Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 32 930
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
BellДа се включа и аз с последни новини/клюки. Новата приятелка на Мурат Далгалъч "май" е наша познайница - Фифи. Твърди се, че са хванати интимно преди излизане да пеят на сцената в Бодрум. Гледали са се очи в очи по време на целия концерт и т.н. Ами...да им е честито. Любов да има /и лично мое разсъждение - дали пък Неслихан не се е отписла от Елчи поради тази причина, защото "Мело" е доста близка със Ситаре/.

# 601
Да, но защо "отписва" профила на Мая и майка й?

# 602
  • София
Магийке, скрийншот от току-що - Неслихан следва Мая и майка й. Wink

Още вчера ми направи впечатление, че ги следва, въпреки че пишеше, че не ги. Simple Smile

Относно връзка между Ситаре и Мурат, всеки има право да бъде щастлив. Но винаги съм била на мнение, че не трябва да градиш щастието си върху чуждо нещастие и в отношенията си трябва да спазваш определена хигиена. Да, Ханде и Мурат са разделени отдавна и надали на Ханде й пука с коя е Мурат. Не знам в какви отношения са Ситаре и Ханде. Дали са приятели или не, но със сигурност би било доста тъпо да забиеш бившето гадже на приятелка. Просто не ми се струва редно. Ако са били просто колежки, познати и не са се сближили, Ситаре не й дължи обяснение и т.н. Направи ми впечатление преди време, че Ситаре спря да следва Керем и сериала. Следва само Ханде. Също така, си изтри една снимка с Мелиса, Елчин и Ханде. Не знам на какво се дължи. Да видим дали клюката ще се окаже истина или лъжа. Wink

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 13:25 от Бърборанка с розови очила

# 603
Да, но защо "отписва" профила на Мая и майка й?

Точно като децата, но вече ги следва отново. Някъде прочетох, че било грешка, но с Елчин не е така. Не се следват. И казва, че причината не е проблем със сериала, а друга.

# 604
Вчера сама проверих, не ги следваше (Мая и майка й) 😉
Промяната ще е от днес

# 605
  • София
Вчера и аз проверих - следваше си ги. Но с Елчин не се следват. Не знам дали преди са се, не съм проверявала. Но за протокола - Неслихан следва Ситаре. Така че надали причината за раздора между нея (Неслихан) и Елчин е тази. Simple Smile

Това с отписването и на мен ми е много смешно. Като изтриеш някой от Инстаграм и какво? Вече не сте приятели?! Не го харесваш?! Изтрил си го от живота си?! Grinning Да, темата с бившите е малко по-различна. Ако сте се разделили по кофти начин, ако се чувстваш обиден или наранен, можеш да изтриеш човека, защото не искаш той да гледа снимките ти, нито ти неговите. Но с приятели, колеги, познати ми е било винаги странно. Карате се и хоп, триеш ги. Еми… детинско ми е! Joy

# 606
# 607
Включвам се набързо да кажа, че снощи Неслихан пусна две сторита, в които каза, че случилото се няма нищо общо със сериала или някой от екипа. Обеща скоро да разкаже.
https://instagram.com/stories/neslihanyeldan/2617177267901811853 … edium=share_sheet

# 608
  • София
Значи е напълно възможно тя и Елчин да не са се следвали въобще. Просто вчера на хората им е направило впечатление, защото тя (Неслихан) пусна онова стори. Wink

# 609
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Cherry Blossom
На Вас ви е голяма жега, тук вали и не спира. 16 градуса е, лято още не съм усетила. Simple Smile
Досега съм бързала, да свърша всички задачи и да се освободя. Казват, "сериала ти е чак в 7, от обяд ли почваш да го гледаш". Smiley

Нямам нищо против, кой с когото иска да се събира. Но какво против трябва да има Неслихан срещу Ситаре, че да отследва Елчин? Заради Ханде не върви. Нашето момиче си продължи, щастливо е и обича. И да си хванеш Мурат за гадже...е извинете, но не е голямо постижение. Всички го знаят що за стока е. Да се е поучил и вече гонещ 40, да иска да създаде семейство е разбираемо. Но дали си е взел урока и дали не е малко напук едва ли не? Представете си какво му е, жена като Ханде да му бие шута, макар и деликатно.

Неслихан следваше Мая и майка й. Снощи се отписа и по едно време пак ги последва. За Елчин не съм сигурна следваха ли се. Тези работи, отписвания, после последвания ми идват детски и издребняващи.
Между другото Елчин и Алиджан ми изглеждат хитри лисици. Thinking
Разбъркани мисли...

Днес Ханде ще бъде 2 пъти на първо място в тренда. С повторението на Слънчеви момичета от 2015 и нашия сериал.

Популярно в/ъв Турция
#güneşinkızları
2 788 туита

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 14:02 от midnight__sun

# 610
# 611
Това дали няма да е "вълшебната" чаша? Wink

# 612

Маже и да е , и за това да кара Мело да я занесе не само както каза той че като е от него няма да я вземе и пак е със същия цвят  риза

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 14:30 от sani1212

# 613
Направил й е кафе във вълшебната чаша и иска да разбере дали ще стане червена или не?

# 614
Чашата е при Еда

Сладуранки
https://instagram.com/stories/handemiyy/2617604248746489234?utm_ … edium=share_sheet

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 14:44 от sani1212

Общи условия

Активация на акаунт