  • Пловдив
Dive, вижте първо по кой учебник ще са. Аз принципно харесвам изданията на БГ Учебник, но се оказа, че в учебниците по литература на Просвета има изучаваните откъси. Мисля, че Анубис и Булвест също бяха с текстовете.

# 1 018
  • София
Dive, хвърлила съм око на една христоматия, но още не съм я взела. Ето:
Скрит текст:

JiD, ако може да се играе на това, моля те да споделиш как. Поне да има смисъл. Синът изобщо не се е стресирал, поне да играем с това чудо.

Хаха, и моята вчера видя такава глупост на една сергия и поиска. Казах й, че трябва да спестяваме за Американския Joy
Как не се сетих да пробутам подобен аргумент Joy

# 1 019
Моите си купиха христоматията на БГ Учебник в понеделник. Цяла седмица се разиграва Хамлет у нас. Следва Дон Кихот...
Не са видяли антистрес играчката, не са я поискали. Пусти моди.

Аз разреших на Лина да си направи червени кичури покрай лицето за ваканцията и от три дни отнасям критика от близки и далечни познати. Два червени кичура и детето ми се оказа напълно изтървано и пропаднало.
Няма нищо, аз си го обичам.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 20:04 от mira70

Общи условия

Активация на акаунт