Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 32 911
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Добре, че се " запознах " с Ханде и Керем след времето на въпросния Мурад и Серенай. Все ми е той с коя ще е сега. Серенай го раздава волна птица, но ми се струва, че не е щастлива.
Като гледам щастливите, поне за сега са други 😜.

# 661
по семейно му Simple Smile

# 662
Вярно... От онзи ден ме мъчи тази мисъл и не ми дойде на акъла, че е брашно.

# 663
# 664
Днес се движим много бавно в тренда .... Wink
15К

# 665
  • Монтана
Гледам за кой ли път 44 серия с превод на руски и ми прави впечатление нещо, което искам да споделя!
Добре, че я има Айше Кутлу, както казват нашите съседи!
Добре, че тя е сценарист на втората част!
Толкова детайли от миналото на Еда и Серкан вмъкна като спомени, възвърна смисъла на сериала, вля му нова кръв и го направи отново толкова привлекателен, колкото в първите серии!...
Ето споменът за ризата на Серкан, за визитката от шкембеджийницата, за джапанките-филип, фильоп...!За още много други неща, за които нито един от другите сценаристи нямаше дори и да се сетят!...В предишния епизод разкри какво е написала Санем от "Ранобудна птичка", на който сериал тя отново беше сценарист!...Много неща!
Но, да, така е, когато един човек започне, изгражда постепенно и завърши смислено и все в неговия си тон нещо! Изгражда го цялостно и завършено!
Тук няма да пиша какво чувство ме бе обзело по едно време, когато разни сценаристи се упражняваха върху сценария на сериала...,ще ми остане горчив вкус в устата, а точно тази вечер не ми се иска!...Голяма грешка на продуцентите, според мен, де!
Добре че те има, Айше Кутлу!

# 666
# 667
Изобщо не ми излиза да сме в трендинг.

И за малчуганите подаръци.

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 18:57 от midnight__sun

# 668
  • Монтана
Призовавам най-искрено и приятелски всеки фен на нашия сериал тук в темата, който не е упражнил правото си на глас в анкетата на темата Турски сериали, да гласува за Керем Бюрсин!
Момчето го заслужава!
Знам и ще повторя - много сме, силни сме!
И аз като Бро, от спортна злоба ми се ще Керем да ги изпревари с много повече гласове!

# 669
Питам се кога ще има отново целувки, нежност,прегръдки,страст, усмивки, погледи пълни с любов , отново танци, шеги, смях,вечери, закуски, готвене и още нещо .....❤❤❤Дано е скоро, липсва ми да ги виждам влюбени и щастливи.....

# 670
Тази вечер е голяма мъка ..... движим се супер бавно ...

Gift Heart

# 671
Аквамарин, тази вечер уж трябва да са такива - влюбени и щастливи. Gift Heart

Миси, не се показва трендинга. Пишат, че е на 6-то място в Турция. Но пък Güneşin Kızları стои още.

#güneşinkızları
4 990 туита

# 672
В Албания ми излиза Керем с 53хил., но другия го няма 🤔
В Италия ми излиза само "LoveIsInTheAir"... с над 8хил.

# 673
Миднайт, аз съм на класацията на световния тренд (този на Турция, Бразилия, Италия и Испания, не ни отчита), движим се бавно тази седмица и трудно се задържаме... дано се активизират малко феновете Wink
Картата в момента

Wink

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 20:21 от mi_si

# 674
Никъде не се показва хаштагът. Дали е отново бъг на Туитър?

Общи условия

Активация на акаунт