Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 32 913
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Епизод няма да има, защото е някой от религиозните празници на мюсюлманите и екипа предполагам, че ще празнува/почива.

А довечера споделяйте, че някои сме на работа Frowning1

Хубав ден!

Благодаря за информацията.
Нещо ново от Ханде и Керем това момиче е голяма късметлийка.

# 646
Какво ли ще измисли тази малка хитруша? Sparkling Heart

# 647
Да се включа и аз в изписването на темата Kissing Heart

# 648
azisiq, ще има епизод.
Иначе от страницата нямаше да напишат, че "Чувствата ще бъдат много натоварени тази вечер" и да споделят снимка Simple Smile

# 649
Включвам се и аз да ви подкрепя с изписването на темата🍹☺❤

Горещо е ...

Flowers HibiscusСлънце , не разбрах къде си ти на тия 16 градуса ? Тук е непоносима юлска жега.. Добре ,че са климатиците. Щото мозъка ми е като в малеби...Blush
И да се подкрепим и разхладим малко

Казват ,че любовта е и болка. Но според мен боли още повече от самота, отхвърляне, загуба,изоставяне. И само Любовта отново може да излекува и раните,  и болката.

Бамби Heart

# 650
  • София
Феновете никак не са благосклонни към новата връзка на Мурат със Ситаре.

Цитат
Ханде, ти и аз,  сме заобиколени от кучки.

Как пък се намериха двамата. Не му вярвам на този човек. Дано Ситаре му е разказвала, как върви връзката на ХанКер. Нека го гризе отвътре. Това заслужава.

# 651
Здравейте Момичета,

Отдавна не съм се обаждала, но бях десетина дена на вилата извън града, работа за
                              целия китайски народ, но ви чета редовно, защото ако ви изпусна няма настигане. Вчера
                              гласувах за Керем, Енгин не ми е най-големия любимец, не го харесвам чак толкова. Имам
                              друг голям фаворит, но не е в списъка и това е Онур Туна, която от вас е гледала ЗЯ знае
                              за какво говоря, уникален актьор и доста красив мъж.
                              Тази вечер не знам как ще стане, че съм на една малка спа почивка , но ще направя всичко
                              необходимо, за да гледам онлайн серията, дано успея.
                              Желая ви безпроблемен нет и приятно прекарване в киносалона от мен.HeartFlowers Hibiscus

# 652
# 653
Handemiyy gitme Blue Heart

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 00:43 от midnight__sun

# 654
Хаштагът на епизода тази вечер е: С Гугъл: - "късмет татко"

Влюбените ни гълъбчета Wink

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 18:01 от mi_si

# 655
Purple HeartСряда, филм, вълнения и положителни настройки.
Закъснях с изпълнението на задачките, но вече съм с Вас.
Хубаво е до си я изпишем темата с любов, емоции и клюкини... така де за да ни е по хубаво очакването.
KissМисля, че Ханде  е благодарна на Алах/Бог за срещата и с Керем, която  я отърва от Мурджо/Мурат, ох все така го наричам. Отърва се, не случайно използвам тази дума във всички информации, които съм чела или гледала за врзъката и с въпросния М, даже и на снимки тя е подтисната, пренебрегната, тъжна, като придатък на "светилото" уж мъж, уж приятел, уж годеник ... Може би, повечето от мъжете  там го ожалват или му съчувстват, но в целия цивилизован свят никой не застана публично да го защити или подкрепи, а в анализите на ФиланФилан има намеци за не уважението му, на моменти и загатване за насилие...
Flowers Four Leaf CloverКакто много от Вас са подчертавали във връзката с Керем, Ханде разцъфтя ..., а той изживява любовта си с много радост и любов. Знаете, орисала съм ги на щастие, любов и благоденствие. Все да ни радват и събират в сряда, а защо не и след финала на "Почукай на вратата ми", нашата приказка.Animal Whale

# 656
Кираз шарка ли ще кара или е яла ягоди?!

"Добре, че дойде, татко?" това ли значи?

# 657
Малката сладуранка Кираз с какво ли ще изненада мама и татко ? ☺🍒

Ханде Ерчел ❤

# 658
Ханде в IG

# 659
Налбантова, това трябва да е брашно от боя в кухнята. Satisfied Изморени след това, решили да си легнат.

В този епизод, Кираз сигурно ще го нарече татко. Така си мисля. Хаштагът насочва към такова развитие.

Общи условия

Активация на акаунт