Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 375
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Моят е много по-мъжествен! И да не забравяме - 98т по МАТ! Grinning Grinning
Ето за това говорех! HugHands Plus1
Я ХаритУ да дойде да изкара едно НВО, да го видим Joy

# 616
Най-накрая темата потръгна Joy

# 617
Аз съм впечатлена от блестящите умове, мъдрили паралелките с професионална насоченост. Фаворит ми е паралелка "Митническа декларация с интензивно / или разширено/ изучаване на АЕ.
Чета ви.
Къде има такава специалност? Чувала съм за" Митническа и данъчна администрация с разширено изучаване на АЕ", ама" Митническа декларация... " Rolling Eyes
Ти ли го видя това чудо или ти го е споделила някоя недоразбрала майка?
Аз го видях. По памет писах, да, сега от в къщи гледам, че има и данъчна декларация в наименованието, но за мен е същото безумие.

# 618
  • София
Направо ме смайвате с някой изказване на момичета. Моята е с мислене на 5ти клас. Ама то целия клас бяха така момичетата. Добри деца, ученолюбиви, още не мислят за любов. Добре, че тази драма с кандидатстването мина преди да откачи по тази тема. Момчетата с които се сблъсках пък са на друга вълна. Игри, телефони ... Един доста добре ни подлъга с майка му, че решава задачи докато не дойде геометрията и се оказа, че някой програмки за решаване на задачи там не работят. Изобщо не разбрах кого си мислят, че лъжат - себе си ли, нас ли? Добре, че с майка му сме приятелки, та си говорим в прав текст и успяхме да го накараме да решава задачи поне с мен, защото на домашно никакъв шанс да разчитаме  - програмата решава всичко цял срок.

# 619
  • София
Чакай, нищо лошо за първите трепети не е казано.

# 620
Направо ме смайвате с някой изказване на момичета. Моята е с мислене на 5ти клас. Ама то целия клас бяха така момичетата. Добри деца, ученолюбиви, още не мислят за любов. Добре, че тази драма с кандидатстването мина преди да откачи по тази тема. Момчетата с които се сблъсках пък са на друга вълна. Игри, телефони ... Един доста добре ни подлъга с майка му, че решава задачи докато не дойде геометрията и се оказа, че някой програмки за решаване на задачи там не работят. Изобщо не разбрах кого си мислят, че лъжат - себе си ли, нас ли? Добре, че с майка му сме приятелки, та си говорим в прав текст и успяхме да го накараме да решава задачи поне с мен, защото на домашно никакъв шанс да разчитаме  - програмата решава всичко цял срок.
Лесно е така, малко и добро дете....питайте ме мен, той е с вид и съзнание на 17г, то не са гаджета, целувки, чудеса....и аз моля ти се треперя с кой акъл ще иде на матура! Grinning Grinning

# 621
Аз явно съм динозавър. Харито не съм го чувала даже. Но знам кой е Мияви, кои са Шайнис, BTS и пр( Гита Ог ще ме разбере )... И се страхувам внуците ми да не са дръпнати очи, че ще се гръмна...

# 622
450, те резултатите от НВО са показателни... Имаше максимални резултати твойта щерка, нали?😊Моята я тресе пубертета от 6-ти  клас.. Всякакви житейски и фолософски истории и са много по-интересни от "тъпото" училище. За това не очаквах много и бях супер приятно изненадана от резултатите. Толкова са ни различни децата...

# 623
Моята въпреки внушителния външен вид на поне 17г. / ръст и атрибути, онзи ден взехме нови сутиени, че старите омаляха/, си е дечко. Не се е заинтересовала от момчета. Има приятелка -съседче, което сега завърши 4 клас, то при нея са любовни драми. Този искал да ходи с нея, пък тя с другия. Гаджета в класа нямали казва моята.
Явно ще е гимназиална първата любов.

# 624
Аз явно съм динозавър. Харито не съм го чувала даже.
"One direction", групата?

# 625
Аз явно съм динозавър. Харито не съм го чувала даже. Но знам кой е Мияви, кои са Шайнис, BTS и пр( Гита Ог ще ме разбере )... И се страхувам внуците ми да не са дръпнати очи, че ще се гръмна...
Няма да са само твоите Joy
К-попът беше голяма работа, когато голямата беше 7 клас. Май и мина. Макар че иска да учи в Корея. Малката няма такива наклонности.

# 626
  • Ланкър, планините Овнерог
_re_ge, значи ще разбереш тази лудост
Скрит текст:

# 627
  • София
Но не е само това. С език и общообразователни предмети мисленето не се развива особено. Трупат се знания основно, докато в едно предприемачество се учат много неща за живота. Твърдя, че подготовката за живота, развиване на качествата е много голямо, стига училището да е сносно и да не се претупва всичко.

С езиците и общообразователните предмети се развива именно мисленето. В различни посоки, с предпоставки за задълбочаване в последствие на конкретните познания. А разните там предприемачество, ресторантьорство и не знам си още какво може да се научи... ами, как да се практикува някаква конкретна професия. Може да даде сръчност на ръцете, бързина на краката, но никога, ама никога няма да даде крила. Няма да даде и свободата да помисли детето, че може да си измисли / направи / развие крила... Това идва от физиката, от математиката, от литературата, от езиците о културите.

# 628
Къде има такава специалност? Чувала съм за" Митническа и данъчна администрация с разширено изучаване на АЕ", ама" Митническа декларация... " Rolling Eyes
Ти ли го видя това чудо или ти го е споделила някоя недоразбрала майка?
Аз го видях. По памет писах, да, сега от в къщи гледам, че има и данъчна декларация в наименованието, но за мен е същото безумие.
Администрация и декларация са коренно различни неща. Мисля, че не си прочела правилно. Действително щеше да е шокиращо да има специалност " Митническа декларация...", но в " Митническа администрация..." няма нищо  безумно.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 20:55 от «Sonya»

# 629
  • Русе
Да попитам, когато излезе класирането и ако детето не е прието по първото си желание, вижда ли се някъде в профила коя резерва по ред е детето за по-горно желание или колко е минималният бал за по-горните желания, за да се ориентираме има ли смисъл да се ходи на следващо класиране или не.

Общи условия

Активация на акаунт