Пазаруване от Amazon - тема №97

• 59 739
  • 818
  •   1
Отговори
# 90

Как да тълкувам този размер 6?!
Иска ми се да е както обикновено EU34, но не съм купувала ски якета с UK-номерация Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 10:20 от Даринандия

# 91
Стоя и се мая. Намерих начин да си получавам пратките от амазон като лична пратка. Сложно е, и трето лице е замесено по неволя. Обаче според единият ми превозвач пак се плаща ДДС, а и доставката е ужасяваща, а според другия няма проблем, само трябва опис.
Някой има ли идея каква е цената на пощенска пратка от Англия до България за пратки под 2кг, че я втасах.

# 92
Стоя и се мая. Намерих начин да си получавам пратките от амазон като лична пратка. Сложно е, и трето лице е замесено по неволя. Обаче според единият ми превозвач пак се плаща ДДС, а и доставката е ужасяваща, а според другия няма проблем, само трябва опис.
Някой има ли идея каква е цената на пощенска пратка от Англия до България за пратки под 2кг, че я втасах.
Ако е изпратена от частно лице, декларирана като подарък и е до 45 евро, тогава не се плаща ДДС.

# 93
В групата на превозвачите писаха,че пратка след 1 юли е получена по старите условия . Ще видим тепърва,но защо да е лична пратка,заради цената на кг . или други причини? През трети превозвач не става ли . Има такива,които и опис не искат...

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 15:06 от Трапезица

# 94
Идеята беше да избегна ДДС и допълнителния куриер в България. Обаче удобният ми куриер твърди, че има пак ДДС, а и се оказа, че цената до 10кг е твърдо 20 паунда. Ако ги изпратят до Габиели, пак ще имам три куриерски услуги, та стана мазало. Май ще помоля да ми ги изпратят по пощата директно. Влизах и гледах в Роял мейл, сумата под 2кг е около 13 паунда. Ще мисля...

# 95
Тези кафемашини Gaggia, които получихте, колко тежаха и колко ви излезе транспорта /за Габиели ме интересува/?

# 96
12.50лв.
Тези кафемашини Gaggia, които получихте, колко тежаха и колко ви излезе транспорта /за Габиели ме интересува/?

# 97
  • София
13,50 BGN e цената при мен
Тегло:4.50 kg
Все още не съм си я взела

# 98
  • Варна
А отзиви след ползване - прави ли хубаво кафе, каймак и т.н.?

# 99
А ваучерът 15/25 който пише че е до 13ти, предполагам че и утре ще е активен, нали ?!

# 100
Малко обувки от мен
Кожени Адидас номер 36 - 17евро
https://www.amazon.de/-/en/adidas-Unisex-Childrens-Supercourt-Gy … mp;th=1&psc=1
Пак Адидас номер 40 2/3 - 18 евро, другите номера също са на добри цени
https://www.amazon.de/-/en/adidas-Womens-Speedcourt-Volleyball-S … mp;th=1&psc=1
Camper номер 36 - 33 евро
https://www.amazon.de/-/en/CAMPER-Womens-hoops-trainers-Hoops/dp … mp;th=1&psc=1

# 101
  • София, България
Добре сега последно като сме поръчали до превозвач в Англия какво става, колко ще платим? Аз поръчах и сега чакам и тръпна ( на детето поръчах един Виличко и едни Геокс, ако ми треснат 20 евро такси ще е супер)

За кафемашините Gaggia аз лично няколко пъти писах, че правят хубаво кафе с голям каймак, другите които накупиха също може да се изкажат по въпроса.

# 102
Добре сега последно като сме поръчали до превозвач в Англия какво става, колко ще платим? Аз поръчах и сега чакам и тръпна ( на детето поръчах един Виличко и едни Геокс, ако ми треснат 20 евро такси ще е супер)
Ще платите ДДС, мито, еко такса, такса митническо представителство и вероятно корпоративен данък върху печалбата на Амазон, защото Джеф Безос каза, че ще лети в космоса и му трябват пари! Не е трябвало да поръчвате, не четете ли форума?

# 103
Ще платите ДДС, мито, еко такса, такса митническо представителство и вероятно корпоративен данък върху печалбата на Амазон, защото Джеф Безос каза, че ще лети в космоса и му трябват пари! Не е трябвало да поръчвате, не четете ли форума?

Joy Joy Joy

За кафемашините Gaggia аз лично няколко пъти писах, че правят хубаво кафе с голям каймак, другите които накупиха също може да се изкажат по въпроса.

зависи докъде си поръчала. Ако е до превозвач, зависи от неговите условия. Както вече писаха Габиели иска фактура и т.н., ГГБГ засега няма проняма и нищо освен доставка до БГ. За Габко и другите не съм наясно. Питай самите тях.
Директно до БГ - сигурно ще имаш някакви такси.

# 104
И аз съм поръчала с превозвач до Габиели. Ще кажа като пристигнат колко ще ми струва. Питах превозвача на 03,07 - все още не знаеха. Реших да рискувам. Цялата сметка ми е около 23-24 паунда, така че таксите не би трябвало да са много високи. Ще видим

Общи условия

Активация на акаунт