Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 440
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз се мъча с чаша червено вино - жега ми е, но това ми се пие Joy Мислех следващата учебна година да поотхлабя примката на учениците, но ако е пак ДО - не ми се мисли...по-добре да продължа с винцето Joy

# 451
  • на Мелмак
На бяло съм!
Искам още другата седмица да я запиша и да приключим, ама надали Grinning

Имам петокласник, да ви кажа от сега ми е дерт, че и притеснителен е, не като кака си. Ще ги видим тогава, опитни зайчета са.

# 452
  • София
Дами, не мислете негативно. Има резон в думите на Стаматов Wink  Ако все пак дете с 400 бал реши да изброява паралелките от високобаловите гимназии, 40- 50 паралелки може и да не му стигнат, за да се класира някъде. Тук, не вярвам да има толкова неориентирани майки Simple Smile Просто, реално трябва да се преценяват нещата и всичко ще е ок Simple Smile
Успех и вярвайте в * Simple Smile

И, Наздраве и от мен! Не подбирам по цветове Wink Здрави да сме

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 21:46 от molive

# 453
  • Варна
Недейте се оплаква с бъдещи петокласници, моля! Малкото ми е на почти 3 години. Докато стане 7 клас Бог знае какво ме чака...
Освен винопроизводител да стана, друго спасение не виждам за момента Simple Smile

# 454
  • София
svetli - лозето е от мен Joy Ти само бутилирай Joy

# 455
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
имаш избор. може да си само вино консуматор. Simple Smile

# 456
  • Варна
Svetli, и учител на местна почва ще ти осигурим Wink ти само реши да станеш винопроизводител! И пазарът вече изглежда сигурен в лицето на седмокласните мами... Какво има да се чудиш Joy
Срам не срам, аз съм на едно модерно оранжево Мелнишко. Не е като на ММ, ама не се и оплаквам. Наздраве Simple Smile

# 457
  • София
Изпитите свършиха.... В неделя вечер (след последния) получавам въпрос: "А аз утре какво имам да правя?"... Joy ... явно не може да осъзнае, че вече е почивка.
Днес се прибирам и на масата намирам това:
Скрит текст:
аз: Какво е това?
тя: Исках да проверя нещо ...
Joy Joy направо да си сипя ... но съм се обявила за въздържател Joy ....че покрай еЧБиОто имах доста оправдания да следвам формите на овала Blush

# 458
По мое скомно мнение матурата беше лесна, но трябва да отчетем и факта, че миналата година 7ми клас бяха половин година дистанционно и им махнаха част от материала. Тази година децата реално са почти година и половина онлайн и не махнаха нищо от матурите. Дано догодина учат присъствено, защото на седмокласниците догодина ще им се струпа поне 2 години дистанционно обучение.

Миналата година 7ми клас бяха в грипна ваканция от 27ми януари до 15ти март и не са учили изобщо. После минаха ДО. Затова бе намален част от материала.
Да не говорим, че половината школи и частни учители окапаха, защото не бяха изобщо подготвени за онлайн уроци. Включая двете частни учителки по БЕЛ и математика, които бяха на щерката, а школата водеше само видео-лекции чрез ютуб.
Самите училища, колко време им е отнело да влюзат в час с ДО, също отделен въпрос...
Хм, не беше така. Бяха една седмица януари, която сляха с малко от междусрочната и после една седмица март. След това започна короната.
Месец и 20 дена грипна ваканция е нямало.

# 459
  • София
Татко ми върна голямото хлапе и остана да нощува, та си имаме гости. Наредихме 18 желания (помоему не повече от 4-5 сбъдваеми), чакаме НГДЕК. Каквото-таковаааа. Посвършихме литър водка (3ма възрастни), дано сме полели добре.

# 460
  • Beyond the Frontiers
Според мен драмата в София не е във високия, а в средния диапазон...

Виното е the must. Ако така го изживявам с младежа, след 4 години с девойката ще се гътна...

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 10:56 от Galactic Voyager

# 461
  • София

Така, след вчерашното ваксинирано куче днес си имам и ваксиниран младеж. Два дена само на водене по ваксини ми върви... После успяхме да отидем и до училището му - както каза, последния път си мислел, че повече няма да го види отвътре... е, пак влезе - още си носи чипа - и взе ваксинационния картон. После успяхме да извадим и медицинско - за всеки случай.
Писала съм 33 желания, до о/о 50 и няколко точки под бала му... миналогодишна статистика... Но се надявам на 3-о до 7-о (НПМГ). А дано!

# 462
Чаша бира брои ли се за поливане?
Не искам да се замислям, че след 2 години ме чака същото. Тази година не успях да се пропия, но тогава със сигурност...
Важното е за сме живи и здрави!
Хайде наздраве!

# 463
  • София
О, аз имам още 8 години до следващата истерия.

# 464
Хм, не беше така. Бяха една седмица януари, която сляха с малко от междусрочната и после една седмица март. След това започна короната.
Месец и 20 дена грипна ваканция е нямало.
Всъщност да, права си - от 27ми януари до 6ти февруари, после около няколко седмици февруари присъствено, после от 6ти март до 15 март, и после ДО. МОН е преценил да отпадне материал поради "извънредната  ситуация  и  предвид  различната  скорост  на преподаване в отделните училища в изпитните материали за изпитите от НВО в края на VII клас  ".
НВО за 10ти клас също нямаше, а тази година го проведоха.
Вероятно не точно ДО-то е било причина, а ненавременното усвояване на материал поради внезапността на ситуацията и неравната подготвеност в училищата.

Общи условия

Активация на акаунт