Пазаруване от Amazon - тема №97

• 59 840
  • 818
  •   1
Отговори
# 525
Да, искам да си платя. Питам дали могат да си прихванат пак парите, без да правя превод. Защото онлайн банкитането ми не е активно в момента.

# 526
Да, искам да си платя. Питам дали могат да си прихванат пак парите, без да правя превод. Защото онлайн банкитането ми не е активно в момента.
Могат, но само ако им кажете, не е автоматично. Както Ви посъветваха - пишете им.

# 527
  • при моите любими
Докдоха тези кубинки https://www.amazon.co.uk/Dockers-Gerli-Unisex-Fashion-White/dp/B … &isTryState=0 Купих ги за 8 паунда. За цената си, изглеждат добре. Някой беше коментирал, че са детски номера. Дойде точно UK6.5 , 40 номер. Отговарят си.

# 528
  • София
Някой коментираше Piazza , но не намерих коментара .
Как са като номер? Отговарят ли си на номера , за широк , за тесен крак? Ботуши гледах...

# 529
Отговарят си. Ботушите са за тесен крак.

# 530
  • Бургас
Има ли някой, който се е възползвал от миналата оферта в немския Амазон за 8Е при купуване на гифт-карта за 60Е?  Получила съм си потвърдителния имейл за тези 8Е, срокът е до 8 август, артикулът, който искам да купя е с продавач и изпращач Амазон, но намаление от 8Е тц. Писах им да ги питам и отговорът ме срази, образно казано. Този бонус от промоцията важал само за поръчки от .com  сайта, но не и за .de ?! Нищо че е оферирана промоцията в немския, нищо че е закупена от там... Нещо ме праща за зелен хайвер младежът или и при вас не е сработило намалението?

# 531
  • Пловдив
Има ли някой, който се е възползвал от миналата оферта в немския Амазон за 8Е при купуване на гифт-карта за 60Е?  Получила съм си потвърдителния имейл за тези 8Е, срокът е до 8 август, артикулът, който искам да купя е с продавач и изпращач Амазон, но намаление от 8Е тц. Писах им да ги питам и отговорът ме срази, образно казано. Този бонус от промоцията важал само за поръчки от .com  сайта, но не и за .de ?! Нищо че е оферирана промоцията в немския, нищо че е закупена от там... Нещо ме праща за зелен хайвер младежът или и при вас не е сработило намалението?

Аз си имах намаление, Брадичке, използвах го почти веднага, след като ми се отрази бонуса в профила (няколко дни след закупуване на гифт картата)

# 532
bradata И при мен не се отразяваше бонуса. Писах и си говорих с 4-ма различни докато ми го отразят във вече направена поръчка, но никой не е казвал такова нещо. Всички се оправдаваха с технически проблем.

# 533
Получих го на следващия ден и веднага го ползвах, не е имало никакви проблеми, отрази се във финалната сметка

# 534
  • Бургас
След като им върнах бърз, кратък и рязък имейл, много набързо ми писа друг служител с извинение за проблема и ръчно добавяне в профила ми на въпросния ваучер. Сега вече е видим, ама що трябваше с лошо...

# 535
Промоцията с гифт картата някаква срочна ли е била или по принцип важи? Питам,защото миналата седмица заредих за първи път с 80 евро, но нищо не получих допълнително.

# 536
  • Бургас
Промоциите от този тип са срочни и не винаги са активни за всеки акаунт. Тази конкретно беше за хора с платен или пробен прайм и важеше за първите 65000 клиента, които купят гифт карта за минимум 60Е.

# 537
При мен също не се отразява този ваучер. Два пъти говорих със съпорта и ми казват, че нищо не могат да направят и трябва автоматично да се отрази. Щом са го добавили ръчно, днес пак ще им пиша и ще бъда по- лоша Simple Smile

# 538
Търся мъжка ежедневна раница, малка, като подобна на Dakine 13 l, в черно, или друг изчистен цвят до около 40 лв.

# 539
  • София
Търся спешно изгодна микровълнова печка, може и от склада, че старата гръмна  Sad

Общи условия

Активация на акаунт