Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 226
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 1 065
Не търся подобна връзка. Няма такава.
Имах предвид, че чудесно ще разберем и ако нещо е написано в нормалния черен шрифт. Аз лично прескачам всичко шарено. Често  е голямо улеснение.

# 1 066
mira70, то и аз все съм си млада, но минах 40-те Joy
40 са новите 20! Smile
Връщане назад няма! Важното е да сме живи и здрави!
Колегите ми ме наричат момиче, а шефката ми, която е само с 1 г. по-голяма от мен, взимат за 50 + годишна.
И не го казвам, за да се хваля, изтъквам, или нещо подобно.
Според мен е въпрос на ген, начин на възприятие на света, хранителни навици, подходящо комбиниране на цветови гами и стил на обличане.

# 1 067
  • София
sladkish4e, не съжалявам за нито една година, не искам и да се връщам назад - чакам с нетърпение предстоящите хубави години, с всички неволи на старостта Joy Чувствам се по-жива, по-зряла, по-уверена. А и откакто се захванах с режима си - и по-добре в кожата си, почти съм стигнала килограмите от преди да забременея с големия ми син. Само ме мързи малко повече Joy

# 1 068
  • София
Дидева, за мен цветните постове са много удачни. Съвсем лесно ги прескачам. Особено, когато са "чаршафи" Joy

# 1 069
  • София
Sladkish4e, предполагаме, че точно нейното дете е завършило Английската гимнзия?

# 1 070
  • София
замалко ви изпуснах и вече 200 отговори имаше Simple Smile не мога да вляза в системата предполагам и вие не успявате, ама пусто нетърпение Simple Smile от мен това, отивам да се изгласувам, пък да видим

# 1 071
Sladkish4e, предполагаме, че точно нейното дете е завършило Английската гимнзия?
ха-ха, нейното е по-малко и иска да учи в Строителния техникум.
Будно дете. Много хубави макети на сгради прави. Satisfied
Ужас, стана нарицателно горката гимназия. Smile

Да ви споделя. Днес реших да обиколя част от гимазиите, които писахме и да ги разгледам отвътре. Нали са избори и се направих на гласоподавател. Тази година нямаше "Дни на отворени врати", а много ми се искаше.
В 7-мо СУ, каква енергия усетих....тръпки ме побиха. Монолитна сграда с богата история.
22-ро СУ също не изглеждаше зле. Определено обаче има нужда от ремонт.

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 13:39 от sladkish4e

# 1 072
  • В центъра на моретата
mira70, то и аз все съм си млада, но минах 40-те Joy
40 са новите 20! Smile
Връщане назад няма! Важното е да сме живи и здрави!

Радвайте се на 40- те, защото удари ли се половинвековието нещата стават други. Тази година живот и здраве ще ги навърша и разбирам разликата с времето, когато бях на 40, като се има предвид, че от малка съм възпитана на здравословни хранителни навици и спорт.

# 1 073
  • София
Привет,
на 13.07– вторник излизат класиранията на седмокласниците и имам въпрос: ако сме класирани на 5-то желание и то ни харесва, но все пак искаме да видим, дали не можем да се изтегим по-нагоре по стълбицата, можем ли да не запишем детето, но да запазим по някакъв начин мястото си? Дано стана ясно?
Благодарим предварително!

# 1 074
  • Варна
Не, мястото ви на 5то желание няма да се запази. Не може на 2ро класиране да си избирате между 5то желание и 3то например.

# 1 075
  • София
Не, мястото ви на 5то желание няма да се запази. Не може на 2ро класиране да си избираме между 5то желание и 3то например.
Благодаря за бързия отговор.

# 1 076
  • Ланкър, планините Овнерог
Тази нощ имах кошмари с класиранията. И то нещо, което дори и не си бях помисляла, че може да стане. Сънувах, че отварям профила и там има класиране на друго дете. Че и беше ръкописно попълнено. Изпаднах в шок и ужас и в съня си се чудех на кого да звъня, че и нямаше време.
Тц, тц, изперках, ей

# 1 077
  • София
Привет,
на 13.07– вторник излизат класиранията на седмокласниците и имам въпрос: ако сме класирани на 5-то желание и то ни харесва, но все пак искаме да видим, дали не можем да се изтегим по-нагоре по стълбицата, можем ли да не запишем детето, но да запазим по някакъв начин мястото си? Дано стана ясно?

Как мислите, докога ще продължат класиранията, ако всеки си пази мястото от предното класиране и участва в следващото, да види докъде ще стигне? Joy

# 1 078
  • София
Привет,

Как мислите, докога ще продължат класиранията, ако всеки си пази мястото от предното класиране и участва в следващото, да види докъде ще стигне? Joy

Вижте, ако знаех, нямаше да попитам.
Защо все заядливи коментари?

# 1 079
Привет,

Вижте, ако знаех, нямаше да попитам.
Защо все заядливи коментари?
Защото през пет поста се задва този въпрос. Neutral Face
Обяснено е дори в портала за кандидатстване.

Общи условия

Активация на акаунт