Модни консултации (юли, 2021) - 57

• 40 705
  • 557
  •   1
Отговори
# 285
Накетано имаше в руен.бг, също и други памучни на ниски цени, но са доста изчерпани откъм размери и наличност

# 286
  • София
В къщи имаме няколко суичера Накетано от няколко години и наистина са топ качество. Много, много са ни любими, след много качествено носене последните години нямат никаква! забележка. Нито топчета, нито лакти, нито промяна в цвета, нито криви шевови, нито изпуснат стърчащ конец... Купувах ги от БГ фирма, която шие няколко от моделите им тук и се изнасят до колкото разбрах, сравнявала съм ги с първото Накетано на мъжа ми и са без разлика. Единствената забележка която имам е, че яката е много плътна и когато са мокри и съхнат /обикновено есен-зима/, там съхнат мнооооого бавно.

# 287
  • София
В къщи имаме няколко суичера Накетано от няколко години и наистина са топ качество. Много, много са ни любими, след много качествено носене последните години нямат никаква! забележка. Нито топчета, нито лакти, нито промяна в цвета, нито криви шевови, нито изпуснат стърчащ конец... Купувах ги от БГ фирма, която шие няколко от моделите им тук и се изнасят до колкото разбрах, сравнявала съм ги с първото Накетано на мъжа ми и са без разлика. Единствената забележка която имам е, че яката е много плътна и когато са мокри и съхнат /обикновено есен-зима/, там съхнат мнооооого бавно.
ще се опитам да ги намеря, докато има бройки /и от това което съм набелязал/.
Иначе много харесах от спомената марка в предния пост, но или е дефектен ципа или е до партида и се спрях - сега нямаше да пиша тук и да търся алтернатива.

# 288
Натъркай с восък циповете и ще се оправят.

# 289
  • София
Натъркай с восък циповете и ще се оправят.
Дори след пране ще действа? Но съседния /подобен/ модел (същия цип, само цвета беше по-светъл) - вървеше сам...
Ако не намеря друг модел/марка - ще го пробвам това с онлайн покупка обаче.

# 290
Харесах тази чанта, да си я нося когато съм с дънки..Но нещо ме спира, не знам дали няма да изглежда много "детски  " ,като е дънкова... Simple Smile

# 291
  • София
Ами честно казано важното е вие да се харесвате Simple Smile Все пак то винаги ще има някой да ви изкритикува ама какво от това.

# 292
На мен не ми е детска, а ретро. 😄

# 293
Ами честно казано важното е вие да се харесвате Simple Smile Все пак то винаги ще има някой да ви изкритикува ама какво от това.
  По -скоро и факта,че е намалена ме привлече  Joy

# 294
То в ретрото няма лошо, но на мен пък ми изглежда като прана поне 50 пъти.

# 295
  • София
Дънкова чанта не стои с дънково, колкото и да е странно. По-скоро я виждам като контраст на черно, бяло, ярък цвят.

# 296
  • София
Ако ти харесва си я купи, ако имаш колебания - недей.
Аз не бих я носила с дънково.
Имай предвид, че този тип меки чанти с метални синджири не запазват форма ако ги понапълниш и трябва да ги носиш на двоен синджир ( е, ако това те дразни колкото и мен де Grinning).

# 297
+1 за горните две мнения. Double denim дори и с чанта не ми допада май.

# 298
Пак съм в чуденка,този път за клин.
Харесват ми и двата. Не мога да реша кой от двата да избера..

# 299
На найк задължително пробвам преди да купя, при клиновете им има толкова драстична разлика, някои са прекрасни, други са като китайски евтинджоси.

Общи условия

Активация на акаунт