Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 234
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Моят е дългокос. Хубава гъста коса. Вчера я подкъси и изтъни за лятото. Много хубаво му стои. Освен, че го бъркат с момиче, че още е с детска физиономия друг дерт няма.

# 1 036
  • София
Тъй като тръгнах да поръчвам христоматията, реших да взема и някои от книгите. Например Дон Кихот, от кое издателство да взема, гледах ПАН, книга за ученика, обаче много малка ми изглежда, ако някой е купувал скоро, приемам идеи.

# 1 037
  • София
katiABV, ето линк към IMDB.
Скрит текст:
Не се наемам да сравнявам книгата с филма, тъй като и двете съм ги чела/гледала много отдавна.
НО! Едно е сигурно - книгата си е от задължителните за четене, а филмът си е от задължителните за гледане. Т.е. и двете са класика и допринасят за общата култура. За филма много мога да говоря, но не е нужно, той е просто шедьовър, каквито за съжаление вече не се правят. Сигурна съм, че на някои хора няма да им хареса по много причини, други ще го оценят високо, най-малкото заради уникалния английски, който говори Питър О'Туул, (а във филма и пее). За моето момче, за което се грижа от съвсем малък да получи "едно висше" по стойностно кино вкъщи, филмът е толкова задължителен, колкото и книгата.
А пукането с играчката не свършва, постоянно е, поне докато не се скъса силиконът или гумата, или там от каквото е направена.

Моят син имаше мераци за дълга коса някъде към 2-3 клас. ИздържА да я пуска цяла година, докато не дойде лятото и отсече "Това е нечовешко! Води ме да ме подстрижат!". Има сантимент към перчема си отпред, защото той расте уникално, но станат ли жеги - трети номер отгоре, първи номер отстрани и отзад, войнишка работа Blush

Mrs. Jones, аз съм купила тази, 200 и няколко страници бяха по спомен:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 20:36 от Kally May

# 1 038
  • София
иланг-иланг, страхотни са ти младежите! Моите никога не са изразявали интерес към дълга коса, големият ми син в момента се е вманиачил и ходи някъде за специална подстрижка - била му крива главата и само там се справяли прилично Joy Иначе е суетен, без душ, рол-он и парфюм не излиза Joy

# 1 039
Благодаря ви, момичета! Знаех си, че не съм сама, по-рано трябваше да ви споделя.

Иланг-иланг, много са ти хубави момчетата.

# 1 040
  • София
Вие с женските сте добре. Стават жени.
Моето мъжко е с дълга коса, което не се приема добре от родата, особено дядо му. Всеки път ми задава въпроса - Ножица нямаш ли?
Малкият гледа от брат му и копира прическа и поведение. Само дето за ученето не ще да вземе нищо от батко си, ами е на диаметрално противоположното състояние.
Скрит текст:

Кажи му (на дядото, де), че свестните / готините (според предпочитанието на дядото) момичета се лепят на дългокоси младежи, чалгаджийките с големите джуки и... долни джуки - на бръснати ****ве.
Скрит текст:
Пази го да не го върже без време някоя ***** Wink

Kally May, благодаря!

[/color]

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 20:52 от katiABV

# 1 041
  • В центъра на моретата
Девойката вече прочете “Илиада”, чете я заедно с “Игрите на глада” Joy От две книги, че накрая не знам каква каша ще й се забърка в главата. Иначе христоматия няма да купувам, освен, ако изрично не искат в училище. При положение, че книгите ги имаме и на хартия, и електронни - не виждам смисъл от христоматия. Кичури и ние ще правим, само се чуди какъв да е цвета - един ден решава червени, друг ден - сини. А аз й предложих да направим два, три цвята, за да няма дилеми. За степчетата съм чувала, само не зная дали е по-безобидно от боята.

# 1 042
Аз да задам един малоумен въпрос... Но вече имам чувството, че се побърквам.

Ситуация
Детето го приемат на първо класиране по трето желание.
Не се записва, а чака второ красиране за по-горно желание.
В този случай, ако не и хареса къде са я приели на второ красиране и размисли и иска все пак да се запише по първо класиране...
Мястото и пази ли се?

# 1 043
  • София
Не, не се пази. В момента, в който заявите участието си във второ класиране или запазвате положението от първо класиране, или се качвате по-нагоре в желанията си.

# 1 044
  • София
Аз да задам един малоумен въпрос... Но вече имам чувството, че се побърквам.

Ситуация
Детето го приемат на първо класиране по трето желание.
Не се записва, а чака второ красиране за по-горно желание.
В този случай, ако не и хареса къде са я приели на второ красиране и размисли и иска все пак да се запише по първо класиране...
Мястото и пази ли се?

Не, премести ли се нагоре се записва където е прието. Път "на-долу" няма.

# 1 045
Mira,изпуснах девойката ти, но моята мома си направи розово омбре още след нвото по математика. Сега се изми розовото, останаха руси кичури и седи много хубаво. За наесен е решила да ходи разноцветна, но аз не съм много навита поне за началото.
Дайв, какво е балеаж? Аз съм много боса. Дори за сватбата не съм висяла толкова при фризьор, колкото щерката за омбрето Satisfied

# 1 046
  • София
Моята девойка прочете "Дон Кихот" заедно с "Пърси Джаксън". Предложихме и електронна книга, за да чете от нея. Много ме учуди: каза, не е като книга, да я докосваш, да я пипаш, да ти мирише на хартия. Днешните деца много запалени по електроника, моето обратното. Ама дай и само Хари Потър и Пърси Джаксън да чете, тази задължителната нещо ... Ще видим как ще ги омеси в главата всички митове и легенди.

# 1 047
  • Варна
Днес класната ни писа, че класиране ще има в понеделник.

# 1 048
.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 23:22 от valeriq.k

# 1 049
  • София
valeriq.k, и твоят младеж е страхотен! Все хубави деца си имаме тук, във форума, дано и късметът им е хубав Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт