Какво да си купя Папа, то тя си беше гола 😆. В интерес на истината за 50+ изглежда добре без да е прекалила с корекциите, но имплант на мозък трябва там.

А това, че хората са се подготвили специално, за да ни посрещнат с пълна трапеза, че домакинята се е старала, бъхтила над печката и очаква гостите да оценят труда и, хич и не го и мисли. Аз за разлика от него пък съм добър и ящен гост, приятелите ни правят вкусни трапези и обичам да уважа труда им. Освен това с удоволствие пийвам по една студена ракийка с мезето, но, ако съм се наплющяла у нас и така отида на гости, ще съм ленива и нито ще ми се яде, нито ще ми се пие. Ама всеки робува на акъла си. Баш пред приятелите си да се правя на такава, каквато не съм, не е моето. Пък и домакините ми се радват как сладко съм си хапвала, можела съм да накарам и камъка да огладнее, ако ме гледа как ям.
Ми що да лишавам хората от това удоволствие.
Хич не обичам аз капризни и неядящи гости. Е, и другата крайност не обичам, такива дето лапат като невидели и докато мигнеш манджата изчезнала, а другите дори не успели да я опитат
, че и такива съм виждала.

Препоръчани теми