Пазаруване от Amazon - тема №97

• 59 736
  • 818
  •   1
Отговори
# 765
# 766
Имам сваровски няколко бижута нищо им няма. Сега не помня да съм се къпала с тях,но те са посребрени и обработени с нещо защото не потъмняват.

# 767
И аз имам, но обеци. Със сигурност са сваляни. Но това е пръстен и просто не виждам как ще се сещам за го свалям всеки път.
Всъщност малко поставят под въпрос дали е истинско Сваровски като чета коментарите Thinking

# 768
Верче, спри се 😂 За какво ти е пък този пръстен, я ги вложи тези пари в нещо по-полезно Joy

# 769
Верче, спри се 😂 За какво ти е пък този пръстен, я ги вложи тези пари в нещо по-полезно Joy
Този пост трябва да се закове в началото на всяка тема,важи за всички нас 😀😀

# 770
  • here and now
Ми тя еърфрайер си има вече, що да не си вземе пръстен?
Мммм? Joy Joy Joy

# 771
Joy Joy

Спирам, само защото произходът е под въпрос Grinning

Timberland, мъжки, дали си отговарят на номерата?

# 772
  • София

Харесах си едно бижу на Сваровски. Но пише да не се мокри Flushed
Някой с опит?
https://www.amazon.de/-/en/Swarovski-Vittore-Pear-metal-White/dp … &isTryState=0

Имам бижута Сваровски и при закупуване са ме предупреждавали да не се мия/къпя с тях. Не зная дали потъмняват, но със сигурност се отлепят камъните и се започва едно носене за ремонт през месец. Имах подобен пръстен, но не целия в камъни, а само полукръг и когато съм навън, не го свалях, за да си измия ръцете, поради което сега тук-там е с дупки, защото ми писна да го нося за ремонт и го захвърлих.

# 773
В гаранционните условия го пише.
Гаранцията не важи ако е мокрено и тн..приемат го за недобра грижа.

# 774
Момичета, имам въпрос. Еърфрайърът къде го използвате в кухнята или на терасата! Възможно ли е да се ползва вътре или много мирише?
Благодаря!

# 775
Под абсорбатора

# 776
  • Варна
Само във френския ли има 30% или аз недовиждам стабилно вече?
Аз снощи взех за сестра ми един уред за прозорци Бош и тази сокоизстисквачка Бош за сина ми. И двете състояние много добро, излязоха 70 евро двете с транспорта до тук.

п.п. има ли вариант да сменя езика от френски на английски като в немския?

# 777
Само във френския ли има 30% или аз недовиждам стабилно вече?
Аз снощи взех за сестра ми един уред за прозорци Бош и тази сокоизстисквачка Бош за сина ми. И двете състояние много добро, излязоха 70 евро двете с транспорта до тук.

п.п. има ли вариант да сменя езика от френски на английски като в немския?
Мисля, че е само във френския.
Няма вариант да смениш езика, аз ползвам google chrome, той има автоматичен превод.

# 778
Flash, благодаря за линка за Боша, откога се чудя искам ли 😎 пуснах го до германия, дотук даде нещо като 15-16е доставка.. каквото стане:-)

Френския съм го позабравила от ларедута насам.. тъкмо припомняне:-)

# 779
  • София
И аз имам, но обеци. Със сигурност са сваляни. Но това е пръстен и просто не виждам как ще се сещам за го свалям всеки път.
Всъщност малко поставят под въпрос дали е истинско Сваровски като чета коментарите Thinking

Имам доста бижута Сваровски и всички са с инструкция да не се мокрят и мият. Случвало се е да ги намокря без да искам леко и не е имало проблем. Пръстен обаче мисля че не бих взела, тъй като ще трябва да го сваляш при всяко миене на ръцете. Иначе като качество са супер, дори и най-старите нямат оцветяване или други забележки.

Общи условия

Активация на акаунт