Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 309
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 990
Дами, все още ли има проблем с влизането в сайта priem.mon ? На мен лично ми писна два дни да рефрешвам, да чистя кеш и бисквити. Ще чакам отзвук тук.

# 991
  • София
Дами, все още ли има проблем с влизането в сайта priem.mon ? На мен лично ми писна два дни да рефрешвам, да чистя кеш и бисквити. Ще чакам отзвук тук.
А какво очаквате да видите в сайта днес и вчера, че се налага да рефрешвате. Има дата, ще има лези класирането. Дори по медиите ще съобщят.

# 992
  • Стара Загора
А защо рефрешвате? Днес сме събота, изобщо за 2 работни дни как очаквате да се случат нещата? Списъците по училищата да се разпратят трябва, проверки правят предполагам

# 993
А какво очаквате да видите в сайта днес и вчера, че се налага да рефрешвате. Има дата, ще има лези класирането. Дори по медиите ще съобщят.
Просто се напрягам, знам, че е напълно излишно. Благодаря.

# 994
Аз преди можех да вляза, сега проверих и ми дава грешка. Работят или са изключили сървърите. Има време до вторник вско ще бъде ОК

# 995
Това нововъведение с книжките само със завършен 10кл. май ще е чудесен филтър за една обособена група в държавата ни с по-особен нюанс на кожата.
Не, просто ще крат без книжка, както и сега впрочем.

# 996
  • София
Ходихме днес със сина малко на пазар за летни дрехи, че всичко му е малко.
И накупих част от книжките за 8 клас. Не смятам да го тормозя с тях сега, нека си почива активно, но все пак в един момент ще му затрябват. Успокоявам се, че не са обемни и понеже чете бързо, ще може да ги прочете и в учебно време. Някои ми се виждат скучнички, но пък той се радва на предимно не-българската литература. Единствено "Дон Кихот" каза, че ще я прочете през ваканцията, защото е по-дебела, а и има стимул - приготвила съм му великолепната класическа екранизация със София Лорен и Питър О'Туул. Бях решила само христоматия да му взема, както ме посъветва приятелка, но от подготовката в 7 клас момчето така свикна да има книжките до себе си като учи, че сам си поиска да ги има. Лошо няма, за книги не щадя средства.
И купих, под натиск естествено, една страшна гумена глупотевина, предполагам е модерна, защото цитирам: "Всички деца имат!". Ето я:
Скрит текст:

# 997
  • София
Имаме глупотевината - форма лебед и цветовете на гей обществото - малката си я измрънка за РД. На моят му взех много книги днес - антична и гръцка литература (ходих на Малашевци днес, а там винаги има много книги). И сега се прибирам от плаж и ме посреща - ами започнах го този списък, не е готин, но ще се избута. Яка мотивация го хвана вчера след като видя, че Ивенти шият ризите за НГДЕК, хареса си униформата, малко старомодно конте е ( колко петокласници са поръчвали на Дядо Коледа сако?)... Сигурно съм единствената, която се надява да е назад в другото класиране, но не искам повече екшън, искам едно спокойно море, пък макар и кратко.

# 998
  • София
А за какво служи "глупотевината"? Не ми хрумват идеи какво е .това.

# 999
  • Ланкър, планините Овнерог
По - модерен вариант на бабъл фолиото. Да си пукаш и успокояваш нервите. Само това нямаме.

# 1 000
  • София
Кръгчетата се натискат и пукат. Нещо като вечно-пукаща хартия. Успокоява уж.
ММ току що му намери по-удачно приложение - формичка за лед, съгласих се с него Joy

# 1 001
За същото като спинърите и скуишитата 😄 за нищо...
Моите нямат такива глупости, даже малката 2 клас не е проявила интерес. Камо ли за голямо дете ..

# 1 002

Това било анти стрес играчка - натискат се силиконовите топченца
https://drebolii.com/antistres-igrachka-pop-it?gclid=Cj0KCQjwiqW … cAS4aAouKEALw_wcB
Много деца ги имат

# 1 003
Здравейте,
Днес цял ден не мога да се логна на сайта на мон.
Излиза ми грешка: "Неуспешна валидация на captcha"

Някой друг с подобен поблем или грешката е само при мен?

# 1 004
  • София
Скрит текст:
LaughingLaughing
Това, което не знаех е за обединените училища, които са до 10 клас, както и че шофьорска книжка нече може да се вади след завършен първи гимназиален етап.

Може да се вади със завършено основно образование ( в момента това е 7-ми клас, по мое време беше 8-ми). Не е нужен какъвто и да било гимназиален етап, курс, година.
Ама и книжка ли могат да вземат на 14г? Племенникът ми изкара курсовете лятото преди да стане на 18г, но книжката си взе на РД. Това беше през 2019-та.

Не, разбира се. Понастоящем за записване на курс трябват 17 години и 9 месеца. Когато аз карах курсовете бяха нужни 16г., а книжката се издаваше на 18.

Кати, аз като цяло, пропускам твоите постове, ама....Laughing На мен не ми пречи, но има потребители, които не са толкова в час с форума и неговите участници.

Не се притеснявай. Нито четенето на нечии постове, нито спазването на правилата на граматиката са задължителни тук. Последните сякаш са задължителни само за онези, на които предстои явяване на НВО 7-и клас, на теб едва ли щети се наложи. Не се безпокой. Wink

Общи условия

Активация на акаунт