Пазаруване от Amazon - тема №97

• 59 790
  • 818
  •   1
Отговори
# 585
Още вчера пробвах за първи път приорина, но на  мен ми дава 15%. Не знам защо на другите дава такава промоция, а ми трябва ама  това е.

# 586
Още вчера пробвах за първи път приорина, но на  мен ми дава 15%. Не знам защо на другите дава такава промоция, а ми трябва ама  това е.
Пробвай от друг акаунт.

# 587
Получих тези маратонки https://www.amazon.de/dp/B08GMBHGCY/ref=redir_mobile_desktop?_en … ;ref_=ya_aw_od_pi и силно се надявах да не са умалени, но са- с половин номер. За съжаление отиват в размените.

# 588
  • София
Днес пристигна хлебопекарната ми:grinning:
Moulinex OW610110
Чисто нова с всичките му лепенки ,найлончета и картончета, а описанието и беше -Използвано - Добро.
Но няма мерителна лъжичка и книжката с рецептите не е преведена нито на английски, нито на български.
Ако знаете от къде бих могла да ги изтегля ще съм ви много благодарна да помогнете!

# 589
Е, на български нормално да не е преведена. Бих се учудила, ако беше Grinning

На сайта на Мулинекс пробва ли? Прави ми впечатление напоследък, че на всеки уред има PDF с инструкции поне на няколко езика в сайтовете на известните марки.... какво търсих скоро и така го открих. Даже в Гугъл направо написах модела и файлът излезе в търсачката Grinning

# 590
Moulinex OW610110
Чисто нова с всичките му лепенки ,найлончета и картончета, а описанието и беше -Използвано - Добро.
Но няма мерителна лъжичка и книжката с рецептите не е преведена нито на английски, нито на български.
Ако знаете от къде бих могла да ги изтегля ще съм ви много благодарна да помогнете!
И моята същият модел вчера дойде. Състоянието беше като нова. Абсолютно с всички опаковки, книжки, инструкции...  Обаче видях малка драскотина на контейнерчето. Много се чудя дали да не им пиша за някаква компенсация. Затова днес правих хляб на новата хлебопекарна, но с контейнера от старата /OW 502330/. Получи се.

В моята има книжка с инструкции джобен формат на няколко езика, включително и на български. Предполагам в сайта на Мулинекс също я има в пдф - формат. Книжката с рецепти и при мен е без български.

ПС. Намерих файловете с инструкциите като в първия файл има и БГ: https://www.libble.eu/moulinex-ow6101-home-bread-baguette/c535390/

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 19:14 от Greene

# 591
  • София
Здравейте, някой купувал ли е продукти на Filorga от Amazon?
Проблеми с качеството?

# 592
Аз купувах, но още не съм го ползвала.

# 593
Какво е това?

# 594
Козметика

# 595
Здравейте, някой купувал ли е продукти на Filorga от Amazon?
Проблеми с качеството?
Купувала съм почистваща пяна за лице- няма разлика от купуваната от фармасидискаунт

# 596
  • София
Moulinex OW610110
И моята същият модел вчера дойде. Състоянието беше като нова. Абсолютно с всички опаковки, книжки, инструкции...  Обаче видях малка драскотина на контейнерчето. Много се чудя дали да не им пиша за някаква компенсация. Затова днес правих хляб на новата хлебопекарна, но с контейнера от старата /OW 502330/. Получи се.

В моята има книжка с инструкции джобен формат на няколко езика, включително и на български. Предполагам в сайта на Мулинекс също я има в пдф - формат. Книжката с рецепти и при мен е без български.

ПС. Намерих файловете с инструкциите като в първия файл има и БГ: https://www.libble.eu/moulinex-ow6101-home-bread-baguette/c535390/

Точно тази малка драскотина е предпоставка за в бъдеще да стане по-голяма и да се излющва.
А това покритие не е полезно!

# 597
Знам, аз затова и ползвах другия контейнер.

# 598
Знам, аз затова и ползвах другия контейнер.
Провери в сервиза за поръчка на ново, за моята стара пекарна ми бяха казали 25-30 лв. Може да помолиш за компенсация в този размер ако не са поскъпнали и амазонци са склонни...

# 599
Получих тези Кларкс 37 номер, но са ми малки. Някой случайно да миа 37,5 и да са му големи да направим размяна?
https://www.amazon.de/gp/product/B084DPZNP3/ref=twister_dp_updat … ie=UTF8&psc=1
Скрит текст:
36 лв. ми излязоха с доставката до БГ.

Общи условия

Активация на акаунт