Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 32 895
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
. Май през летния сезон рекламите са много малко. Снощи по Стар тв гледах Приказка на острова и май имаше само едни реклами топно преди финала (емжду озета и новата серия не знам имало ли е, че изтървах малко. И с другите сериали го забелязах.
Та не опаквам довечера да има кой знае колко реклами. Което малко не ми харесва, че юе чака работа на градинката и пак ще пад е търчане и бързане и мога да изпусна малко
Имаше реклами и след началото на Приказката, Алекс, и аз я гледах. По Стар сутринта повтарят Medgezir.

# 76
Ураз е много готин. Симпатизирам му. Само едно се чудя - как жонглира между баджанаците?? Grinning Пояснявам - приятел е с Джем Йълмаз (възрастното гадже на Серенай след Керем). Въпросният актьор - комик. Wink

То и нашето Сейфи има видео с Джем преди време.
https://www.instagram.com/p/CL0_V75j_n4/

И аз се чудих за баджанаците, но тя и Езги се има и с двамата. Сигурно и други техни познати са запазили взаимотношения и с двама им. Съвсем нормално е според мен, но все пак не ми се вярва Ураз да ги събере заедно. Trollface

Едно интервю съм гледала с Керем преди време и на въпрос, кой актьор харесва, беше посочил Йълмаз. Но старо интервю, може би от преди периода с общата им изгора.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 17:49 от midnight__sun

# 77
  • София
Е, да, то и Мурат Боз в новогодишното издание на Гласа каза на Керем, че го обича, а е приятел с Мурат Далкълъч. Simple Smile

# 78

Гледах, кьорих се.... Това приспособление отзад на гърба на Серкан е всичко друго, но не и раница или кислородна бутилка на астронавт..... Прилича ми на хладилна чанта ... Серкан да не носи сладолед за десерт в нея?!.... Joy
Ето оригиналната снимка 😏

# 79
Хаштагът на епизода тази вечер е: С Гугъл - "бъди баща"

# 80
st_ina, аз пък обожавам твоите текстове. Уникални са нещата, които ни споделяш. Heart

Избързвам много, знам, но вече имам предложение за шапка на следващата ни тема и искам да ви го споделя. Много е цветно и може да помогне на Марги при подготовката на следващата тема. Аз ще намеря време и ще ъпдейтна гифчето с каста. Трябва да добавя новите актьори. Wink

Аз този кадър го виждах шапка на тази тема.🪐💝🍒

# 81
Купонът започна:
31К
Целта тази вечер е +

Gift Heart

# 82
  • Кърджали
Хм, хаштагабе хубав. "Да си баща" 😍
Серкан ще се учи какво е да си баща 💖

# 83
За 25 мин - 156К - не е зле Wink

# 84
1st place WORLDWIDE

1st place in Georgia
1st place in Lebanon
1st place in Germany
1st place in UAE
1st place in Poland
1st place in Italy
1st place in Egypt
1st place in Algeria
1st place in Spain
1st place in Saudi Arabia
1st place in Serbia
1st place in Brazil
1st place in Greece
1st place in Romania
1st place in Iraq

# 85
# 86
  • София
Не искам да бъда злобна… ама другият сериал днес да се подготви за рейтинг 1 утре. Grinning

Хаштагът на епизода тази вечер е: С Гугъл - "бъди баща"

# 87
# 88
  • София
Остават един час и пет минути до началото на новия епизод. Ето актуални брой гледания към момента в Ютуб - на последния епизод, на последната сцена от него, на първия и на втория фраг към новия епизод. Nature Boom

Кой сега (постоянно от 1 година насам) е номер 1??? Animal Smirk Cat Animal Smile Cat Wear Crown

# 89
373К
Wink

П.С. Официално: Ще има озет

Общи условия

Активация на акаунт