Модни консултации (юли, 2021) - 57

• 40 271
  • 557
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
И двете чанти стават.

# 451
Дами, от тези две чанти коя бихте взели?

Скрит текст:

Скрит текст:

Естествена кожа са и двете. Първата много ми допада визуално, но сигурно няма да ми е удобна. Аз чантата обичам да си я метна на рамото. Втората е точно този модел, който ми е най-удобен, но първо вече ми е поомръзна и второ май е грозничка... В голямо чудене съм между комфорт и гъзария Joy

Определено първата, втората и на мен ми е грозна.

Вчера видях един с къси панталони, бели дълги чорапи и джапанки. Ами колкото и години да минат няма да възприема подобен вид. Понякога западната мода тук изглежда неадекватно.
Аз им се радвам на тези образи, защото означава, че англичаните са тук Simple Smile А от британските туристи живеем. За съжаление, все още се мяркат само единици.
Не онези къси панталони, чорапи и чехли. Говоря за ето това
https://i.pinimg.com/474x/01/1b/1e/011b1e1a929df14ddc7b607155a0ed10.jpg

https://urbanmenoutfits.com/wp-content/uploads/2018/08/best-summ … en-24-800x800.jpg

Това е друго
https://dam-img.rfdcontent.com/camo/9ca308e3b73020d5e5cc48ba295d … 27473736d2e6a7067

# 452
Това не е мода и обикновено предизвикват насмешка дори и в Англия.

Всеки втори 16-18 годишен/а  е  така(Мюнхен),но с маратонки.Опънали са тия чорапи😀.
Често виждам и мъже към 30-35 с панталон над глезена и мега шарени чорапи.

# 453
Туй с маратонките и белите опънати
чорапи е характерно за чернокожите.

За чантите, избирам първата. Втората не ми харесва цвета.

# 454
От чантите съм за първата.

# 455
Сред тийновете е много модерно опънати бели чорапи. Моят син на 12 се разхожда с чорапи, джапанки и спортни дрехи. На спортния лагер всички се бяха спретнали така Grinning

# 456
И тук носят опънати чорапи по-младите.

От чантите бих купила тази, която ми е по-удобна - всекидневна чанта, която да ми предизвиква дискомфорт просто не бих платила, защото после ще отлежава и ще се чудя на кой да я прибутам.

# 457
Оуу, искам такава шалошапкомаска. Прилича на рицарски шлем. Joy

# 458
Благодаря за мненията. Взех и двете, само че втората в черно.

# 459
Моят син също настоява да носи опънати чорапи и сандали Simple Smile Аз си го оставям да си ходи така, може би взех да свиквам и даже вече ми харесва

# 460
О, белите маратонки тези тип "dad sneakers" с бели опънати чорапи са страшен хит. И на мен ми харесва много Grinning При младите това го виждам постоянно, комбинирано с много къси шорти и огромна тениска, която покрива шортите изцяло.
Ама сандали с чорапи няма форма под която да ми хареса, тук се наглеждам редовно на кроксове с опънати чорапи, плюс ей така една хубава кожена чанта за стайлинг.

# 461
Бели чорапи почти 3/4 с джапанки за първи път видях в клуб в Маями 2016, съчетани с тениска и ланец. Това си беше хит.

# 462
  • София
Преди малко видях дънковата чанта, която обсъждахме преди няколко страници на едно момиче в Лидл. Беше я съчетала с червена рокля тип риза и кецове и комбинацията беше много сполучлива. Обаче както и предполагах от тежеста на пълнежа вътре се беше деформирана дори на двойна дръжка и седеше полуотворена.

# 463
Момичета, кой цвят да избера? Излишно е да казвам, че и двата нямам с какво да нося. 🤣🤣🤣

# 464
Първия, на втория тази пандела му е чужда, изобщо няма работа там.

Общи условия

Активация на акаунт