Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 355
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 750
Една дама от миналогодишната седмокласна сподели,че малко преди  първо класиране са се появили. До сряда има време, макар и да е натоварващо и изнервящо това чакане.
Има ли на някой, на който още ги няма оценките от свидетелството в приложението на МОН за прием? Има ли някакъв срок, в който трябва да се появят? Чудя се дали да не звънна утре на РИО-то, ако ги няма още… Все пак утре е петък, а понеделник очакваме първо класиране…

# 751
  • София
Оставете РУО на мира!
Оценките ще се появят преди класирането!

Спрете изобщо да отваряте priem.mon.bg. Пийте вино или кафе или каквото ви е кеф!

# 752

Даже днес се опитах да видя дали прогнозите за 2020 спрямо 2019 са се оказали верни, но нещо се омотах пак из таблиците и не успях да се справя . То и да гледам, късно е вече.

Аз ще ти кажа от опит за прогнозите! Yum 2019 година кндидатства младежът,а 2020 - сестра му.През цялото време съм следила класиранията и бала-прогнозен и реален.Прогнозните балове се потвърдиха.Оказаха се верни с изключително малки разлики.Някъде и по-малко от точка.Следенето през 2019 много помогна при правилното лично прогнозиране за 2020.На 99.99% знаехме къде ще приемат девойката и знаехме какъв е шансът и за второ класиране.Само ,дето тя се отказа от него и настоя да я запишем на първо.

# 753
Еми в едно са, да. И това ли е проблем? Joy Ох, да се свършва вече. Дано по-скоро става 13ти.
Не, не е проблем с висок бал като вашия. Но нали си правите сметката, че всеки, който иска да влезе в строителния ще пише всичките специалности?
Казват, че балът тази годин ще е висок. Това означава, че деца, които не са си и помисляли за елитните гимназии сега ще се пробват там. И битката за всяко място ще е тежка.

# 754
Еми в едно са, да. И това ли е проблем? Joy Ох, да се свършва вече. Дано по-скоро става 13ти.
Не, не е проблем с висок бал като вашия. Но нали си правите сметката, че всеки, който иска да влезе в строителния ще пише всичките специалности?
Казват, че балът тази годин ще е висок. Това означава, че деца, които не са си и помисляли за елитните гимназии сега ще се пробват там. И битката за всяко място ще е тежка.
Възможно. Аз не съм писала всички техни, но пък транспортно и водно са с 200т. под неговия бал и мислех, че това е застраховка за отпадане от класирането. Освен да бях писала в наше село училището, където и с 0т. ще влезе.

# 755
Честно,  не знам как е възможно бала да се вдигне с 50т. Миналата година с по-добър бал са били 495 момчета, тази година 510 .Това както и да ги гледам са една-две паралелки разлика.Аз ли не смятам вярно?

# 756
  • Варна
Вале, след всичко, което преживяхте тази година, мисля, че никак не е редно да се притесняваш сега и за това! Ще ви стигне, че и ще ви остане бал, хубавко ще го "похабите". Моите прогнози на база Пловдивската статистика за вашата паралелка са минимален на първо - 358. Налей си нещо разхлаждащо и пропъди тез тежки мисли! Момчето ще си влезе от раз и никакви РУО лелки не бива да го притесняват.

Честито на приетите в НГДЕК! Да повлечете крак и ние да се радваме във вторник Simple Smile Наздраве! Champagne

# 757
Образувате си нерви с излишни разсъждения. Колкото и да са високи баловете ( не съм сравнявала успеваемостта в Пловдив за 2020 и сега), това са 67 точки разлика.

# 758
и дъщеря ми е приета в НГДЕК! ех, голям кеф, за нея лично това е второ желание и истинско желание и така хипер по-леко се чака 13ти - но продължаваме да си го чакаме Flowers Four Leaf Clover

нонич, ще има разместване със сигурност, това записване до 13ти наобед в нгдек не знам как го измислиха, пак наобед е по-добре от 12ти, ама там на педал ли да чакам в обедната почивка да записвам в последната секунда, кой знае МОН кога ще го пуснат това класиране, направо не знам, а така ми се искаше да спестя записване-отписване, така или иначе дано има повод!

и честито на приетите колеги деца 🤩

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 17:49 от arino

# 759
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
честито на приетите.
пропуснала съм как се кандидатства в НГДЕК, ще ми обясните ли?
Simple Smile благодаря

# 760
  • София
Честито на приетите в НГДЕК и рисувателните училища! Много да са щастливи децата Gift Heart

Мен започва все повече да ме тормози един друг въпрос - сериозната перспектива за ДО и за следващата учебна година. Вярно, че се замислих месеци напред, но това ми изглежда все по-вероятно, колкото и да не ми се иска. Дано децата да случат на учители, особено по езиците, тъй като 8 клас е изключително важен за полагането на основите на нов език, както всички знаем, а и не само.

Допълвам се:
st. Dobri, в НГДЕК се кандидатства чрез техен изпит по История + точките от НВО по БЕЛ.

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 17:21 от Kally May

# 761
  • София
magi_sveta, arino, змия, Ronique, lothen, чес-ти-то и наздраве!
nonich, обичайно канят до към 20 резерва, стиснати палчета от нас, ако това е голямото желание на детето Hands Fist

# 762
Честито на приетите в НГДЕК!
Благодаря ви за подкрепата. Добре, че няма проблем с името.
Ами мислих и прецените, че пет стигат, дано не съм сгрешила. В Пловдив сме.
Балет му е 410. Ето ги минали години баловете.

Ще ти стигне бала, не се филмирай

# 763
  • Пловдив
Моля ти се, няма никакъв шанс да не влезе на 1 желание тук.
Бала в това училище е от утроена математика, а бал 410 при това положение е космически, даже може и шанс за МГ да има, камо ли да не стигне бала за строителния. Че аз имам 3 момичета познати с бал 30 по мат (в смисъл толкова са точките от НВО по математика) , които се надяват да влезнат в това училище. Изобщо от Руо са се изказали неподготвени.

# 764
Здравейте, моля за мнения за училище ,,Веда”

Общи условия

Активация на акаунт