Перилни препарати и омекотители - 66

• 43 093
  • 715
  •   1
Отговори
# 225
  • Pazardjik
В емаг  , омекотителите Максима концентрирани , 1 литър , за 50 пранета са по 5 лева ..
Днес са и с безплатна доставка ..
Излизат направо без пари ! Поръчах си 4 броя ..

Аз ги намирам на 9.12 лева. Може ли линк?
https://www.emag.bg/omekotitel-sano-gentle-breeze-ultra-koncentr … 225/pd/DHN46NMBM/

https://www.emag.bg/omekotitel-sano-baby-ultra-koncentrat-50-izp … mp;scenario_ID=49
 Има и други аромати

Оо, чудесно! Благодаря!
    Това явно е било за вчера,днес ми излизат с доставка.

# 226
И вчера си излизаха с доставка ! Безплатна доставка имаше вчера, но само ако почъчаш през мобилното приложение на е- маг, т.е. през АП - а.

# 227
  • София
Но днес няма тази опция, май беше само за вчера. На сайта през настолната версия си пишеше, че през АП е с безплатна доставка, днес го няма този надпис.

# 228
И вчера си излизаха с доставка ! Безплатна доставка имаше вчера, но само ако почъчаш през мобилното приложение на е- маг, т.е. през АП - а.
Да , само през приложението беше безплатна доставката ..

# 229
  • София
Дали може да се изчисти? Петно от извара (от закуска - мазно петно ) престоя 5дни и го пуснах на 40 с прах за цветно денкмит... няма промяна. А панталона е доста скъп (има и лен)
Скрит текст:

Иначе имам това - следващата идея - трябваше още първия път но забравих.
Скрит текст:

# 230
Мазните петна се перат с течен перилен препарат. Сипваш директно върху петното. Престоява 5 мин. и в пералнята.

# 231
Или с Тест гел. Мажеш, стои една нощ и переш в пералнята.

# 232
  • София
Аз само спот ползвам.
Пръскам. Пера. Няма петна.

# 233
Аз само спот ползвам.
Пръскам. Пера. Няма петна.
+1

# 234
Скоро бях споделила опита си за премахване на мазни петна - намазвам с веро (без значение какво), престоява, изпирам. Фалове не е имало досега.

# 235
  • Сливен
Посипи го с талк,става и с бебешка пудра,да престои 1 нощ и после пери.Така съм изкарвала петна на дрехи,които са били прани ,изсушени и дори изгладени.

# 236
Аз мазни петна третирам или с обезмаслител , или с паста за зъби отгоре и да престои нощ.

# 237
Аз мазни петна третирам или с обезмаслител , или с паста за зъби отгоре и да престои нощ.
Пастата за зъби не избелва ли?

# 238
Не съм забелязала, а съм я мазала по тъмни дрехи, от ученичка го знам този трик- накапах си новите дънки с мазнина от една тлъста баница и някоя от съученичките ми даде идеята, която ползвам до днес. С паста за зъби чистя и диоптрични очила.
Само преди пране е добре да се отмие , защото се е случвало на кратка програма и ниски градуси да си остане набита в тъканта.

# 239
  • София
Не знам дали се води мазно вече... съмняваме да не е избелил цвета просто. Спот има ли избелители?

Общи условия

Активация на акаунт