Модни консултации (юли, 2021) - 57

• 40 266
  • 557
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • София
И аз съм за първия модел

# 467
Първите! 🎀

# 468
Аз лично не бих взела такива кецове, защото са доста стар модел от 2018 и не бих харчила пари за нещо демоде. Ако ми ги подарят ще ги нося или ако ги имам и задължително трябва да обуя един от двата чифта, бих избрала първия.

# 469
  • Пловдив
Първите

# 470
Аз още ги виждам често, нямам такива, но са симпатични. Не са точно демоде, в момента сигурно най- голямата мода е да "style down" определени дрехи. Така че кецки дето подхождат на рокли ще се носят още бая.
Не съм особен фен на тази мода, мисля че всички станахме вече прекалено "ежедневни", много рядко вече виждам елегантно облечени хора. И аз спрях за сега да нося рокля с кецове, да се откроявам от тълпата Grinning

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 05:24 от Glossycherry

# 471
Аз лично не бих взела такива кецове, защото са доста стар модел от 2018 и не бих харчила пари за нещо демоде. Ако ми ги подарят ще ги нося или ако ги имам и задължително трябва да обуя един от двата чифта, бих избрала първия.
Аз пък съм достатъчно красива, за да изглеждат чудесно и съвременно върху мен. 😉

Мерси, момичета!

# 472
  • София
Аз пък това не го разбирам някой като каже, че са стара колекция... Ако ми хареса ако ще и супер демоде да са пак ще си ги взема. Преди време си бях харесала същите и исках да си ги взема от един Outlet и до ден днешен се ядосвам защо просто не ги купих вместо да умувам 20 часа в магазина.

# 473
Това моделче на Пума си е класика, така че за никакво демоде не може да става дума. Има ги в различни вариации постоянно. Само панделката може да подскаже от коя година е. Розовите ми харесват повече.

# 474
В крайна сметка си поръчах тези

# 475
Адидасът е много як!
Аз си търся бели, кажете лек, удобен модел

# 476
  • Бургас
Стрина Калина, първите и от мен.

# 477
Адидасът е много як!
Аз си търся бели, кажете лек, удобен модел
Adidas Hoops лично на мен са ми много меки и удобни, но не знам дали ще ти харесат визуално. Имах едни, носих ги години, нямат мърдане, накрая ги дадох на майка ми, че ми писна да ги гледам. Sleek серията също са ми усобни на мен, но са малко по-тежки. Според мен пробвай в някой магазин ако имаш възможност, харесай си и после онлайн си поръчай, че има хубави намаления в момента.

# 478
Мм, това металическо зелено е баш мой цвят. И пудрата с панделката ми хареса, но най-вероятно щях да я махна де.

# 479
Здравейте момичета, нуждая се от съвет.
Повлияна от форума се сдобих и аз с еспадрили на платформа. Доматеночервени Blush

Та пробвах ги с доста рокли, едноцветни, както и с деним, стоят страхотно, но с тази рокля се чудя дали не става прекален шарено, дайте мнение моля Simple Smile
това е на реална светлина, малко ми се разминават нюансите червено и се чудя... Rolling Eyes

И още един въпрос, за тези които имат еспадрили от плат, отпускат ли се на ширина, че дясната лееко ми стяга...

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 13:17 от Elanor

Общи условия

Активация на акаунт