Пазаруване от Amazon - тема №97

• 59 940
  • 818
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Прати и на мен, кои тигани ще са ти излишни. Може нещо да ми свърши работа.

# 421
  • гр. София
brayan__, уок тиган няма да взимам. Ще купя и една тенджера/касерола 20см с капак. Като дойде ще реша.

В такъв случай ги плащам - явно все на някой ще влязат в употреба Laughing От склада ще са - Like New.

P.S. ето една голяма тенджера 28см, висока от склада на френския амазон на много добра цена, Very Good 25 евро
https://www.amazon.fr/WMF-795386030-Marmite-28-cm/dp/B00080XCIE/ … deals&sr=1-49

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 23:37 от Leila

# 422
Аз съм много доволна от този модел, на по 15-18 € съм го хващала, два купих.
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00F12MBW2/ref=ppx_yo_mob_b_inacti … ie=UTF8&psc=1
Micro life е водеща марка, както Омрон. Трябва да е хубав Simple Smile

# 423
За жалост, вече 3 години го ползваме, върши работа.
Другият купих за подарък, но така и не подарих, стои си вкъщи.

Допълвам

Румба от склада за 128€
https://www.amazon.fr/692-Aspirateur-poussi%C3%A8re-programmable … Mb2dDbGljaz10cnVl

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 09:07 от ver4eto_sv

# 424
Дойде ми пасаторът Крупс от френския склад в състояние - Used-like new. В оригинална кутия беше, но явно отваряна.Липсва точно частта, без която е неизползваема голямата купа. Много ме е яд, свързах се с Амазон , обещаха да потърсят част и да ми се обадят.

# 425
  • София
Дирекната доставка до БГ от френския амазон е най-приемлива като цена особено за тежки артикули, но аз лично имам най-големи проблеми със стока от техния склад. Според мен ще ти предложат малка финансова компенсация.

# 426
Да, директна доставка ползвах за щастие. Резервни части някакви идеи къде мога да потърся ?

# 427
Дойде ми пасаторът Крупс от френския склад в състояние - Used-like new. В оригинална кутия беше, но явно отваряна.Липсва точно частта, без която е неизползваема голямата купа. Много ме е яд, свързах се с Амазон , обещаха да потърсят част и да ми се обадят.
Свържете се със сервиза в България, ще ви намерят.

# 428
Срещалили сте сакчета на хубави цени? Искам с мойте неща да пусна и за мм един среден сак за фитнес, че неговия издиша вече. Обувки, вода и кутия с храна носи, мисля, че среден би бил подходящ. Може и от склада, ако сте мяркали. Благодаря

# 429
Свържете се със сервиза в България, ще ви намерят.

Намериха ми го за 5лева, безкрайни благодарности.

# 430
  • София
Alexa_a  Успя ли да изпратиш телефона? От друга тема във форума разбрах за куриерска фирма А1 post. Сайта им е странен, но трябвало да се пита директно за цени. Споменаха се доста добри цени.

Бях обещала да кажа колко транспортни ми възстановиха немския Амазон. Значи  за всяко от двете връщания дънки и кафемашина са ми възстановили по €8.40. Сигурна съм, че като генерирах етикетите ми казваше за около 6 евро. Явно в момента ставката за България е €8.40

# 431
Имаше някакви бонуси, ако се зареждаше нещо...чела съм ви, но не помня. Искам да поръчам едно столче за кола от френския, с директна доставка до БГ, но не ми показва колко ще ми струва. Как да разбера?

# 432
  • Sofia
Имаше някакви бонуси, ако се зареждаше нещо...чела съм ви, но не помня. Искам да поръчам едно столче за кола от френския, с директна доставка до БГ, но не ми показва колко ще ми струва. Как да разбера?

Слагаш го в кошницата и следваш стъпките напред, ще ти даде цена, преди да поиска да потвърдиш плащането.

Ако ти е трудно да се ориентираш, дай линк и ще ти кажем.

# 433
Cybex Gold Цената е доста изгодна, тук вървят по 600лв.
https://www.amazon.fr/dp/B07XVY83GV/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_PFP3X … A6NADN6ZBPH?psc=1

# 434
  • Бургас
47 евро излиза обикновената доставка.

Общи условия

Активация на акаунт