А почивки си правим в планината. Обожаваме Родопите и преходите в планината.
хапнахме и смешното беше ,когато децата си бяха купили маршмалол и Ное като ги забучихме на едни пръчки щом ги доближихме до огъня те се разтекоха дърпахме буквално ластици и конци. Смяхме се и забавлявахме . После лъжат ми ловеше поредната риба,дърпа каза хванах нещо голямо гледаме накрая то 🐢 костенурка. Осводихме я пуснахме и пак се смяхме.
любимото ни занимание е да играем федербал и с топка също да ловим 🐟🎏 заедно с децата те си имат въдички. След целия слънчев ден беше време за сън. Последния път носех с мен Cera ve cleansers на la Roche. Голямата и аз почистихме лицата си. От прашуляка край огъня. Топнахме се в реката опънахме палатките после и заспахме
. Там успявам наистина да се от пуснем и да си починем за мен лично ходенето на море ми е еднообразно всеки ден ходим на плажа прибираме се, почиваме малко в квартирата и вечерта в някой ресторант така не мога да издържа повече от 3-4 дни а на каравана мога да стоя и месец. Като продукти ползвам Каротен но ние сме с лек цвят и горим трудно, а ако някой малко почервенее ползвам алое Вера гел на Кройтерхоф уникален продукт който ми е много верен приятел за доста болежки! Сина ми се казва Антон и е на 5,5г. Опериран от хидроцефалия но това не ни спира да се радваме на живота колкото можем, радваме се най-
вече да сме живи и здрави.
) беше, когато имахме възможност да сме цели 2 месеца в любимия Бургас! Много време за плаж и разходки до късно в морската градина! С децата просто се влюбихме в този град!
Комуникацията с малкия мъж беше постоянна (на моменти дори прекалено) , но това ми говори ,че като мама и тате обича морето
Това за мен беше един незабравим Summer Vibes !
Препоръчани теми