Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 32 895
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Програмата за довечера
От 16:15 ще повтарят епизода. После от 20 часа започваме до 00:15. Явно ще има озет или поне така го разбирам. Отказали са се от идеята да го караме без реклами.
https://www.hurriyet.com.tr/tv-rehberi/yayin-akisi/87/7/fox/

# 61
Meн много ме учуди ,че ще карат без реклами , ами нали от реклами се издържат , нямаше логика . С мач , без мач мисля ,че аудиторията си е същата . Голям международен интерес , а в Турция - слаба работа . Много важно !
Надявам се и нашите да го купят , ще се хареса у нас , защото много хора не харесват турски сериали заради типичните източни традиции , а Вратата си е западен градски сериал и неинтересен за турския зрител , там само кръв , бой , отмъщение и рунтави мустаци се котират   Satisfied

# 62
  • Кърджали
. Май през летния сезон рекламите са много малко. Снощи по Стар тв гледах Приказка на острова и май имаше само едни реклами топно преди финала (емжду озета и новата серия не знам имало ли е, че изтървах малко. И с другите сериали го забелязах.
Та не опаквам довечера да има кой знае колко реклами. Което малко не ми харесва, че юе чака работа на градинката и пак ще пад е търчане и бързане и мога да изпусна малко

# 63
# 64
Sparkling HeartДобър е деня Ви, защото е сряда!
Да се включа и аз с въпрос - в предходната тема една от Вас, моля за извинение не я цитирам с никнейма и, спомена, че бившия на Ханде, Мурджо/Мурат ще изнася концерт в Чешме на 08.07.2021г., да ли горкия не го прави за да отрази гафа си/ или изпуснатото красиво пиле? ... Animal Speak No EvilМоже така да празнува годишнини ... ха,ха,ха...
Flowers HibiscusДнес е световния ден на шоколада, веднага се сетих за прекрасната ни Алекс за това ...
Алекс от мен:chocolate_bar:
 https://www.facebook.com/VsekiMigETolkovaKrasiv/photos/a.2277380 … 2326510567395537/ можеш да го споделиш с когото поискаш.
Досещате се налиния съм, готвя се за лятното кино.

# 65
Ей, днес голям празник , сряда е , има нов епизод, навършва се 1г от първия епизод на SCK, европейски ден на шоколада, денят, в който ни потвърдиха, че подаръците от Б-я са в офиса на mf yapim Scream Направо не мога да повярвам , че успяхме , след 3 месеца подготовка, много проблеми и доста голяма сума пари , с безценната помощ на 2 момичета, които не са от тук , но може би четат 🤔😅, малка групичка
фенове успяхме да изпратим огромен кашон с тегло над 5кг. 😂 Надяваме се да получим обратна връзка скоро ❤

# 66
Татковци за пример .. Wink

# 67

Здравейте момичета,
Довечера съм на линия,
Нямам търпение Simple Smile
Марги, ❤️🌼
Благодаря, Simple Smile🍒
За човек, който почти не си рови в телефона Simple Smile Керем си е доста социален Simple Smile

# 68
  • Кърджали
Yassy_N, очите ми сега само шоколад виждат, не е честно 😂😂😂😂
Нямам търпвние за довечера.

# 69
# 70
Здравейте момичета Simple Smile
Тотално ви изтървах и няма настигане...
Поне да се запиша да чета, че и в сериите изоставам.
Благодарности на Маргарита, Бърборанка и Магия (дано не съм пропуснала някой от екипа) за новата тема. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 71
Запис и от мен в новата тема в очакване на епизода довечера!
Благодаря на всички Heart

# 72

Гледах, кьорих се.... Това приспособление отзад на гърба на Серкан е всичко друго, но не и раница или кислородна бутилка на астронавт..... Прилича ми на хладилна чанта ... Серкан да не носи сладолед за десерт в нея?!.... Joy

# 73

Гледах, кьорих се.... Това приспособление отзад на гърба на Серкан е всичко друго, но не и раница или кислородна бутилка на астронавт..... Прилича ми на хладилна чанта ... Серкан да не носи сладолед за десерт в нея?!.... Joy
mury9 На мен ми прилича на казанче за тоалетна, но си пазех мълчание досега. Satisfied

Като гледам как вървим в Ливан, скоро ще сме на церемония.

Явно Керем и Ураз са се сприятелили.

Tokyo met up with Uraz took a photo of him and tagged kerem saying " Uraz is only talking about kerem he's not saying anything else"
And uraz reposted and said
 " This is true "

https://www.instagram.com/stories/urazka/2612583340886137206/

# 74
  • София
Ураз е много готин. Симпатизирам му. Само едно се чудя - как жонглира между баджанаците?? Grinning Пояснявам - приятел е с Джем Йълмаз (възрастното гадже на Серенай след Керем). Въпросният актьор - комик. Wink

Общи условия

Активация на акаунт