🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 4)

• 57 170
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 795
Сега изгледах епизода от снощи.
Карин сготви с удоволствие, интересно меню с изненадващи съставки, но сезонно, добре комбинирано и приятно за очите и небцето. Домакинята ми хареса - чувство за хумор , самоирония и достатъчно самочувствие, умеренотост и нормалност. Браво, чудесна е.
Оперната прима ми става все по-симпатична.
Григорова - обратното

# 796
Чуков живее в идеален център. Този ПиЗ е до офиса ми на Попа. Ама никой от сътрапезниците  му не го знае какъв режисьор е.

# 797
Кухнята му не ми харесва като цвят, прекалено е червена. А тази библиотека със стъклени рафтове ми прилича на една огромна прахосъбирачка и не искам да си представям как се чисти...

# 798
  • софия
А  пекарната е на Шишман срещу Седмочисленици.
Харесва ми внушението на апартамента, но не и повечето от мебелите. Не харесвам червени кухни и разстояние между тавана и горните шкафове. Харесва ми идеята на библиотеката, но не и стъклените рафтове.
Картините са ... 🖤

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 20:33 от zvаnchе

# 799
Аз както винаги изпуснах началото.разконспириран е вече къде е пазарувал.Smiley

# 800
Домакинът ерген ли е?

# 801
  • София
Този ми се струва малко флегматичен.

# 802
  • София
Най-малко съм очаквала Чучков да казва "почИти"... 3 пъти го върнах, защото не повярвах на ушите си... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 803
За разлика от миналия сезон, Манчев не ги яде за всичко, много е щедър на похвали... Особено за тази семпла маса.
Е, не трябваше да казва всичко за изненадата! Снимам ви и толкова, после - изненадааа!

# 804
Много измъчени излязоха всички на въпросните портрети Satisfied

# 805
Супа топчета не може, ама претоплената италианска супа е фърст дъ бест. Не знаех за модата да се колекционират супници. Трябва да овършея шкафовете на баба ми. Не знаех и че протоколът вечер забранява  супа. Аз мога да ям супа по всяко време на денонощието.

# 806
И аз не разбирам какъв е проблемът със супите? Вечер е, зима е, нормално за сезона ястие, доста по-подходящо от зелена салата.

# 807
Аз не мога да ям вечер, та камо ли да се наливам със супа! За мен храненето за деня е приключило към 18 часа. Супи и в заведенията се предлагат само в обедното меню.

# 808
Явно си е етикет. Просто аз не го знаех. Иначе никой няма да ми откаже да ми сервира супа в заведение вечер.

# 809
  • Mediterraneo
То ясно, ама, когато си на работа по цял ден, кога точно да ядеш супа? Събота и неделя само? Готвя супи през ден, вечерят супа и основно.

Общи условия

Активация на акаунт