🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 4)

• 57 580
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 675
  • София
На мен пък от руколата ми втръсна, други салати няма ли. 🙄

# 676
И преди харесвах Мишо Дюзев, но сега се влюбих Joy С каква лекота готви този човек!

# 677
За да не сме простакио, казваме пистакио. Joy Joy Joy
Пп Харесва ми Дюзев. Приятен, възпитан, чист, спретнат, елегантен. Красива маса, хубаво меню, хубав дом.

# 678
Русата не знам коя е, но не ми е симпатична. Много знае!

# 679
И преди харесвах Мишо Дюзев, но сега се влюбих Joy С каква лекота готви този човек!
и аз. Определено ме впечатли. Има усет към храната. Личи си, че кухнята не му е непозната територия. Хареса ми менюто, масата, всичко.

# 680
Хич не ми хареса това тирамису със сурови жълтъци,че и белтъци

# 681
Аз правя тирамисуто само със сурови яйца. И така го харесвам.

# 682
  • софия
Със сурови яйца е класическа рецепта, но и аз не мога да се прескоча и правя крайно рядко така.

# 683
А,мерси-сурови яйца-нито знам колко са стояли в магазина,нито при какви условия.Слагам си само жълтъци и само с термична обработка

# 684
Кои са двете млади дами?

# 685
Кои са двете млади дами?
Тя младата дама е една, мулатката. Не знам коя е. От другите едната е оперната певица Дарина Такова (на 57 г), другата е Сибина Григорова (43 г), която преди водеше сутрешния блок в събота по БНТ с мъжа си (Асен Григоров)

# 686
Личи кои са двете млади дами. Такова е по-близо до 60. Тя е (само) дама. 🙂
За имената благодаря! Остава да разбера и мулатката как се казва.

# 687
Здравко преди над 20 години беше част от трупата на Държавен пътуващ театър. После в Аламинут участваше. Но като коментатор в Черешката много ме кефи .
Дюзев и компания ги слушах няколко пъти по радиото. Голям смях беше Wink още ли е в радиото?

# 688
Mулатката е лекоатлетка,спринтьорка.Ще видим тя как ще се представи.Карин Околие се казва,94 набор.

# 689
Спокойна група, уравновесени възпитани хора, атмосферата беше леко скучна и вяла, но се наблегна на храната и всичко мина много културно.

Общи условия

Активация на акаунт