Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 232
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 1 050
Щом подадем за второ класиране мястото се освобождава автоматично и може да се запише само там където са я приели на второ.
Благодаря момичета, явно нещо съм пропускала наистина.

Чудни деца, всички са прекрасни.
Моята си беше оцветила косата с червен шампоан. Ужасно беше, хаха.
Иначе още от 5ти клас и правя едни кичури веднъж годишно с турска боя оцветител и ставаше супер. Но боята остаря и спря да действа.

Ето я и моята госпожица.
Скрит текст:

# 1 051
  • В светлината на слънцето
Тюююю, и аз изпуснах девойката на Мира. Но съм сигурна, че е била супер!

# 1 052
  • Варна
Чудесни младежи и девойки имаме в темата! Казах аз по-рано, че никакви знаменитости не могат да им стъпят на малкото пръстче - симпатяги и красавици!
Дъждче, ето това е балеажа на щерката. И аз не съм много на "ти" с фризьорските въпроси...
Трия, че да не мърмори след време.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 23:35 от Dive

# 1 053
  • Пловдив
Много са ни хубави децата! Усмихнахте вечерта ми. Blush
Скрит текст:
Скоро имах начукване на канчето от малкия син заради негови снимки в бг мама.
Пиша в кучешката тема, там редовно качвам снимки на всички добитъци - двукраки и четирикраки вкъщи. И една мила мама от темата го познала на Главната в Пловдив като разхождал кучето. Пратила ми поздрави... и последва драма - тя от къде ме е виждала, защо ме качваш в бг мама, бла бла бла...
но аз съм неустрашима и продължавам да качвам нелегално снимки Trollface

# 1 054
  • София

Аз двукраки снимки никъде не споделям от принципни съображения, а четирикракото... не се оставя да бъде заснето. Всеки път стои ... и стои... и така чак докато натисна спусъка на фотоапарата.

# 1 055
Много са сладки всички дечица!

Моят е дългокос. Хубава гъста коса. Вчера я подкъси и изтъни за лятото. Много хубаво му стои. Освен, че го бъркат с момиче, че още е с детска физиономия друг дерт няма.

Моето мъжко е с дълга коса, което не се приема добре от родата, особено дядо му. Всеки път ми задава въпроса - Ножица нямаш ли?

Хайде и ние в отбора на дългокосите младежи. С коса до кръста вече 4 г.... вече е и без бретон. Чакам да му пораснат бакенбарди и ще замяза много на контрабасиста на Вайа Кон Диос ( Girls don't cry for Louie тум тум тум тумтурум ). До миналата година го бъркаха с момиче. Ама сега със 185/75, крак 45 трябва съвсем да си сляп са го сбъркаш.

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 00:15 от _re_ge

# 1 056
  • София
Оказа се, че нямам актуална снимка на големия, не мога да му видя очите, че да го снимам Joy
Качвам за кратко на малките

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 23:45 от beb4o_fb

# 1 057
Страхотни са ни децата! Да са живи и здрави всичките!
Бебчо, ти все малките, малките и аз ги мисля малки, а те са си големи деца вече малките.Simple Smile

# 1 058
Моят син също не би разрешил да го покажа в бг мама

# 1 059
  • София
mira70, то и аз все съм си млада, но минах 40-те Joy

# 1 060
Моят е дългокос. Хубава гъста коса. Вчера я подкъси и изтъни за лятото. Много хубаво му стои. Освен, че го бъркат с момиче, че още е с детска физиономия друг дерт няма.

Моето мъжко е с дълга коса, което не се приема добре от родата, особено дядо му. Всеки път ми задава въпроса - Ножица нямаш ли?

Хайде и ние в отбора на дългокосите младежи. С коса до кръста вече 4 г.... вече е и без бретон. Чакам да му пораснат бакенбарди и ще замяза много на контрабасиста на Вайа Кон Диос ( Girls don't cry over Louie тум тум тумурум туурум). До миналата година го бъркаха с момиче. Ама сега със 185/75, крак 45 трябва съвсем да си сляп са го сбъркаш.

И моят е дългокос, гъста и къдрава коса. Стои му малко под раменете, а като се намокри стига до кръста. Много си държи на косата, но не сме открили подходяща козметика (шампоан, балсам), отгоре косата му става като изгоряла и накъсна, в долните слоеве си е добре, стои жизнена и образува масури. Фризьорка ни препоръча продукти, които закупихме от нея, но нямат желания ефект върху неговата коса. Аз бях къдрава докато забременях с него, през бременността косата ми се изправи и потъмня Simple Smile

# 1 061
Малко извън актуалните теми. Имам един въпрос. Защо на някои потребители им е толкова важно да пишат в някакъв цвят? Всички тук сме грамотни, четем чудесно текст и без оцветяване, или поне така предполагам.

# 1 062
Малко извън актуалните теми. Имам един въпрос. Защо на някои потребители им е толкова важно да пишат в някакъв цвят? Всички тук сме грамотни, четем чудесно текст и без оцветяване, или поне така предполагам.

Не мисля, че има връзка между цвета и грамотността. Мога да отговарям само за себе си - често пиша цветно, защото така ми е приятно. Ама наистина ми е приятно и се наслаждавам на тази възможност. Забелязала съм, че имам и различни "цветови периоди" Grinning

# 1 063
  • София
Малко извън темите, но на мен много ми харесва, че някои потребителки пишат цветно 😇😇😇

# 1 064
  • София

При мен е традиция... от много години. Много, много години... А как започна - ами просто видях синичко. Синьото ми е любимият цвят, нямаше как да не клъвна.

Общи условия

Активация на акаунт