Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 240
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 1 020
  • на Мелмак
Чудна е!
Моята иска синя или зелена, аз съм за, но тя не може да реши Joy

# 1 021
  • Пловдив
Много ми харесва госпожицата на Мира и определено добре се е получило с кичурите

# 1 022
  • София
Мира, прекрасна е! И кичурите са си супер, отиват й.

# 1 023
  • София
Такава антистрес играчка имаме,  но е на 8 годишното:blush:
Набора изобщо не иска да чете. Страшен мързел го е налегнал. Насила започна Хамлет.
Имам един  учебник по литература  (останал от мен) и се чудя дали може с него да изкара, ако продължи с мързела.Или пък и аз някаква христоматия ще взема...

# 1 024
  • Варна
Прелестна ти е девойката, Мире! Край мен повече от половината наборки на щерката са с разноцветни кичури, пък за никоя от тях не мога да кажа, че е изпусната и пропаднала! Мойто диване още ваканцията преди шести клас беше с лилаво омбре, после изрусява краища, балеажи, какво ли не... Сега си е с нейната коса, без никакви оцветявания, само мъничко в крайчетата още личи русо, но след балеажа няма как да се отреже наведнъж, а и стои много естествено на нейния цвят. Мина й меракът. След време може пак да поиска, няма да се противя. Ако някой има предразсъдъци за стойността на един млад човек само според прическата, много му здраве Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 025
  • София
Много сладка!

Като знам на 14г какъв грим носих готик.
Направо нямам думи от коментарите.

# 1 026
  • София
Скрит текст:
Ходихме днес със сина малко на пазар за летни дрехи, че всичко му е малко.
И накупих част от книжките за 8 клас. Не смятам да го тормозя с тях сега, нека си почива активно, но все пак в един момент ще му затрябват. Успокоявам се, че не са обемни и понеже чете бързо, ще може да ги прочете и в учебно време. Някои ми се виждат скучнички, но пък той се радва на предимно не-българската литература. Единствено "Дон Кихот" каза, че ще я прочете през ваканцията, защото е по-дебела, а и има стимул - приготвила съм му великолепната класическа екранизация със София Лорен и Питър О'Туул. Бях решила само христоматия да му взема, както ме посъветва приятелка, но от подготовката в 7 клас момчето така свикна да има книжките до себе си като учи, че сам си поиска да ги има. Лошо няма, за книги не щадя средства.
И купих, под натиск естествено, една страшна гумена глупотевина, предполагам е модерна, защото цитирам: "Всички деца имат!". Ето я:
Скрит текст:

Не знаех за тази екранизация... може ли да дадеш някоя подробност, че да мога да я търся (оригинално заглавие, нещо...) и да кажеш доколко близко е до оригиналния текст, да не се окаже, че е а алтернативно съдържание (едва ли, отпреди политкоректните филми е, ама все пак)?
И к'ви са тез' пчелни пити?
ПП
Аха, разбрах. Само да не разберат баба и Врячо... докопат ли ми опаковъчното фолио - край!
ПП
И какво става след няколко секунди, като се изпонапукат всички?

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 19:42 от katiABV

# 1 027
  • Ланкър, планините Овнерог
Мира, твоята само с два кичура, моята днес се обзаведе с изрусена цялата долна част на косата. Като акцент между нейната си коса е. Ся трябва да разузная какви продукти да ползва, за да не стане сламена.

# 1 028
  • София
Ох,разсмяхте ме с прическите на наборките. Моят е като чемшир в главата, нито е оформен, нито дава да го пострижем някак, на фризьор не ще да стъпи... Но пък с каката имам яки приключения (искаше тату на 15, та вззехме решение - всичко трайно, когато сама си взимаш решенията - в този смисъл - без тату, пиърсинг, втори и повече дупки на ушите, с косата - всичко е позволено). Беше синя,виолетова, ярко червена, обръсната отдолу на врата,  фигурално обръсната. Но пък имаше и ползи - жената от спалния вагон ни оцени като ненаджедни и се премести при съпруга и сина си, щом разбра, че там мястото остава свободно.

# 1 029
  • София
mira70, прекрасна е девойката! Аз съм пристрастна към червеното - самата аз съм като червен буреносен облак в главата Hug

# 1 030
  • София

Кичурите всъщност много добре са се получили, ноооо... аз принципно не препоръчвам да се боядисват корените на косата (е, не на дърти кокошки, на които са им побелели, де). Поне моите наблюдения сочат, че после цвета никога не е същия... Аз в качеството си на естествена блондинка с неповторим цвят... съм защитник на правата на косите, ха-ха.

# 1 031
Моето момиче миналата зима реши да си направи краищата на косата червени с тези разтворими сокчета Степ.  Общо взето изсипват се няколко пакетчета във 1литър вряла вода , силно концентрирано става и си топи кичурите за 10 минути. Очаквах резултата да бъде не повече от 3-4 дни, но от тогава измина повече от половин година, а кичурите са ярко червени, по силно се е захванал цвета отколкото с боя за коса. Само като си помисля , че навремето тези сокове сме ги пили.

# 1 032
  • Пловдив
Вие с женските сте добре. Стават жени.
Моето мъжко е с дълга коса, което не се приема добре от родата, особено дядо му. Всеки път ми задава въпроса - Ножица нямаш ли?
Малкият гледа от брат му и копира прическа и поведение. Само дето за ученето не ще да вземе нищо от батко си, ами е на диаметрално противоположното състояние.
Скрит текст:

# 1 033
  • София
Kira12,  и аз бях прочела за степчетата - били дълготрайни. Дъщеря ми много искаше кичури, но е малка за нещо по-сериозно. Разрешихме дилемата с цветни тебешири за коса, при 10-годишните минава номерът Joy

# 1 034
  • София
Мира, много ти е хубава Лина, а за коментарите, просто ги пропускай покрай ушите си.
Моята няма такива мераци. Дори изброените от Dive процедури (омбре, балеажи), честно да си призная не знам какво означават. Сега ще гледам в интернет 😁
Иланг, много са ти красиви младежите.

Книги, въобще не иска да чете не само задължителните, а и развлекателни. Казала съм й, че след като се запише в гимназията, иска не иска трябва да седне и да прочете поне няколко от всичките от списъка.

Общи условия

Активация на акаунт