Пазаруване от Amazon - тема №97

• 59 848
  • 818
  •   1
Отговори
# 165
Отговарят си за дължина. Но примерно аз взех ето тези, които въпреки weit са по-скоро тесни и се чудя какво да ги правя..
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B07SYM567B?psc=1&ref=ppx_ … _mob_b_asin_title

# 166
  • IC 1101,Abell 2029
Здравейте!Направих първата си поръчка от Амазон.Докамински електроуред.Виждам различните суми:Елемент Междинна сума;Пощенски и опаковъчни;ДДС.Дължа ли още някакви пари при доставката на митницата?И как те информират че пратката е получена или аз трябва да проверявам?Пише че на 26.07 трябва да я получа.

# 167
От кой Амазон я поръчахте?

second, няма как да не се отпусне този велур, още повече, че май е без подплата отдолу. На велура това му е най-хубавото качество - че заема формата на крака, но все пак не се обезформя. Аз имах едни велурени мокасини, които в началото направо ми спираха кръвообращението, а като ги поносих, се отпуснаха и ми станаха най-удобните обувки. Разноси ги вкъщи. Много свеж и ефектен цвят са.

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 11:40 от GG_BG

# 168
Здравейте!Направих първата си поръчка от Амазон.Докамински електроуред.Виждам различните суми:Елемент Междинна сума;Пощенски и опаковъчни;ДДС.Дължа ли още някакви пари при доставката на митницата?И как те информират че пратката е получена или аз трябва да проверявам?Пише че на 26.07 трябва да я получа.

Щом има доставка и ддс, не е от Англия със сигурност. Пусни линк за всеки случай и тук ще кажем ако има особености.

# 169
Има ли някакъв код за немския в момента? Simple Smile

# 170
  • София
Вчера и днес ми звъняха тези номера...някаква идея какви може да са? Помислих че може да е съпорта на амазон.де понеже писах на apex...за едно възстановяване.

+905429771035
+905429771818

# 171
Кода е на турция..

# 172
Детски ботушки Clarks, размер UK 10,  цена £10:
https://www.amazon.co.uk/dp/B084HG47K6/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_fa … GJW7CYJ4Q26?psc=1

# 173
  • IC 1101,Abell 2029

Щом има доставка и ддс, не е от Англия със сигурност. Пусни линк за всеки случай и тук ще кажем ако има особености.
От amazon.co.uk e.
Резюме на поръчката
Елемент (и) Междинна сума:£ 62.47
Пощенски и опаковъчни:£ 21.65
Общо преди ДДС:£ 84.12
ДДС:£ 16,82
Обща сума:£ 100.94
Общо:£ 100.94

# 174
  • Сф
Ако мине през митница тук ще трябва да си платиш представителство, за да си я вземеш. Или да си вадиш ЕОРИ номер и сама да си я освобождаваш.

# 175
  • IC 1101,Abell 2029
И какво предлагате да правя?

# 176
Бях обещала да пиша, като получа кафе автомата от prime days ( https://www.amazon.de/-/en/DeLonghi-Magnifica-automatic-cappucci … mp;th=1&psc=1) . Състоянието му беше “ acceptable”, с възможни петна по външната или вътрешна част. Машината според мен не е ползвана, няма никакви петна. Дойде в оригиналната кутия с всички аксесоари и с предпазното фолио на предният панел. Единственият дефект е малка драскотина на решетката, на която се поставя чашата.

# 177
# 178
  • София
Blue75, а каква беше цената?

# 179
  • София
Благодаря на момичето, което ни показа кафе машините Gaggia! Действително машината е много "пластмасова", но прави много хубаво кафе с каймак. Получих я чисто нова, със всички лепенки. Има само една цедка за 2кафета. Всички ли са така?
Заедно с нея поръчах и една De'Longhi . Машината е стабилна, но кафето от нея не струва. Има крема диск, но каймак-не. Опитах да сложа цедката от моята машина, за да пробвам дали ще се подобри, но не пасва. Може би трябваше да пробвам дали ще пасне цедката на Gaggia -та...  Мисля да я връщам. 

Blue75 Прави ли хубаво кафе автомата на De'Longhi?

Общи условия

Активация на акаунт