🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 4)

• 57 579
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 690
Много ми хареса вечерта - и домакинът, и храната, и гостите. Само примадоната малко ме напряга.

# 691
Признавам, че нямах някакви впечатления от Мишо Дюзев. Досега ми е оставал в периферията на полезрението, но тази вечер той много ми хареса като домакин, като обстановка, която създаде, като меню и като умения в кухнята. Много приятна вечер, готина компания. Дано и следващите да са такива.

# 692
Мулатката е Карин Околие, лекоатлет.

# 693
Много се постара Дюзев.Дояде ми се телешко.Показаха ли откъде е пазарувал.Аз ги гледам от плод-зеленчука гараж.

# 694
Много ми хареса менюто и цялостното представяне на Дюзев. Не разбрах от какво се притесни? Нямаше никакво основание.

# 695
  • София
Страхотно представяне - отвя ми главата! 😍Готвене, “плейтване”, масата, вината…и като капак - костюмът! 😲
Доста беше притеснен и цялата компания малко спечена, но може би, защото е първа вечер 😉

# 696
С кеф бих му отишла на гости. Чудесно представяне. За всичко се беше постарал Михаил.

# 697
Е,хайде де!Изглежда човека е перфекционист.Чак да не се храни от притеснение.Все пак това е само шоу.Не виждам да се точи като някои предишни участници,да спечели на всяка цена.Той иска само да им е вкусно на гостите.Заради това ми стана още по-симпатичен.

# 698
Гледам с времезакъснение, вече седнаха, но много ми харесва всичко. И на първо четене /не ги познавам/ приятна компания са.

# 699
Всичко беше на ниво.
Добро начало на сезона.
Домакинът в костюма дори засенчи менюто Hug

# 700
Ех,че готина вечер беше!Браво на Михаил

# 701
  • София

Черешката на тортата (13.12.2021)
Сезон 16 Епизод 56

Тези линкове са без реклами,
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 702
И аз се възхитих от вечерята на Дюзев и от него изобщо и ММ се опита да му намери косур и вика " Гледай какъв е домакин - изгасна му камината, гостите на студено ли са, изобщо топли ли ги с тая печка?" 😄

# 703
Понеже не гледах началото,пак с лимузина отиват при домакина на вечерта?Утре дали ще са в дома на сем.Григорови?

# 704
  • София
И аз се възхитих от вечерята на Дюзев и от него изобщо и ММ се опита да му намери косур и вика " Гледай какъв е домакин - изгасна му камината, гостите на студено ли са, изобщо топли ли ги с тая печка?" 😄
JoyJoyJoy Това ми прилича на "женска" злоба Wink, но човекът може би просто ревнува Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт