Модни консултации (юли, 2021) - 57

• 40 699
  • 557
  •   1
Отговори
# 300
На Nike харесвам серията клинове Epic luxe.

# 301
Харесах тази чанта, да си я нося когато съм с дънки..Но нещо ме спира, не знам дали няма да изглежда много "детски  " ,като е дънкова... Simple Smile
И аз я харесах, но се отказах, защото ми се стори кошмар за съчетаване. Ако ще е с друг деним, трябва много добре да пасне като цвят за да е хубаво, или пък да конрастира достатъчно (бял или розов деним примерно). Ако е с друг тип тоалет пък... не знам дали бих посегнала към тази точно, при положение, че имам други по-подходящи чанти. Реших, че просто ще отлежава и зарязах.

# 302
Тази чанта и мнението ми за нея напълно се припокрива с предния пост .
И аз много ѝ се чудих, но в крайна сметка си взех кожен вариант.

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 20:38 от Mateah

# 303
Тази чанта и мнението ми за нея напълно се припокрива с предния пост .
И аз много ѝ се чудих, но в крайна сметка си взех конен вариант.
Коя си избра? Честно казано ми е нужна в черно, но тази постоянно ми излизаше като реклама и така.

# 304
Ето тази в черно и в нюд.
Преглътнах златистите декорации, но всъщност се оказа, че чанта със сребристи не успях да харесам.
https://superbalist.com/women/accessories/bags-purses/ribera-bag-black/599634

# 305

Някой има ли впечатления от тази марка чанти и ранички?

# 306

Някой има ли впечатления от тази марка чанти и ранички?

PFY са корейски на Weichen, само че тези, които си показала, не ми изглеждат в техния стил.

# 307
Да ви питам и тук...

Бихте ли счели чанта в такъв цвят за неутрална - т.е. бихте ли я носили и с по-топли, както и с по-студени цветове и нюанси?!?

PS Какво нещо са различните монитори! На десктопа я виждам като студено синя, на телефона - като почти топло синя, а понеже съм я виждала в реала знам че е доста неутрално сиво-синя.

# 308
  • София
За мен е съчетаема с 300 цвята. Харесва ми.

# 309
Агентче, аз я виждам като студен цвят. Бих я носила със студени дрехи или акцент при outfit черно/бяло/бежов нюд

# 310
Никога не се замислям кой цвят е топъл, кой студен. Много пъти съм го казвала, но действам на принципа меря и гледам кое с кое си пасва. Не всичко е правила и цветни диаграми Grinning.

# 311
Agent,
Много харесвам този цвят, защото е много нежен и лек.
Бих искала да видя цялата чанта, за да се прецени моделът.
И все пак за цвета - бих съчетала с още синьо и да се получи наслагване. Винаги е женствена комбинация.

# 312
Много ми харесва този цвят. Аз не знам кои са топли, кои студени. Предполагам обаче би отивала с бяло, черно, бежово, същото синьо.

# 313
  • Street of Dreams
За мен е пастелен цвят и може да се съчетава само с други пастелни цветове, както и с бяло.

# 314
Подкрепям горното мнение, и аз съчетавам такива само със други студени цветове и най- лесното с бяло.
Голямо нещо са това топли и студени цветове, преди не се замислях много за тях, но ей днес реших да пробвам от това пастелно зелено дето е плъзнало из магазините, ами то ми заспа на студената кожа, наистина добре ми стоеше. А на закачалката изобщо не ми харесваше, едно такова чувалено Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт