Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 337
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 720
змия, Честито!

# 721
Обадих се в РУО, нямало проблем. Активно било заявлението с желания, но да не се учудя ако не го класират, защото съм писала само 5 паралелки.
Развали ми се почивката тотално.
Не се притеснявай. Ние писахме само 9, а реално искаме само 1. Но аз категорично отказах да пиша само 1 желание 😄

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 15:49 от Mia Rulana

# 722
  • София
Наздраве от мен.
Младежът е приет в НГДЕК.
Честито.
Балът е хвръкнал тази година - последните две години е бил около 360 на последното прието дете, тази е 400 точки.
Моята шансове няма, но пък до 15 септември има много време, току виж някой звънне, че я иска.
Тук второ класиране публично няма, всичко оттук насетне по телефона.

# 723
Това за "рязаното" някакъв майтап ли е? При това много просташки.
"Рязаното" му казват, защото отрязаха част от училището, за да разширят булевард "Тодор Александров".
Наистина не зная!
Така ми го представиха.
Казах му на моя да им изпринти резултатите и да им ги покаже.
Щото училищата, където учат техните деца, са на много по-ниски места в класацията.
Здраве да е!

# 724
  • София
змия, честито! Попътен вятър ви желая от сърце Kissing Heart
Сега започнах да се притеснявам, дано не скача балът много-много, 40 т си е сериозен скок /НГДЕК/. Аз се водих и по прогнозните на Дидева и sanaka, и по миналогодишния бал. Каквото - такова, ще почакам и ще видя. Не е рано - Наздраве Kissing Heart

# 725
  • Варна
И аз вече супер се притесних . Нашия аванс е 30 т за второ класиране и вече се чудя дали ще стигне .
Пфуу, трябваше още паралелки май да пишем, не само тези, които той иска ...
Даже днес се опитах да видя дали прогнозите за 2020 спрямо 2019 са се оказали верни, но нещо се омотах пак из таблиците и не успях да се справя . То и да гледам, късно е вече.

змия, поздравления за вас!

# 726
  • София
Сега как се ядосвам, че не написахме 32 СУ!!!
Що го слушам мъжа ми???
Колежките му казали, че е пълно с циганета, наркомани,  "Рязаното" у-ще му викали, че имало всякакви малцинства и децата не се учели добре.
А то кво се оказа, че е в топ 10 на гиманзиите за 2021г.
Погледах БАЛ-а от 2020г. Щеше да ни стигне!
Още не можем да надраснем балканския синдром!
http://www.danybon.com/obrazovanie/klasacia-gimnazii-vsichki-dzi-12-class-2021/

Синът ми завърши 7ми клас там. Има какво да се желае, особено 5-7 клас, но училището няма нищо общо с описаното. Обяснили са ви защо е рязано, в буквалния смисъл на думата. Но там цигани няма. Бих казала, че това е едно от най-сигурните училища, опасано е с камери отвън и отвърте, а поради спецификата на срезката, остава с вътрешен и външен двор, който е с поне 5м ограда откъм булеварда, през която дори и ръката не можеш да си провреш. В това училище няма влизане отникъде, освен  през официалните 2 входа, които са под постоянна охрана. Едно от малкото училища и с постоянен лекар на място в училището. За наркоманите няма какво да коментирам вече. Да приемам, че всички сме наркомани и да се свършва с тия писания. Синът ми не пие дори газирано Simple Smile

# 727
  • София
Аз съм чувала много хубави отзиви за 32-ро. Въпросът с локацията му е спорен и опира до лично мнение и до удобство спрямо местоживеенето.

# 728
Що го слушам мъжа ми???
Колежките му казали, че е пълно с циганета, наркомани,  "Рязаното" у-ще му викали, че имало всякакви малцинства и децата не се учели добре.

Синът ми завърши 7ми клас там. Има какво да се желае, особено 5-7 клас, но училището няма нищо общо с описаното. Обяснили са ви защо е рязано, в буквалния смисъл на думата. Но там цигани няма. Бих казала, че това е едно от най-сигурните училища, опасано е с камери отвън и отвърте, а поради спецификата на срезката, остава с вътрешен и външен двор, който е с поне 5м ограда откъм булеварда, през която дори и ръката не можеш да си провреш. В това училище няма влизане отникъде, освен  през официалните 2 входа, които са под постоянна охрана. Едно от малкото училища и с постоянен лекар на място в училището. За наркоманите няма какво да коментирам вече. Да приемам, че всички сме наркомани и да се свършва с тия писания. Синът ми не пие дори газирано Simple Smile
Късно е либе за китка, както се казва.
За второто дете ще зная!
С голямата дъщеря наредихме желанията на база локация, деца учещи в конкретните училища и с препоръка от колеги, родните и приятели.

# 729
  • София
Година чудна беше - и свършване няма,
сега пък паралелките станаха драма голяма...
В НГДЕК, НУИ, МУ,НУКК
ще си запиша детето и МОН ще са до тук!
Но други ще тръпнат в уплаха
дали балът няма да скочи до тавана.
"Елитни", "Неелитни" училища няма -
всички деца сме на някоя мама!
Дано късметът редом до нас върви,
Дано гимназиалните години бъдат изпълнени със спомени, които ще помним до дълбоки старини!

Късмет на децата ни, момичета! Моята муза току-що ме навести Joy

# 730
Това за "рязаното" някакъв майтап ли е? При това много просташки.
"Рязаното" му казват, защото отрязаха част от училището, за да разширят булевард "Тодор Александров".

Развален телефон ... Laughing

# 731
  • София
Ами правилно са казали, че 5 паралелки не стигат.
Ако има повече от 5*26 деца пред някой, желанията трябва да са поне 6.

Ся, тук пишат само родители на деца с 450+ и може и да се закачат някъде с 5 желания, щото първото им ще е немската, а там са 7 паралелки. Но в обикновения случай(едно желание/една паралелка) няма да е така.

Миналата година много деца увиснаха и тия от МОН и РУО го помнят. Кой знае колко родители са им звънели постфактум.

# 732
  • София-Младост
Жената е от Пловдив, детето също...не всички са в София.
Така  е преценила, така е писала.
Да затворим темата до 13, че бая вино ще налеете ми се струва:)))

А 32 СУ е на пешеходно разстояние от метрото, даже е м/у две станции.
Аз например имах много лош отзив за начален етап от 18 СУ. И бях решила да не го пиша. Обаче същата жена, ми каза че, нагоре училището си е много хубаво. Така  че това дете хубаво за един, може да е лошо за друг.

# 733
  • София
Какво вино? Напиваме ли се, че съм изпуснала.

Аз сънувах къде е прието чавето и запразних.

# 734
Що го слушам мъжа ми???
Колежките му казали, че е пълно с циганета, наркомани,  "Рязаното" у-ще му викали, че имало всякакви малцинства и децата не се учели добре.
Ако не се лъжа вие специално питахте и в темата за 32 СУ и водещ аргумент да не го пишете ви беше местоположението, че било близо до Женския пазар.
А иначе относно това, че няма циганета, абсолютно потвърждавам от опит и в начален, и в среден курс.
За гимназията при минимален бал над 400 за момичета, също силно се съмнявам да има.
На моето детенце, половината съученици съзнателно искат да си останат в 32ро, само дето имат опасения, че няма да им стигне бала.
Честито на децата, приети в НГДЕК!
Бебчо, готино стихотворение, благодаря, усмихна ме!

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 16:13 от MianaNia

Общи условия

Активация на акаунт