Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 480
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 135
Да, амбулаторната карта, която си им върнаха от училището и точно така ми я описа дамата по телефона - "това, което ви връщат от досегашното училище".
ЛАК - лична амбулаторна карта ли имаш предвид, здравно профилактична карта или здравен картон на дете.
Толкова излишна бумащина
Този ЛАК от личния лекар ли трябва да е заверен или от сестрата в новото училище

# 136
  • у дома

Изключително странно ми е защо и какво ви пречи да напишете 4 желания. Няма да отнеме много време все пак. Знам че детето е с висок бал, но пак ми е непонятно. Ние ще пишем поне 10 желания, а прогнозно ще влезе по първо. Simple Smile

Защото си е тяхно право.Миналата година моето беше в първите 10 в статистиката.При положение,че има две такива паралелки и се приемат 52 деца напълно спокойно си писах едно единствено желание,на което си беше и приет.

# 137
  • София
Да ви се похваля -вече виждам оценките от свидетелството РУО София-град, ако има значение
В профила на моето дете още не са нанесени, но щом са започнали да ги качват, сигурно до часове и при нас ще има.

# 138
Навремето  в 73 се влизаше след изпит в първи клас и учеха от първи клас руски. Беше много елитна руска гимназия и много желана, случайни деца трудно попадах там.

Кога е това едно време?
По моето "едно време" се научихме да четем и пишем на руски първо, имаше изпит за първи клас, но в мнозинството си децата бяха от квартала.

# 139
  • София
meggyv, ще отиде по някое от първите желания детето, не го мисли Simple Smile

При нас (НМУ София) сутринта излезе класирането, от утре - записване. В петък раздадоха свидетелствата, тия дни ще си ги приберат обратно за повечето седмокласници там Wink Свидетелството за 7 клас е 2 петици, по АЕ и по история (заслужено 5-ци, даже леко надценен по история).
Карти не са връщали и не са искали нови бележки, само мед. бележка от ЛЛ за записване (за професионалните паралелки).
Пожелавам на всички деца да се класират там, където искат! Аз приключих с МОН системата - не съм влизала въобще след миналия понеделник, колкото да видя резултатите. Но ще ми е интересно да видя минималните балове след второ класиране, въпреки това. Той иска да види за къде би му стигнало (няма да редим желания).

При нас ваканцията започна, като до края на юли има 2 майсторски класа - един в София, един в Созопол, между тях има концерт в Балчик. Та и морето ще е музикално Wink, но на него така му харесва - малко музика, малко плаж. В останалото време преимуществено е на село в планината, та и там е планина и игри плюс музика (вече си работи по осмокласните планове и ангажименти).
Трябва да помислим вече за школа по английски и евентуално немски или италиански (аз мисля, че е по-добре немски, той иска италиански). Надявам се по АЕ в училище на добър преподавател...

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 13:32 от rally

# 140
Навремето  в 73 се влизаше след изпит в първи клас и учеха от първи клас руски. Беше много елитна руска гимназия и много желана, случайни деца трудно попадах там.

Кога е това едно време?
По моето "едно време" се научихме да четем и пишем на руски първо, имаше изпит за първи клас, но в мнозинството си децата бяха от квартала.

Чак ме е срам да кажа кое е “едно време” направи антична се чувствам . Да, нямаше случайни деца, всички бяха минали изпит, адресът не беше  единственото основание за записване както в момента. /първи клас/

# 141
  • София
Дъждец, дори децата в училището знаят, че ще пенсионират директорката.Но аз сверих инфото с човек от МОН и ми беше потвърдено.

Май не ме разбрахте. Не говоря против 73-то. Имах предвид, че навремето са били замислени 4 езикови гимназии, плюс НГДЕК и математическите като по-специални и всичките са били в центъра. Част имат нови сгради и сега са на по-отдалечени места. По-късно и други училища стават елитни и езикови, но си остават в предишните сгради. Това имам предвид и нищо друго.

# 142
  • Някъде на край света
Добрите новини започнаха! Heart

Честито на приетите и нека имат незабравима и безгрижна ваканция.

Dive, аз също не бих го мислила толкова. Ще влезе на първо желание, първо класиране. Факт, обаче че с моето момиче не успях да се преборя с броя на желанията и сложи колкото тя пожела. Simple Smile Добре, че е в разумни граници (чети под 20) и няма да се съревноваваме с миналогодишния победител с над 200 такива. Joy

# 143
Навремето  в 73 се влизаше след изпит в първи клас и учеха от първи клас руски. Беше много елитна руска гимназия и много желана, случайни деца трудно попадах там.

Кога е това едно време?

Чак ме е срам да кажа кое е “едно време” направи антична се чувствам . Да, нямаше случайни деца, всички бяха минали изпит, адресът не беше  единственото основание за записване както в момента. /първи клас/

То и сега само с адрес не може да се влезе в 73-то, ако трябва да сме честни.

# 144
  • Варна
Подадохме и ние , още преди 2 часа. Аз бях решила да подадем на 07.07 , но детето се събуди и каза, че няма намерение  да чака. Всичко вече е в ръцете на съдбата и разбира се подредбата на всички останали кандидатстващи!
ysap, честита да си !

# 145
  • Стара Загора
Ние също подадохме по обяд. Успех на всички деца! Дано ги приемат на желаните места и да са щастливи от избора си следващите години

# 146
  • София
Е, ние утре ще подаваме. Каза, че иска и кака му да е при нас, та ще чакаме да се върне от вилата. Тя била късметлийката.

# 147
ysap, жива и здрава да си, много радост да имаш!

# 148
Уж щяхме да мислим днес, утре да е денят, но го измислихме набързо и сега пак започва голямото чакане Grinning. Успех и много късмет на всички.

# 149
  • София
ysap, пропуснах да ти честитя РД! Здраве и щастие ти желая и като подарък едно щастливо и реализирало мечтите си в осми клас дете!

Общи условия

Активация на акаунт