Пазаруване от Amazon - тема №97

• 59 746
  • 818
  •   1
Отговори
# 120
Чудесно, радвам се за Шанел, аз също съм с впечатление, че е много траен. Само че предметът на обсъждането определено не е. Все едно някой е налял вода във флакон, в който някога е била тоалетната вода, такова е усещането. Това и вкъщи мога да го направя, нямаше нужда немската дрогерия да ми изпраща продукт, по всяка вероятност произведен преди девет години.

Не харесвам Шанел Sunglasses

Щом усещаш проблем с парфюма, просто го върни.

# 121
  • Пловдив
Маратонки Ессо 66Е, 38-ми и 39-ти номер.
https://www.amazon.de/-/en/Ecco-Biomstreetw-Slip-Trainers-Ladies … mp;th=1&psc=1

Марката отговаря ли си? И дали е подходяща за по-широк крак?

# 122
Да, отговарят си. Аз нося 39, имам поне 6 различни чифта ЕССО и са все 39. Моя крак е тесен към нормален и ми пасват идеално, не знам дали биха станали за широк крак.

# 123
Аз също имам доста затворени обувки на марката и смятам, че са подходящи за широк крак.

# 124
Отговаря си Ессо и са много комфортни.
На парфюма отдолу има един баркод .Има и сайтове за проверка на баркод.Напиши в търсачката на гугъл и ще ти излязат.Пишеш баркода и ти излиза автентичен ли е ,кой е производителя и коя година е произведен.

# 125
  • София
Тези ги има дъщеря ми, уголемени са леко.

Аз имам няколко чифта Marco Tozzi, отговарят си.
Hug Благодаря ти, аз за конкретния модел питам. Иначе марката не ми е непозвата.

# 126
  • София
https://www.amazon.de/-/en/Ecco-Biomstreetw-Slip-Trainers-Ladies … mp;th=1&psc=1

Нямам широк крак, а нормален и колкото й обувки ECCO да съм си купувала, при това офлайн, никога не съм ги носила. Правеха ми такива мехури, че винаги ги подарявах или изхвърлях, а те не бяха никак евтини - имаше фирмен магазин в Мол София на Стамболийски, ако си спомняте. Въобще това за мен е най-ужасната марка за обувки, така че купуването онлайн е още по-голямо предизвикателство.

# 127
  • Пловдив

Нямам широк крак, а нормален и колкото й обувки ECCO да съм си купувала, при това офлайн, никога не съм ги носила. Правеха ми такива мехури, че винаги ги подарявах или изхвърлях, а те не бяха никак евтини - имаше фирмен магазин в Мол София на Стамболийски, ако си спомняте. Въобще това за мен е най-ужасната марка за обувки, така че купуването онлайн е още по-голямо предизвикателство.
благодаря!
Аз пък винаги съм ги мислела за супер-дупер удобни...а цената ... май не винаги е определяща.

# 128
За първи път чувам такъв отзив за ECCO, имам 4-5 чифта, ММ още толкова и смея да твърдя, че са уникално удобни обувки.

# 129
  • София
Мъжът ми също носи ECCO и няма проблеми, но аз имам и не за първи път споделям разочарованието си от тази марка. Сега се сетих, че съм купувала и от фирмения магазин на пл.Славейков, т.е. всичко е било с пробване и след това при носене - тотална греда.

# 130
И аз съм много доволна от Екото, особено детските. Според мен са точни по размер, с тенденция за по-тесен крак обаче.

# 131
Много странен отзив. Аз от няколко години нося основно Ecco - имам ботуши, сандали, чехли и затворени обувки. Нямам нито един чифт, който да ми е наранил крака по някакъв начин. Според мен рискувайте с един, ако не - ще знаете за в бъдеще.

# 132
  • София
Аз също не можах да стана фен на Ecco. 3 пъти поръчвам различни техни обувки и сандали и все не са ми удобни и си намират нов собственик. С тесен крак съм, стават ми, но като ги понося малко и все някъде ми убиват или правят мазол. Явно не са обувка за всеки крак, а при това са и доста скъпи. Другото, което ми е направило впечатление, поне на моделите които съм взимала е, че хастара е изкуствена кожа или плат.

# 133
  • София
Мъжа ми носи само Еко, откакто ги е Stuck Out Tongue Winking Eye открил

# 134
Аз имам само 1 чифт Еко, но и мен ми прави пришки. Затворена обувка са. Отдавна не съм ги обувала. Въпреки че ги нося с памучен чорап пак успяват да ме наранят.

Общи условия

Активация на акаунт