Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 218
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 1 080

Как мислите, докога ще продължат класиранията, ако всеки си пази мястото от предното класиране и участва в следващото, да види докъде ще стигне? Joy
                    До второ класиране можеш да участваш като имаш гаранция за повторно класиране на същото място,ако не отидеш нагоре.Така,че основно класирането за повечето завършва на този етап.За трето трябва да пренареждаш желания и то само от свободните места.Ако си записан трябва да се отпишеш и рискуваш да останеш извън класирането.Така,че това продължава до второ класиране.Следващите са за самотни играчи,не масово.

# 1 081
Каква гаранция Joy никаква гаранция няма. Ако се класираш напред никой няма да ти пази мястото. Как се гарантира, че няма да се класираш напред - не знам.

# 1 082
  • София

Как мислите, докога ще продължат класиранията, ако всеки си пази мястото от предното класиране и участва в следващото, да види докъде ще стигне? Joy
                    До второ класиране можеш да участваш като имаш гаранция за повторно класиране на същото място,ако не отидеш нагоре.Така,че основно класирането за повечето завършва на този етап.За трето трябва да пренареждаш желания и то само от свободните места.Ако си записан трябва да се отпишеш и рискуваш да останеш извън класирането.Така,че това продължава до второ класиране. Следващите са за самотни играчи, не масово.
Благодаря Ви!
Много се надявам да не се стигне до 3-то класиране. Вече и резервация за море направихме.BoatSailboat Circus Tent

# 1 083
Каква гаранция Joy никаква гаранция няма. Ако се класираш напред никой няма да ти пази мястото. Как се гарантира, че няма да се класираш напред - не знам.
                    Няма гаранции за класиране напред или за това,че няма да се класираш..Има два варианта или минаваш на по-горно желание или оставаш на същото.Изобщо не става дума за "пазене" на място.Просто остава същото класиране и отново се класираш тъй като и участниците и желанията не се променят за второ класиране.Минаването напред се определя от освободени места - някой не подава за второ и не се записва - мястото свободно и участва във второ  класирането.

# 1 084
  • София

Затова трябва да се внимава и мисли как се редят желанията... изобщо не е възможно да се приключи с класиранията иначе. Ще се получи безкраен цикъл. Т.е. ... има как, но другият възможен начин би бил всъщност много по-неудачен за много повече хора - м/у 1-во и 2-ро желание да се пренареждат желанията отново и класирането от 1-во класиране да не бъде гарантирано изобщо, в смисъл за движение "надолу" или оставане извън класиране.

# 1 085
Тази нощ имах кошмари с класиранията. И то нещо, което дори и не си бях помисляла, че може да стане. Сънувах, че отварям профила и там има класиране на друго дете. Че и беше ръкописно попълнено. Изпаднах в шок и ужас и в съня си се чудех на кого да звъня, че и нямаше време.
Тц, тц, изперках, ей
Аз не сънувам класирания, ама вече искам да се свършва!
Още малко огън....
Two HeartsYellow HeartPurple Heart

# 1 086
  • София
Благодаря, че споменахте за христоматия, имаме тази на Просвета(показана от Кали) от баткото (чист нова), извадих я за девойката.
Преди 2 дни й казах: Скоро ще имаш списък за четене, знам кои са книгите, но ще изчакам да го дадат от новото училище.
Тя: Аз вече чета Хамлет

Оставила съм я да си почива - става късно, зяпа нещо в телефона, слуша музика (слушалките са на ушите още преди да е станала от леглото) играе с това:
https://www.ozone.bg/product/smart-games-sg477-pocket-iq-igra-iq-link/
Оцветява това: https://www.orangecenter.bg/taynata-gradina-priklyuchenie-s-tsvetove-i-bagri.html

Аз залагам за вторник за резултатите.
Понеделник има други по важни събития за коментиране - резултати от изборите, финал на Евро2021

Добавям и аз снимка с какво се забавлявах вчера Joy:

Скрит текст:
Изчистихме бюрото и шкафовете

Листа извираха от всякъде, казах на девойката, че ме е страх да отворя хладилника.... имаше още една торба, която не снимах ...

Сборниците по БЕЛ 6-7 клас, ще ги носим за подарък на приятелки на бабата, тези които става да се ползват, 4-5 напълно изписани хвърлихме.

Бюрото в готово за новото училище ... даже и тетрадки не трябва да купувам ... и с това съм се престарала.

Тези по Мат подарих на г-жата, предложих й ги след оформянето, за да не се чувства задължена.
Количеството по БЕЛ имам и по природни науки + Гео + История... и те ще са за подарък.

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 23:47 от Desem

# 1 087
  • София
Desem, още на 18.06. събрах всичко свързано с БЕЛ и математика. Имахме 4 чувала от по 70 л. с изписани листа, тетрадки, помагала и тестове. Успяхме да открием и няколко помагала чисто нови. Два пъти пък съм купувала книжките на Регалия с тестовете, без да съм разбрала 😂
Девойката с най - голямо желание успя да завлече чувалите до контейнерите и церемониално ги изхвърли.

# 1 088
  • София
Подарих помагалата от 7 клас на двама колеги, а колко още от по-задни класове изчистих днес - не е истина. Имаме практика, ако нещо е ценно, но все пак излишно да оставяме на една маса във входа - та всичко там свалих. Ако никой не си ги припознае до ден-два обратно горе и накуп в олх (не мога да хвърля книга). Ние днес библиотека купувахме, а младежът от мерак почти сам я сглоби.

# 1 089
  • София
Това с разчистването и ние го направихме преди няколко дни.
Помагала и сборници подарихме на едно шестокласниче, всичко останало замина в контейнера за огромно удоволствие на младежа Joy . Остана един шкаф за ревизия, където по принцип стоят чисти тетрадки и всякакви пособия /химикалки, моливи, бои, тефтери, скицници, чертожни инструменти и пр./. Но най-голямата хамалогия се оказа един шкаф с .... играчки. Всичко замина за подарък на други по-малки деца. И ненадейно се освободи място за книги Blush Планираме и освежителен ремонт преди септември.

# 1 090
Здравейте, от вчера вечерта не мога да нляза в priem.mon.bg връща ми съобщение " неуспешна валидация на captcha". Вие имате ли такъв проблем?
Благодаря

# 1 091
От петък е проблемът.
Здравейте, от вчера вечерта не мога да нляза в priem.mon.bg връща ми съобщение " неуспешна валидация на captcha". Вие имате ли такъв проблем?
Благодаря

# 1 092
  • Варна
Аз залагам за вторник за резултатите.
Понеделник има други по важни събития за коментиране - резултати от изборите, финал на Евро2021

Вдигам мизата двойно, че утре ще е денят. Simple Smile

Нищо не сме разчиствали. Времето е спряло, поне докато не излезе класирането.

# 1 093
  • София
Desem, още на 18.06. събрах всичко свързано с БЕЛ и математика. Имахме 4 чувала от по 70 л. с изписани листа, тетрадки, помагала и тестове. Успяхме да открием и няколко помагала чисто нови. Два пъти пък съм купувала книжките на Регалия с тестовете, без да съм разбрала 😂
Девойката с най - голямо желание успя да завлече чувалите до контейнерите и церемониално ги изхвърли.
А на входни нива през есента няма ли да се явявате? Joy

# 1 094
  • Варна
От опита ми досега, щерката няма да седне да учи за входни нива... Особено пък в старите помагала хич не я виждам да се зарови. Предполагам, че ще си изрови пак няколко примерни теста от интернет и ще ги направи.
Момичета, сериозни количества са изрешили децата ви! Браво! Много съм впечатлена и ще покажа снимките на мойта хубавица да види какво значи да се трудиш!

Общи условия

Активация на акаунт