Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 32 899
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Бро, предният път не добавих, но сега няма да пропусна.
Двата фрагмана и от Фокс с по милион.

# 91
Какво ще прави Фокс без нас .... направо не ми се мисли Wink Stuck Out Tongue Winking Eye
#babaolmak
401К
#EdSer
58,8К

Картата в момента Wink

# 92
  • София
Много сме, силни сме! Hands Metal

Не ме интересува Фокс какво ще прави без сериала, интересува ме ние какво ще правим без него?!? Grinning Cry

# 93
Добър вечер Момичета,

И аз най-накрая да се включа, да благодаря на Марги и компания за новата къщичка,
                           като им пожелавам да я карат все така, че без тях сме загубени.Cry

За озета няма да мога да се включа, но за новата серия се монтирам на 1-ви ред в
                           киносалона.  Желая на всички приятно гледане и безпроблемен нет.Очаквам страхотна
                           серия, дано е така.
                           Специални благодарности на Али и Алекс, колкото да благодаря все ще е малко, Момичета
                           страхотни сте.Flowers Hibiscus

# 94
# 95
Не знам кога ще успея да се класирам за епизода.
https://www.canlitv.today/fox-tv-1
По принцип гледа оттук, но Гости предполагам ще пусне всички линкове и ще къса билетчета на входа на киносалона Stuck Out Tongue Winking Eye

Не знам как е при вас, но сериала не е реала. Като всяко начало си има и предвещан край. Така че, какво ще се прави след края на този? Ами който иска ще преговаря, други ще следят какво се случва с Керем и Ханде в личен и творчески план, а други покрай това ще се спираме в темата за по някой лаф. А и сега е времето на отпуските, нормално е активноста да намалее. Важното е интереса към двамата ГГ в темата да не намалее,а като гледам такава тенденция няма. За мен Ханде Ерчел и Керем Бурсин са откритието за последната година, особенно последния, хубав млад мъж, няма да си кривя душата, не си падам много по суперлативите. И така, в очакване на неочакваното и предвидимото в новия епизод.

# 96
Как е в Фокс в Ютуб при вас, при мен не работи Wink

#SenÇalKapımı
96,9К
#babaolmak
511К

# 97
  • София
На мен нещо Фокс ми забива навсякъде… Дано се оправи. Confused

# 98
При мен тръгна, но изостава с 5 мин

# 99
При мен върви добре. През телевизора си пуснах Youtube, дано не изостава.

Edit: Изостава да. Ще си пусна на друго място.

# 100
Ето ме и мен! Записвам се във винаги чудесната ни къщичка, която Марги и компания правят! Благодаря! Hug
Следя ви от вчера, но уча, че бързах да напредна да не изпусна епизода. Grinning
При мен Фокс си работи.. ще видим до епизода как ще е. Дано и при вас да се оправи, момичета!
Много хубав хаштаг! Серкан ще бъде страхотен баща, нямам търпение да го гледам като такъв! Малката Кираз ще е на седмото небе! Heart Eyes

# 101
  • София
Моля някоя от вас да сподели линк, където гледа и е окей? Че при мен е ад. Накъсва картината на всеки 10 сек. Rage

# 102

592К
БРО,и аз въртя сайтовете, като улуча някой стабилен ще споделя Wink
Засега този на Фокс е най-стабилен:
https://fox.com.tr/canli-yayin
605К

# 103
Моля някоя от вас да сподели линк, където гледа и е окей? Че при мен е ад. Накъсва картината на всеки 10 сек. Rage
https://www.canlitv.today/fox-tv-1/1

# 104
Тази вечер съм сама с детето, към 22.00 ще се включа и аз 🥰

Общи условия

Активация на акаунт