Модни консултации (юли, 2021) - 57

• 40 671
  • 557
  •   1
Отговори
# 375
Аз пък така се прецаках с тези Hush puppies
Естествена кожа са, разбира се, страшно удобни, но за пореден път се прибрах с мехури по пръстите. Така да ми убиват ....
А, това е до крак. Hush puppies имам ботуши и обувки със средно висок ток. Разказват ми играта. За моето стъпало са неподходящи.

# 376
  • Бургас/Пз
Не мога много да преценя размера и сякаш ми се иска в основата да е широчината, а на горе леко да се стеснява

# 377
Срещали ли сте подобна чанта в бяло и по възможност да не е 300 евро Sad
Прегледах основните познати сайтове, но нищо подобно в бяло не открих. Може и да съм пропуснала нещо, че много се изнервям да се ровя
https://www.wardow.com/en/coccinelle-alba-bucket-bag-ivory-e1h55 … 101-n26-en-0.html

Ето подобна във ФШ, пак Coccinelle, но сякаш е по-малка от другата. Във. Wardow имат 20% отстъпка с код на твоята в момента
https://fashiondays.page.link/qNBMn5ZTUN1h4pkf8

# 378
  • Бургас/Пз
Благадаря, Tuali. За съжаление дори и с - 20% пак не ми е в бюджета Sad
А и бяла чанта нося точно 3 месеца лятото и не ми се дава такава сума.
Ще продължа да разглеждам и офлайн също Simple Smile

# 379
Аз в такъв случай си казвам, че и без това ще са модерни само едн сезон и не ми трябва Simple Smile.

# 380

Не знам бюджета,но тaзи е почти същата на външен вид.От mirapodo.

# 381
  • Бургас/Пз

Не знам бюджета,но тaзи е почти същата на външен вид.От mirapodo.
Много благодаря 😚😚😚

# 382
  • Пловдив
За бяла чанта влез до някой магазин на Ботичели, всичките им модели са копирани от някъде и имат богата гама разцветки, за съжаление онлайн им е доста беден асортимента.

# 383
Момичета,харесах от Глами.бг чанта на марката Трусарди.Цената е 158лв,но е изкуствена кожа.Според вас,заслужава ли си?Склонни ли сте да дадете тази сума за изкуствена кожа?Може пък да е с чудесна обработка и да си заслужава?!Съвсем не твърдя,че 160лв е много висока цена,но ...не е малко.Какво мислите?

# 384
аз не бих
но аз по принцип не се интересувам особено от марката на чантата, достатъчно ми е да харесвам модела - до 100 лв изкуствена кожа, над - само за естествена

# 385
И аз не бих.

# 386
Аз не нося чанти от естествена кожа и имам такива, които ме карат с години. Давала съм подобни суми, но за чанта която наистина много ми харесва и знам че ще нося с много любов и желание, не само за сезона. И все пак рядко ще дам толкова пари.

# 387
Зависи от чантата, трябва мнооого да ме грабне като модел, че да дам тези пари за изкуствена. Лошото на изкуствените е, че често дори само от седене се скапват. Мислиш си, че имаш чантичка за определен тоалет, а като я извадиш другия сезон - вече почнала да се бели тук там. И то, не от употреба.

# 388
Morello_lips,
Би ли показала чантата? Имам два модела на марката, едната е на двойно по-скъпа от споменатата цена, вече е на повече от 7 години. Не е мръднала, абсолютно добро попадение.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт