Пазаруване от Amazon - тема №97

• 59 879
  • 818
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Това с космите и аз го помня. 😄
Общо взето съм запомнила, че френския Амазон е с повече издънки и по-трудно можеш да се разбереш с тях при проблем.

# 481
Моята хлебопекарна също е от френския склад, но я шипнаха от Испания. Състоянието е "като нова". Надявам се като я получа да е наред.

# 482
Някой попадал ли е на хлрбопекарна с керамично покритие вътре, а не тефлоново?
Благодаря!

# 483
  • София, България
Знам, че има тема за хлебопекарните, но ще помоля за помощ. От коя хлебопекарна сте доволни от Амазон? Искам да дебна някой по-хубав модел и когато му падне цената да купувам, защото не ми е спешно, но взех нещо адски да се изнервям от цената и качеството на хляба в магазина.

Аз всичко, което съм купувала от склада е идвало в идеално състояние, даже acceptable ми идваха само със смачкана кутия или скъсано малко, но съм пазарувала само от английския и немския амазон. Все се каня да погледна какво толкова има във френския склад още повече, че работя с френски и не ми е проблем езикът.

Сега в Английския амазон имам в кошницата ботуши за 14 паунда, гледам ги, гледам ги ама като знам, че сигурно пак ще си работим от вкъщи още поне 2 години няма смисъл да ги взимам, обаче се облизвам де.

# 484
гледам ги, гледам ги.......
, обаче се облизвам де.
Joy
И аз така, гледам, облизвам се и само купувам обувки, боти, маратонки. Кошниците ми са пълни Grinning
Никога не са достатъчно Grinning

# 485
И аз съм получавала от немския склад машинка за подстригване с косми, блендер със спукана купа и здраво ползван и други . . . .   Винаги вземам описание много добро или като ново. Преди години беше,върнаха ми цялата сума. След това при проблеми в гаранционен срок на други уреди са ми предлагали символичен рефънд и съм връщала. Понякога удрям на камък и не става според моя план,но като цяло съм много доволна и докато нашенските търговци не се научат на обслужване,ще предпочитам от там да купувам.

# 486

Сега в Английския амазон имам в кошницата ботуши за 14 паунда, гледам ги, гледам ги ама като знам, че сигурно пак ще си работим от вкъщи още поне 2 години няма смисъл да ги взимам, обаче се облизвам де.
за тези пари ги взимам веднага, нямаше да им се чудя

И аз в края на зимата си поръчах тези ботуши, въпреки че бяхме затворени https://www.amazon.de/gp/product/B084FFQ5N4/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1
Много са удобни, още не съм ги носила, но се надявам все пак да ги обуя, дори и пак да сме от вкъщи Simple Smile

# 487
Аз май ще връщам Ровентата. Чисти цели 40 мин и спря по средата на стаята на метър от зарядното. Колегите я харесаха и казаха за тия пари да си я задържа, но се двоумя. Пощенските дали ще ми върнат?

# 488
  • софия
Не бих задържала робот, който се държи по описания начин. Като се добави и липсата на части, повече ще се ядосвам, отколкото ще ми върши работа.

# 489
Ако си поръчала до БГ трябва да платят връщането и да възстановят доставката.

# 490
Пуснах я пак, продължава да чисти. Явно не е проблем в батерията. Филтрите ги намерих в алиекспрес. За 40лв ще се снабдя с няколко комплекта. Ще тествам още няколко дни тук на работа и ще мисля.

# 491
  • Пловдив
Някой попадал ли е на хлрбопекарна с керамично покритие вътре, а не тефлоново?
Благодаря!
Аз купих преди 2 години такава, доволна съм. Само че моята кошница е с по-светъл цвят керамично покритие отколкото е на тази. Сега дори е намалена😉

# 492
Пуснах я пак, продължава да чисти. Явно не е проблем в батерията.
Нали при първите пускания прави карта, изразходва повече батерия.

# 493
Пуснах я пак, продължава да чисти. Явно не е проблем в батерията.
Нали при първите пускания прави карта, изразходва повече батерия.

Тази е "проста". Няма чак такива екстри сякаш. Отпра 2 часа чистене общо, без да е дозареждана. Явно е спряла, понеже контейнера и беше посъбрал боклучета. Сега като официално и падна батерията, намери де е майка и и се зарежда.
Извинявам се, дето ви занимавам с моите трепети. Дано не съм прекалено досадна Hug

# 494
  • София
Привет, има ли някакви кодове за отстъпки за немския амазон?

Общи условия

Активация на акаунт