Модни консултации (юли, 2021) - 57

• 40 266
  • 557
  •   1
Отговори
# 480
Мен така ми харесваш, но аз съм от хората, които зимата носят червено палто и червена шапка с голям периферия, та за мен червеното никога не е в повече. 🤣🤣
За отпускането не мога да ти кажа. Нямам такива обувки. 🙂

# 481
  • София
Мен ми идва в повече червеното. За отпускането нямам идея, но следя, защото вчера ми пристигнаха подобни обувки.

# 482
  • Варна
Супер ти се е получило,много ми харесва.За еспадрилите от плат са по принцип би трябвало.

# 483
Elanor,
Отпускат се, по-скоро се моделират по крака, не се притеснявай. Имам много, любими са ми тези от сатен. Еспадрилите на платформа са най-удобното нещо. Честити да са ти!
С тази рокля се губи акцентът.

# 484
  • Пловдив
И на мен ми харесват с роклята, не ми идват в повече.

# 485
Благодаря за мненията момичета.
Аня, точно такова е и моето усещане  но не можех да го формулирам, ще си ги нося с едноцветните рокли май по-често 🙂
Сглобих и един сет за по-хладни вечери

Ще пробвам и с бяла тениска, за да са съвсем като акцент.
Приемам идеи за цвят на топ в комбинация с този панталон, че освен с червено и с бяло не ми ражда главата с какъв друг цвят ще си подхождат... зелено може би...🤔

# 486
 Втория сет е много по- симпатичен. Тази рокля ще изглежда много по- добре с ниски сандали в телесен цвят. Цветята по роклята плюс ярките еспадрили с тези връзки по краката ми идват в повече.

# 487
На мен с този топ ми допада, но бих сменила панталона, за да не се бие с шарката на платформата. Ако е едноцветна долната част на тоалета ще е супер.
На снимките цветът на обувките излиза като корал, много са хубави!

# 488
Аз си ги представям с ефектен бял топ и тъмносини слим дънки.
Много са хубави, с роклята също не е лоша комбинацията.

# 489
На мен с този топ ми допада, но бих сменила панталона, за да не се бие с шарката на платформата. Ако е едноцветна долната част на тоалета ще е супер.
На снимките цветът на обувките излиза като корал, много са хубави!
Платформата е нюд, така че няма какво да се бият Simple Smile.

Еланор, дай по- смело и няма нужда всичко да е съвършено Simple Smile.
Както винаги стм казвала мериш и гледаш кое ще пасне и кое не.

# 490
  • София
Втората комбинация ми харесва, с роклята не.
Не е нюд платформата.

Освен неутралните цветове си пасне с различни нюанси на синьо и зелено.
http://paperheartdesign.com/blog/color-palette-002-living-coral

# 491
Аз хубаво купих металическите кецове, ама сега следва въпросът каква чанта да им сложа.
https://www.dress4less.bg/media/catalog/product/cache/1/small_im … hite_FV3403_7.jpg

Разполагам само с черни, една в цвят керемида и една тревисто зелена. Дайте идеи, то е ясно, че ще им купувам чанта.

# 492
Много труден въпрос. И както винаги мериш с всичко което имаш и дано си паснат с нещо, което имаш.

# 493
Много труден въпрос. И както винаги мериш с всичко което имаш и дано си паснат с нещо, което имаш.
Няма такова нещо в гардероба ми, ще им купувам чанта, но какъв цвят?

# 494
Стрина Калина,
Може с бяла bucket чанта, например О bag:

ani_d,
Попаднах на тази бяла чанта и се сетих за теб:

Общи условия

Активация на акаунт