Пазаруване от Amazon - тема №97

• 59 904
  • 818
  •   1
Отговори
# 195
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B088QDDL2W/ref=ox_sc_saved_i … 77F756P&psc=1
Ако на някого му се рискува-като нов от склада за под 9лири

# 196
  • София
Термометър https://www.amazon.co.uk/dp/B0865RL4PH/ref=cm_sw_r_as_gl_apa_glt … 5SkumqQElrn4hKXaQ , код : W5ROKWDR сваля 10 лири от цената. Бройките от дневната сделка са свършили, но кода работи и за редовната цена
Аз поръчах 2 и кода ми намали и двата с по 10 лири, общо тотал за двата 9 .98 лири.

# 197
Някой да е попадал на зимно детско яке 128размер на добра цена?
Благодаря

# 198
# 199
  • Варна
Аз докато се наканя да поръчам Gaggia-та, увеличили цената ☹️. Евтина е само тази: https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07B3RPKD7/ref=ox_sc_act_image_1?s … 1PHF7ZO&psc=1
Обаче описанието нещо не ми вдъхва доверие, драскотини, дупки, не знам дали да рискувам. Другият модел вече е 41 евро, ще го мисля. Купилите вече с какво описание бяха вашите машини?

# 200
  • Пловдив
Включвам се да ви кажа какво разбрах от Габиели. Който иска да поръчва нещо без обмитяване, да го прави до края на месеца. Поръчката трябва да пристигне на английския им адрес в рамките на месеца! Поне два месеца няма да приемат поръчки от Англия. Много сложно щяло да бъде освобождаването от митницата на стоките ни, трябвало за всяка стока да ходим до митницата с документи и да се връщаме при тях. Така че не се знае дали въобще ще приемат скоро онлайн поръчки.

И молба за идеи за нещо за допълване за 3-4 £.

# 201
  • София, България
И на мен така ми се стори това с отпуската.

# 202
  • София
Включвам се да ви кажа какво разбрах от Габиели. Който иска да поръчва нещо без обмитяване, да го прави до края на месеца. Поръчката трябва да пристигне на английския им адрес в рамките на месеца! Поне два месеца няма да приемат поръчки от Англия. Много сложно щяло да бъде освобождаването от митницата на стоките ни, трябвало за всяка стока да ходим до митницата с документи и да се връщаме при тях. Така че не се знае дали въобще ще приемат скоро онлайн поръчки.

Аз за това поръчвам с GGBG. (5 лв за всеки започнат кг), и ми казаха, че няма никаква промяна с доставките. Според мен те декларират всичко на едно с някаква примерна стойност и плащат мин ДДС, което се покрива от 5лв на кг.

# 203
  • София
10 euro off при поръчка чрез приложението за поръчки мин 25 euro в amazon.it
https://www.amazon.it/gp/browse.html/ref=pe_38224621_611240431_p … _T1&language=

# 204
А някой дали е връщал нещо към Англия и с кой куриер?

# 205

А как ли ще е уреден въпроса с поръчки от Англия до Германия,чува ли се ?

# 206
И мен ме интерува от Англия до Германия (към превозвач),ама никой не отговори..

# 207
  • София, България
Еми аз пробвах да поръчам без да съм сменила адреса от немския амазон и стоеше английския адрес и веднага ми се изписа с червени букви, че не е възможно. Така че предполагам, че и обратното е така.

# 208
Габиели уж ще приемат пратки до края на месеца, а в сайта последният им курс от Англия е обявен за 23.07. Няма ли да има курсове през последната седмица на юли? Доста е рисково поръчването на стоки, ако трябва да се доставят до 22 включително.

# 209
Габиели уж ще приемат пратки до края на месеца, а в сайта последният им курс от Англия е обявен за 23.07. Няма ли да има курсове през последната седмица на юли? Доста е рисково поръчването на стоки, ако трябва да се доставят до 22 включително.
Има планиран и курс 1028 за 27.07.2021, но са го сложили по надолу в колонката, незнайно защо, а и датата на пристигане са му объркали. Написали са 10.07.2021, но предполагам че са имали в предвид 10.08.2021.

Общи условия

Активация на акаунт