Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 298
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 825
Не.
При вас стои ли в менюто "класиране"?

# 826
В профила от ляво има меню - основна информация, календар и т.н.т.Там имаше графа класиране сега я няма.

# 827
  • София-Младост
Голяма драма, първо ги няма оценките от НВО, а появиха се...после ги няма годишните оценки, и те се появиха...Сега го няма класирането...явно и то ще се появи ДО, или НА 13 юли.
Петък е, дайте го малко по-лежерно.

# 828
Голяма драма, първо ги няма оценките от НВО, а появиха се...после ги няма годишните оценки, и те се появиха...Сега го няма класирането...явно и то ще се появи ДО, или НА 13 юли.
Петък е, дайте го малко по-лежерно.

Не е драма, просто питам.За малцинствата няма какво да кажа мисля, че  темата е свързана с  кандидатстването.

# 829
Здравейте, момичета и момчета! Чета ви отдавна, но не съм писала досега.
Влязох, за да пожелая на всички дечица да бъдат приети в най-желаните паралелки, да учат с кеф и да бъдат щастливи от избора си. Flowers Four Leaf Clover

# 830
  • София
Относно имената, да ви разкажа моята история. Името ми е Мартина, родена съм по време на соца, тогава когато родителите не са могли да кръщават децата си с имена, които не са традиционни за социалистическите републики. На майка ми, обаче това име много й харесвало и в родилния дом се заинатила и казала, че детето си ще кръсти с това име и с никое друго. Заради нейния инат съм Била 8 дни без име 😂 През това време й предлагали различни варианти, но тя отказвала. В крайна сметка се принудили и ме записали Мартина. Тогава на времето кой да повярва, че 15 - ина години по - късно това ще е едно от най - често срещаните имена.

Марти, ти се изкара на 100 г. И аз съм родена повреме на соц-а и познавам поне 3 Мартини, които са ми връстници. Не съм чувала точно това име да е проблем. Наистина е имало проблем с даването на чужди имена от типа Каролина, Елизабет, Никол и т.н., обаче Мартина винаги ми е звучало съвсем по български. Направо ме шашна с тая история!

# 831
  • Plovdiv, Bulgaria
Честито и от мен на всички пропуснати рожденици и разбира се едно голямо честито на приетите деца! Heart Decoration
Моят син вече е много нетърпелив, на 13-ти има рожден ден и си чака и класирането, и РД-то! Моля се да си получи най-хубавия подарък-приет на първо желание. Скока в точките, обаче ме притеснява и от сега си мисля как ще го успокоявам, че има и второ класиране. Иначе за протокола, той е с с бал 430 и иска ЕГ Пловдив с НЕ.

# 832
Децата ми въобще не се впечатляват от имената на съучениците си. Имаме с всякакви имена - турски, арабски, традиционни български, американски. Най-разпространени когато наборът беше бебе, бяха Никол за момичета и Александър за момчетата. Когато малкият ми син беше бебе, най-модерно беше Виктория за момиче и Борис за момче.

# 833
Относно имената, да ви разкажа моята история. Името ми е Мартина, родена съм по време на соца, тогава когато родителите не са могли да кръщават децата си с имена, които не са традиционни за социалистическите републики. На майка ми, обаче това име много й харесвало и в родилния дом се заинатила и казала, че детето си ще кръсти с това име и с никое друго. Заради нейния инат съм Била 8 дни без име 😂 През това време й предлагали различни варианти, но тя отказвала. В крайна сметка се принудили и ме записали Мартина. Тогава на времето кой да повярва, че 15 - ина години по - късно това ще е едно от най - често срещаните имена.

Марти, ти се изкара на 100 г. И аз съм родена повреме на соц-а и познавам поне 3 Мартини, които са ми връстници. Не съм чувала точно това име да е проблем. Наистина е имало проблем с даването на чужди имена от типа Каролина, Елизабет, Никол и т.н., обаче Мартина винаги ми е звучало съвсем по български. Направо ме шашна с тая история!
И по време на соца имаше изключения. Агентите на 6-то управление имаха превилегията да избират имена и извън книжката. Моя близка е родена в България през 70-те и с англоезично име завършващо на съгласна. Обясни ми, че са им позволили, защото баща и е бил сътрудник на 6 отдел на ДС. Ако някой на 35+ има чуждо име или е кръстен дословно на баба/дядо или родителите му са били съпричастно на ДС.

# 834
  • София
Ами не, не съм на 100 год. , но съм от малък град и там това име не беше популярно за момичета тогава. Факт е, че непрекъснато ми казваха Марина, Мариана и разни от сорта. Доста по - често се срещаха момчета с името Мартин, но Мартина се срешаше рядко. Предполагам, че в нашия град на моята възраст сме били сигурно аз и още някоя .

# 835
  • София
Реденето свйрши на седми. Дали да не заключим форума до излизане на класирането???

# 836
  • София
Някой няма ли да попита нещо за медицинското, че да сменим темата на разговор, че нещо скучничко им идва на някои?

# 837
  • Варна
Марти, и сега Мартина е далеч по-рядко от Мартин Wink А името е старо по нашите земи - моята пра-баба се казваше така. Е, всички й казваха Тина, но все пак по кръщелно си беше Мартина. Навремето майка ми е щяла да се казва така, но другата баба тропнала с крак, та накрая не са я кръстили така.
Иначе и моето име са го избирали по "оная книга" и добре, че е било вътре, та са склонили да ме запишат. Рядко е и почти винаги ме питат от какво е съкратено, но щом е попаднало в именника, допуснали са го.
Дъщеря ми не е имала проблеми и предразсъдъци с етносите - имали са и русначета, и казахстанче, и еврейчета, и турчета в класа - никога не съм я чула да каже нещо по повод произхода им. Самата аз имам пра-дядо от Беларус, което тя намира за много екзотично Joy
А че темата се измества от кандидат-гимназистките тревоги може само да ме радва Simple Smile

# 838
  • Ланкър, планините Овнерог
Моите щерки исках да са с рядкосрещани имена. С едната се получи, другата се оказа с модерно име. Ама пък звучат ок на бг. Малката я попрецаках, защото е с двойно "м"
Почерпете се от мое име, одъртявам с още една година днес.
Скрит текст:
Пожелавам си във вторник да се успокоя.

# 839
  • София
Гита, да си жива и здрава и много щастлива! И аз съм зодия Рак, но има време до моя РД.

Общи условия

Активация на акаунт