🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 4)

• 56 871
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 840
Ох, звучи много добре.
Тя и дъщеря и изглежда изкусен кулинар. Явно откъде е наследила добрия вкус към храната. Но майка и дъщеря са много различни, и външно, и като темперамент.
Пп Харесвам много и Йоли и мисля, че менюто ще е много добро. И като вид, и като вкус. Grinning

# 841
Чак ми се прииска и аз да й отида на гости. Simple Smile

# 842
  • софия
Интересно кога е снимано предаването. Преди месец, ако не и повече, имаше обява, че апартаментът се продава.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 13:17 от zvаnchе

# 843
  • Враца
Интересно кога е снимано предаването. Преди месец, ако не и повече, имаше обява, че апартаментът се продава.

Да, но докато се продаде си е техен и могат да го ползват/да живеят в него Wink

Чудесно е менюто, наистина. Като че ли всичко е "ново"- не се повтаря с рецепти на никой друго участник, не само от тази седмица, а изобщо.
Обаче тиквите Хокайдо не са ли горчиви? Веднъж съм готвила такава и стигнах до извода, че не са за ядене, а само за декорация- като кратунките Wink

# 844
  • софия
Хокайдо са вкусни, не са горчиви, кората им е тънка и дори тя може да се яде.

# 845
  • Враца

Е, с тоя моя късмет съм нацелила единствената горчива и не- вкусна Wink

# 846
  • Sofia
Точно. И за поднасяне на парче с пълнеж е страшно подходяща, тъкмо защото не е дебела и тиквата и събира плънка. Simple Smile

# 847
Чак ми се прииска и аз да й отида на гости. Simple Smile
Хайде,тръгваме двечките.Аз при всеки участник тази седмица бих се разписала.Само Чучков може да го пропусна.Предястието е много интригуващо.
Обаче!Половината меню не е мой тип.Не знам каква е тази тиква,аз не обичам,но естествено,че ще пробвам.Ще наблегна на свинското с лимонов сос и ирландският хляб.Тортата пак не е мой тип с лешници и шафран,но може и да ми хареса.Трябва да се организаирам днес да не закъснея за началото на гостуването.

# 848
  • София
Дарина няма да предложи супа и затова може да се провали. Grinning

# 849
  • софия
Ирландският хляб на Йоли е страхотен. Преди няколко години все него правех. Много хубава рецепта. Предполагам, че и всичко останало ще е безобразно вкусно.

# 850
Имам високи очаквания от оперната прима Дарина Такова.
Истинска примадона е тя, жена от класа. Цялостното й излъчване е такова. Много я харесвам.
Нямам никакви съмнения, че вечерята й ще е кулинарен шедьовър, а гостуването в дома й, запомнящо се.

# 851
Чудесно меню и чудесен вдъхновител. Йоли има изключително ефектни рецепти, приказно поднася всичко - истински шедьоври твори. Е, вкусово не са най-доброто, там не бих се доверила изцяло, но наистина вдъхновява.

# 852
Thinking Сега ще трябва да издирвам коя е Йоли.

# 853
Дарина още не е почнала да готви, а аз почнах да слюноотделям. Stuck Out Tongue Winking Eye

Пп Ето сайта на Йоли:
https://www.yoli-bg.com/
А това е тя:

Музикант е. Имаше тв предаване.
Преди много време се изявяваше  по готварски форуми. Мисля, че оттам беше и забелязана като много добър кулинар с красиви презентации на храната.

# 854
Къде беше апартамента на оперната и се продава?

Общи условия

Активация на акаунт