Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 398
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 585
както и се очакваше - не знаят защо резултатите са смайващо добри, но е заради добрата работа в електронна среда. Sad

https://fakti.bg/bulgaria/592028-mon-ne-znae-na-kakvo-se-daljat- … ki-sled-7-mi-klas
Да, бе! Как ли пък не! Ако не бяха допълнителнителните курсове сигурно щехме да сме с 40 точки.
Ел. обучение не повлия добре, определно, но нямахме избор.
И какво сравняват 10 и 7 клас. Сравненията не са релевантни.
В 10 кл. малко ученици посещават допълнителни курсове по БЕЛ и МАТ, но за матурите в 7-ми си е задължително.
Да не би отново да ни подготвят, че следващата учебна година ще сме в ел.среда???

# 586
както и се очакваше - не знаят защо резултатите са смайващо добри, но е заради добрата работа в електронна среда. Sad

https://fakti.bg/bulgaria/592028-mon-ne-znae-na-kakvo-se-daljat- … ki-sled-7-mi-klas
                   Ха,ха!Чудят се "защо"!!! Как не се сещат за частните уроци и школи,които бяхме принудени да плащаме,защото малко учители бяха на ясно какво е то ДО! Такива слаби уроци гледах ,че не ни остана избор освен да търсим компенсиране на пропуски и непредаден материал с частни уроци.При това включихме и цялата рода и всеки помага с каквото знае и може.При почти година и половина ДО нямаше какво друго да направим.Ако разчитахме само на училищното обучение резултатите щяха да са плачевни.То е лесно с чужда пита помен да правиш,че и да се хвалиш!

# 587
Аз да разведря темата, ако позволите.
След като наредихме желанията с коконата ми и ги заявихме в системата на МОН, баща и притеснен я пита, какво е 6-тото и чувство за прием в 8-ми клас. Коконка ни поглежда с пренебрежение и заявява:
- Оставете ме на мира! Все ми е тая! Аз английския език ще го науча, НО по-важното е как да ме забележи Хари Стайс, защото искам да се омъжа за него!!!
Онемях. Седнах. Отворих си една бутилка бяло вино и си сипах. Наздраве!
Явно Хари Стайлс е по-важен! :–)
Поздрав от нас с коконата с песен на Хари Стайлс:
https://www.youtube.com/watch?v=Y8R-zl7SDUU

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 17:29 от sladkish4e

# 588
Здравейте!
Искам да попитам кои документи се изискват при записване на приет осмокласник.Знам,че всяко училище си има различни изисквания,но основно удостоверение за завършен 7 клас и служебната бележка са задължителни.Трябва ли акт за раждане?

# 589
  • София
Аз разбира се не знам, кой е  Хари Стайлс, но принципно я разбирам.
Дори съм съгласна, че в 8 клас това е по-голям проблем от това в кое училище ще учи.

# 590
Аз разбира се не знам, кой е  Хари Стайлс, но принципно я разбирам.
Дори съм съгласна, че в 8 клас това е по-голям проблем от това в кое училище ще учи.
Тийн идол е! Красавец при това!

# 591
Ще трябва само да се преборят с Оливия Уайлд и го взимат Харито.Grinning

# 592
И аз сега го виждам този младеж, но аз отглеждам момчета, така че е разбираемо.

# 593
Heart ExlPurple HeartSparkling Heart
Ще трябва само да се преборят с Оливия Уайлд и го взимат Харито.Grinning
Smile Yellow Heart Heart Exl Yellow Heart

# 594
  • София
Квоти има ли за тоя?
Да знаят момчетата.

# 595
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз съм с момичета, ама тоз не е тачен. Той не е ли дърт вече като за 14г момиче? На моите им дай азиатци

# 596
Той юноша бледен тоз Хари, бре...😀

# 597
Аз разбира се не знам, кой е  Хари Стайлс, но принципно я разбирам.
Тийн идол е! Красавец при това!

Готин и талантлив е !!

# 598
  • София
Боже само да не са 13 момичета и 13 момчета.
Иначе се сетих, че е тин идол. Ама творчеството ...

# 599
Аз съм с момичета, ама тоз не е тачен. Той не е ли дърт вече като за 14г момиче? На моите им дай азиатци
Как дърт, бе Гитка?
Коконка има решение и на този казус:
- Мамо, ама аз харесвам по-възрастни мъже като теб!
Понеже разликата със съпруга ми е доста по-голяма. Simple Smile
Лъвици, какво да ги правиш!!!

Общи условия

Активация на акаунт