Модни консултации (юли, 2021) - 57

• 40 678
  • 557
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас/Пз
За нощен клуб става. Завидях за мускулите. Как тренираш?
С тежести от 4 години Simple Smile

Не, не, изобщо за офис не я мисля. Работя в институция и дори и не си помисля за подобни волности. То през рамките са ми проблем и все гледам да имам нещо отгоре, та това късното въобще.
Мислех да я нося с кецове на разходка край морето или вечер на някой капан на плажа. Много се колебая обаче, защото е странна материя и се вдига при ходене.

# 331
За сандали, ще си позволя да препоръчам модел, ако се търси комфорт и удобство. Предпочитам обувки, ботуши, сандали да са естествена кожа.
По едно и също време си купих сандали (естествена кожа) за този сезон и сандали, които не са от естествен материал. Но вторите се оказаха също много удобни, а и за без пари. Стелката е изключително мека и комфортна. Не запарват и не убиват. Вече за визия, може не на всеки да се харесат.
Ето линк към тях, макар моите да са друг цвят.
https://tendenz.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B5%D … 3-0142853___28300

# 332

ani_d, това че се вдига мен би ме отказало.

# 333
  • Пловдив
Роклята не е къса, краката са ти трепач.

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 16:55 от Не се сърди, човече

# 334
За мен роклята е късичка. В последните поне 5 години не съм слагала такива (не съм 40+). Но пък краката, ах, краката са страхотни! Заслужават да се покажат.

# 335
Ани, роклята ти стои страхотно и щом ще я носиш извън институцията, в която работиш, не виждам защо те притеснява дължината й!

# 336
ani_d, с тези крака...защо въобще го мислиш? За мен роклята стои перфектно.
Напоследък се заглеждам много по женски тела(до тук свалих 23кг и мисля да продължа, но искам да си намеря стила), та се нагледах на къси панталонки на огромни, целулитни, отпуснати крака и то на млади момичета. Замислих се колко често ние се замисляме кое как ни стои, а тук толкова от вас слагат тия 15 годишните в джоба си...един живот е..А, ani_d ,с тия тренирани крака и тяло въобще...показвай🙂

# 337
Супер неприятно е това с вдигащите се материи, аз бих върнала роклята заради това. Имам пола от бял деним с прилична дължина , на десет метра се налага да придърпвам надолу- много дразнещо и некомфортно . Намерих решение, като загащвам блузата вътре, това, че ми е леко широка на талията, явно е причината да се качва нагоре.

# 338
Краката са страхотни, обаче качва ли се нагоре не е моята рокля. Адски е досадно постоянно да я придърпвам надолу.

# 339
  • Somewhere far away
Да, и аз съм на същото мнение - ако ще и супер якото тяло да имах пак не бих носила нещо от което като седна и половината ми д*пе е на показ. Grinning Ок  ми е само за плаж например, където ще се събличаш и без това по бански.

# 340
Подкрепям за качването, Ани - аз ще ти се налага да я дърпаш надолу като ученичка - не! Иначе тези вълшебни крака трябва да бъдат показвани в цялата им прелест (извън офиса, разбира се!)

Имам пола от бял деним с прилична дължина , на десет метра се налага да придърпвам надолу- много дразнещо и некомфортно . Намерих решение, като загащвам блузата вътре, това, че ми е леко широка на талията, явно е причината да се качва нагоре.
И аз имам пола от бял деним със същия проблем - слагам и по-тежки кожени колани, за да не се качва така нагоре!

Полина - аз лично виждам първите показани сандали като много удобно и съвсем не зле изглеждащо решение за кежуал дълги и широки летни панталони. Добре ще стоят и с къси панталони IMHO. Имам подобни чехли на Ugg и единственият им проблем е цвета - и моите са черни, а през лятото гледам да избягам малко от чернилката.

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 17:30 от Agent Provocateur

# 341
Тези чехли са супер, а сандалите по- горе…. Доста са актуални сред бабите в нашия квартал .

# 342
  • София
На Ugg само бутушите признавам. Чехите са готини, а и не знам за колко си ги купила, но тези, които съм виждала са надценени.

# 343
Като заговорихме за сандали, харесват ли ви тези чехли на Sam Elderman, онези наподобяващите хермес?
Гледам ги на много хубаво намаление и се чудя дали да не си взема един чифт.

# 344
  • Пловдив
За тези ли става въпрос

Ако е да, такава цифра, за тези чехлинца не бих дала.

Общи условия

Активация на акаунт