🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 4)

• 57 599
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 645
Уж са нови, ще видим.
Аз чакам интересни участници, можещи да готвят.

# 646
Нямам претенции да могат да готвят ...., но да не готвят други вместо тях.
Да направи това, което може - една салата, варени яйца ............. и хубава атмосфера, та да му е кеф да ги гледа човек.Wink

# 647
Нямам претенции да могат да готвят ...., но да не готвят други вместо тях.
Да направи това, което може - една салата, варени яйца ............. и хубава атмосфера, та да му е кеф да ги гледа човек.Wink
Да, съгласна съм с това!

# 648
# 649
Луна дали ще участва пак? Smiley

# 650
Луна дали ще участва пак? Smiley
Пази боже... Joy

# 651
Аз имам добри очаквания.Като гледам участниците,само Кари ми е съмнителна,но ще видим.Не очаквам изг@зици тип Кулагин преди Коледа.

# 652
От промото разпознавам и жената на Асен Григоров  (Сибина), заедно водиха икономическо предаване по БНТ1 преди време, сега не знам какво правят.

# 653
Нови епизоди,ура.
Да правя ли нова тема според вас?

# 654
Adoralova, направи нова тема. Сигурно ще запълнят две седмици до Коледа, дано след Нова Година има още епизоди.

# 655
  • София
Седмицата започва с журналиста Михаил Дюзев, който ще потърси пресечната точка в готвенето. Водещият на сутрешния блок на Дарик радио, пленяващ аудиторията на NOVA не само със сините си очи, но и с точните си коментари, ни позволява да влезем в дома му и ни допуска в личното си пространство. Той решава да направи меню, инспирирано от Италия, в което събира различни ястия, свързани с любими за него хора - партньорката му Ани и майка му.

Гостите ще имат възможност да опитат антипасти, с прясна зелена салата, последвани от топло предястие - известната пармиджана ди меландзане. За основно ястие ги очаква – телешко осо буко (популярно за Рим ястие, известно като кокал с дупка), а десертът е типичното италианско тирамису, с малини, отгледани в градината му.

# 656
  • София
А дали няма да отложат черешката, днес не могат да се накоментират за новото правителство.

# 657
  • софия
До 8 ще са приключили.

Мисля, че е хубаво да има нова тема. Нов сезон е.

# 658
  • Sofia
Привет, народе! Simple Smile
Опитах да намеря инфо, но ударих на камък...
Та кой е коментаторът в предаването, знаете ли?

# 659
  • Sofia
Привет, народе! Simple Smile
Опитах да намеря инфо, но ударих на камък...
Та кой е коментаторът в предаването, знаете ли?
Здравко Методиев

Общи условия

Активация на акаунт