🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 4)

• 57 537
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Много ми хареса Дюзев. Интелигентен, възпитан и спокоен човек. Страхотен домакин. Всичко ми хареса. Оперната прима я наблюдавах, че почти нищо не яде. Все оставаше пълни чинии. Поне не го поряза.

# 706
Вечерята на Дюзев ми хареса, малко ми беше смешен стегнат в този костюм в домашна обстановка. Това особуко го приготвяха май в Мастършеф, като че ли беше различно, като телешко варено ми изглеждаше, и на вид не ми хареса, ама може да е било вкусно но не е моето.

# 707
  • Sofia
Особуко приготви и Кристина Милева и още някой 🤔
Дюзев бил зодия Дева,личи му във всяко отношение 😍

# 708
Дюзев бил зодия Дева, личи му във всяко отношение 😍
О, да! 😀

# 709
  • София
Във вторник влизаме в дома на журналиста Сибина Григорова, която е избрала да изследва това, което се случва между редовете на социалните мрежи. Майстор на комуникацията според участниците в „Черешката на тортата“, тя обича да споделя интересни истории и да забавлява гостите си, които винаги са добре дошли в дома й. Вечерята й е свързана с интересни преживявания и истории, споделени с приятелките й, помагащи й да подготви храната.

Журналистката е подготвила меню, съчетаващо френски и италиански вкусове, в което присъстват пилешка крем супа с кресон и разбит белтък, последвани от терин с патладжан и домати. За предястие Сибина поднася карпачо със смокини и френско сирене, което има сантиментална връзка със съпруга й Асен. За основно домакинята се спира на телешко с печени картофи, а десертът ще е панакота.

За амбициозното си меню домакинята се обръща за подкрепа към две свои приятелки, които й оказват безценна помощ в кухнята. Женската армия я подготвя за битка, а Сибина признава, че обича да експериментира и често й се случва да върши всичко в последния момент.

# 710
  • София
Между другото в този сезон Манчев не дава оценки, освен ако не го прави в последния епизод.

# 711
Приятна вечер при Михаил, жалко че се беше стегнал толкова, дано счупи гипса следващите вечери. Менюто добре подбрано, чудесни продукти и рецепти. Тирамисуто можеше да замени с нещо по-свежо, но и така биваше. Голямо браво за него.
Сибина ми е много неприятна като поведение, очаквам на нейната вечер претенции и пози, да видим.
Останалите на масата общуват приятно заедно, не лошо подбрана компания.

# 712
Журналистката е подготвила меню, съчетаващо френски и италиански вкусове, в което присъстват пилешка крем супа с кресон и разбит белтък, последвани от терин с патладжан и домати. За предястие Сибина поднася карпачо със смокини и френско сирене, което има сантиментална връзка със съпруга й Асен. За основно домакинята се спира на телешко с печени картофи, а десертът ще е панакота.

Звучи ми много превзето. И тази панакота...аман от тирамису и панакота Smile
Дамата не я знам коя е, но ми е леко несимпатична. Има нещо неискрено в нея.

# 713
Сибина за мен повтаря много менюто на Дюзев. И самата тя ми е една неприятна...дава ми вид на напориста жена, която се закачи за Григоров като ракета-носител.

# 714
  • София
Аз самият Дюзев не го харесвам, но не мога да отрека,че може и готви с усет, с умение, с разбиране за храната и с  желание.И се представи много  добре и си заслужи десетките.

# 715
Чудесно,че Сабина ги кани вкъщи.Прав е Манчев,дай адреса,ще ви дойда на гости.И без това живеем в близост.

# 716
  • софия
Района на Халите. Сега се сещам, че често я засичам и все се чудех от къде ми е позната.
Магазинчето за ПиЗ е много добро. Всичко им е хубаво целогодишно.

# 717
Така е.Затова и цените им са по-високи.Не е района на халите,е близо са,но тя е в посока Раковски.И аз им симпатизирам,но на Асен повече.

# 718
  • софия
Аз не им симпатизирам. И двамата са ми неприятни.

# 719
Асенчо отдавна си го харесвам. Wink Много спокойно и приятно говори.Усмихнат,позитивен.Мноооого е добър на тенис.Сериозен,не е като някои да се мандахерцат,за да кажат,че ''играят'' тенис и да са там за пиенето на бира след това и снобски разговори.

Общи условия

Активация на акаунт