🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 4)

• 56 762
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 75
Нищо, де, имат още вечери!
Може пък Соня да се изприказва и Милена да се дореди до ефир Joy

Нали имаше наскоро някакви скандали с нейно изказване покрай гейпарадите. Не знам времево как са разположени събитията, но може и нарочно да си мълчи Милена. Ако и е писнало да я дъвчат за всяка дума... Разказа си за новия албум, изпя ни една песен и сега оставя другите да се доказват.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 12:59 от птица

# 76
Аз се съмнявам, че тая ще млъкне, ама....дано не съм права. По телевизора я показват все пак жената, трябва да се запоВни! Grinning

# 77
  • София
За съжаление, ако не са я стегнали от предаването, няма шанс да спре тази логорея.

# 78
Може към края на седмицата да се омаломощи от неядене и словесния водопад да вземе да църцори вместо да се излива с пълна сила. Joy
Ама пък, ако нагъва преди всяка вечеря на която няма да яде, май шанса да замлъкне клони към нула. Joy

# 79
  • София
Наистина се запомни, досега не я бяхме чували, но ето цяла седмица сега ще я обсъждаме. Едва ли ще ѝ повиши продажбите това, но ще си начеше егото. Много неприятна жена.

# 80
Ох, мъжа ми е от тези дето преди да отидем на гости, хапва у дома, за да не мислели хората, че е отишъл у тях да се наяде. Joy

И аз ям преди да отида където и да е. Така ме е учил дядо ми - да хапна в нас, защото където отида може и да няма това, което на мен ми харесва, а притенции не мога да показвам на чуждо място. Що сватби и купони съм седял пред пълни чинии... Тъй ни учеха на времето - дядовците с банкетна култура. Joy

# 81
  • София
Ние тук сме за шоуто, ще я забравим на секундата. Аз се удивявам, че подобни персони се промотират. Чета и в Звездни компромати и там някакви плоски еднодневки са коментирани като звИзди.

# 82
Аз се съмнявам, че тая ще млъкне, ама....дано не съм права. По телевизора я показват все пак жената, трябва да се запоВни! Grinning

Още повече, че била на 50г, а за първи път я виждаме... има да наваксва, докато стигне Златки-те на бг шоубизнес. Joy

# 83
  • София
И аз за първи път виждам кьопоолу с майонеза.За мен майото е излишно.

И моя мъж за по-диетично, си пече патладжани в еърфраера и си ги прави с майонеза. Joy Аз патладжани не ям, но той твърди, че било невероятно Laughing
В миналото си участие, Милена прави някакъв ужасен овчарски пай, май никой не го хареса тогава. А сега сякаш е минала през няколко готварски курса, хареса ми храната й. Само не видях как напълни маслините?

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 14:24 от Аглея

# 84
https://princess-fashion.eu/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81/
Бях готова да се обзаложа, че тая шие сутиени, а тя булчински и Абит. рокли шие/копира.

# 85
Кой пък го интересува какво шие точно тази...

# 86
  • DE
Рекламира си колекцията жената Rolling Eyes тази година имаше доста абитуриентки с подобни рокли.
Скрит текст:

# 87
  • София
Рекламира си колекцията жената Rolling Eyes тази година имаше доста абитуриентки с подобни рокли.
Скрит текст:
Добре,че не съм ги видяла.

# 88
  • ВАРНА
Ще ми се една седмица с вегани,на Дюкан,в Зоната,90-сет дневната,плодуващи,хранещи се според фазите на Луната,слънцеядци....

# 89
Ако има седмица с ДюкЯн Wink Joy, веднага се записвам. Гаранция даже няма да разберат, а и ще се наядат. И съвестта им ще е чиста. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт