🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 4)

• 57 534
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 750
Цитат
И Сибина е добра на тенис:)
Нея не съм я виждала,но щом той е толкова запален,старателен и съответно техничен,сигурно е запалил и нея.Може и да и помага,както ми се струва,че и помага и за др.неща професионално и в живота.Той беше  тв водещ много преди нея.После бяха заедно,но не съм ги гледала.Няма как да стане сутрин.Предполагам,че за много хора е дразнеща,защото има нещо инфантилно в нея.Или поне на мен така ми изглежда.От участниците,които я познават чухме,че очакват да сподели много лични,интересни истории.Значи си е известна с това,че много говори за себе си.
Пък дали е интересно,е друг въпрос.

# 751
  • София

Черешката на тортата (14.12.2021)
Сезон 16 Епизод 57

Линковете са без реклами,
отварят се и в чужбина.

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
 но, за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
 трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

ЗА VLC player
 Линка се хваща и се пуска в прозореца на плеъра

или адреса на връзката се копира
 и се поставя
 в отваряне на мрежов поток

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 06:23 от Mari_Mar

# 752
Сибина е е страшно готина ,не знам защо ви дразни...Сравненията със Стрина Ирина са просто нелепи ,Сибина е много по чил ,докато Иринчето трепери да блесне и да изпълне с готварски  и домакински умения.Щеше да показва елхи ,дървени и стъклени хипстърски  играчки ,да обяснява тя и Иванчо какво традиции имат за Коледа ,па какви приятели....А Сибина изобщо не се напъна,има страхотен апартамент ❤️ личи си ,че не живее за да готви ,много,много ми хареса....

# 753
Много ми хареса храната и атмосферата при журналистката.Не бих й дала пълна оценка,защото имаше помагачи.
От оперната певица очаквам най много,известно е,че те си падат по храна и оценят добрата кухня.

# 754
Много ми хареса храната и атмосферата при журналистката.Не бих й дала пълна оценка,защото имаше помагачи.
От оперната певица очаквам най много,известно е,че те си падат по храна и оценят добрата кухня.
И аз чакам с нетърпение нейната вечер

# 755
  • София
Тази вечер лекоатлетката и носител на множество медали от състезания Карин Околие ще играе за безапелационна победа в оспорваната кулинарна надпревара. Тя ще покани своите гости в дома на близката си приятелка Габи, а ароматният десерт, който ще сервира, ще бъде вдъхновен точно от нея.

Карин ще се фокусира върху сезонната храна, а амбициозното меню, което ще подготви, включва: салата от цвекло и козе сирене, рукола и лешници, основно – пъстърва със специален афикански сос по рецепта на баща ѝ - нигериец и посветено на темата, поставена от шеф Манчев – ястия, вдъхновени от любими хора и десерт – вкусни поширани круши върху канапе от маскарпоне.

# 756
  • Mediterraneo
Сибина е е страшно готина ,не знам защо ви дразни...Сравненията със Стрина Ирина са просто нелепи ,Сибина е много по чил ,докато Иринчето трепери да блесне и да изпълне с готварски  и домакински умения.Щеше да показва елхи ,дървени и стъклени хипстърски  играчки ,да обяснява тя и Иванчо какво традиции имат за Коледа ,па какви приятели....А Сибина изобщо не се напъна,има страхотен апартамент ❤️ личи си ,че не живее за да готви ,много,много ми хареса....

Всъщност абсолютно същото направи и Сибина- пъна се цяла вечер и трепери да блесне; и за традициите се пъна, и за пътуванията си се уби да натъртва и пр. Абсолютно същият типаж е- мноооу съм чил, пък съм тооолкова позитивна, че скривам слънцето.

# 757
Карин ще се фокусира върху сезонната храна, а амбициозното меню, което ще подготви, включва: салата от цвекло и козе сирене, рукола и лешници, основно – пъстърва със специален афикански сос по рецепта на баща ѝ - нигериец и посветено на темата, поставена от шеф Манчев – ястия, вдъхновени от любими хора и десерт – вкусни поширани круши върху канапе от маскарпоне.

Звучи чудесно! Ами така де, аман вече от тази италианска кухня! Simple Smile

# 758
  • София

Всъщност абсолютно същото направи и Сибина- пъна се цяла вечер и трепери да блесне; и за традициите се пъна, и за пътуванията си се уби да натъртва и пр. Абсолютно същият типаж е- мноооу съм чил, пък съм тооолкова позитивна, че скривам слънцето.

А пък как случайно се срещнали в Париж с приятелките, ти да видиш Sunglasses

# 759
Пффффф, брашното от Лимнос е като всяко друго хубаво брашно. Не е като френски черен трюфел  За какво трябва да се обяснява от къде е?
Гледам със закъснение.
Налагаше се, за да спази задачата на Манчев- храни, свързани с близки хора и преживявания.

# 760
Асен и Сибина са ми готини. Браво на семейството, че може да си позволи карпачо в Солун за фръц. Детето им е голямо явно. На 13 години.
Дарина Такова ще ги отвее,  убедена съм.
Интелигентни и възпитани хора в компанията.

# 761
Такъв е животът на жената, това са й приятелите, защо се дразните! Ирина е друго, Ирина е сноб и се пъне да впечатли, тази наистина така живее. Не мисля, че целенасочено парадираше с пътувания, възможности и въобще стил на живот. Все едно човек, който има мерцедес, на срещата на клас да отиде с Лада, за да не дразни и по изглежда фукльо 🙂 Но наистина можеше и трябваше да бъде по деликатна и да съобрази, че я излъчват по нац. тв и как ще се възприеме от зрителите.
Хубава й е къщата, интересно й беше менюто, харесаха ми и приятелките.
Изненада ме хладилничето или по-точно липсата на такова. Явно в този дом не се готви, яде се по заведения или се поръчва готова храна. Предвид професията и на двамата, може и нормално да е, но не съм сигурна, че го одобрявам или че на мен би ми харесало така. По-скоро не!
Казвате, че имат дете? Най-вероятно е изпратено на отглеждане при някоя баба, не си представям малко дете в кухня с 2хладилни чекмедженца. Още повече, че съвсем не ги виждам родителите всеки ден да припкат да пазаруват. Те явно са по купоните и разходките наблизо и далеч.

Репликата "очаквам домакинята да разкаже повече за себе си" аз разбирам като, че очаква да научи повече за нея, а не че е всеизвестно приказлива и е ясно, че ще ги занимава със себе си цяла вечер 🙂

ПП. Видях, че било 13 годишен пубер! Абсурд да му стигнат 2 чекмеджета 😂

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 19:27 от птица

# 762
Не се дразня, просто не ми стана симпатична, нито пък приятелките и. Имаше нещо позьорско и надуто. Защо готвеха облечени със сака, не им ли беше некомфортно? И цялото това пазаруване от "малките магазинчета", превъзнасянето по разни вина и продукти, правенето на западняци, не ми харесва.

# 763
А аз притесних, къде си държат сладоледа тези хора. Joy

# 764
За хладилника, доколкото чух, е такъв, понеже им се връзва на минимилистичния и нисък интериор.
Сладоледа- у комшиите.
п.п. и историите бяха тооолкова скучни- то пък едни истории

Общи условия

Активация на акаунт