Августинчета 2020г. ....тема 12....

• 23 377
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Аз ползвах такъв колан само когато бяхме навън. Не съм го опъвала и не го е усещал, вървях до него. Само когато тръгнеше да пада дърпах леко колкото да не си забие главата в асвалта. Така се научи да пада по дупе или на ръчичките.
Прощапулник правих миналия месец. Аз си направих пътеката, и точно както каза Ленка се прави. Само ще допълня че когато разчупвате питката винаги първата хапка е за него, и после за останалите.
Мляко пие вечер, през ноща и рано сутринта, защото той е от ранобудните 6:30 и е готов за дивеене.
Избиха му 2 кътника и май третия е напът, страшно кисел е, и се буди много през ноща.
С говоренето сме до никъде. Но пък от няколко дни когато се закашля или се задави с вода си слага ръката на устата. Което много ме озадачи, не съм го учила на това, може би гледа от кака си.

# 616

Момичета да ви се похваля. Раницата е от алито за 45 лв. Страшно удобна, лека и широчка на малката, да и е удобно и на нея. Не убива на рамената.  Направо за парите си е топ. Хваля ви се защото знам в Бг. Какви са цените. Та ако някой търси за по дълги разходки, планински терени , може да се възползва. Дано да съм полезна. Поне съм щастлива. 🤣🤣🤣

# 617
От месеци ползвам само хипсийта ( седалката) Това е най-добрата ми поръчка! Тук с раница най-евтина съм намирала за 60 лв. Твоята пратка мина ли митница?

# 618
Мина 7 лв ми вземаха. Да и седалката е супер. И джоба отстрани за телефон. Че аз все го губя моя. Или за вода, което е по  важно.

# 619
  • Пловдив
Разбирам ентусиазма с добрата оферта, но аз не искам да рискувам с друго освен доказана ергономична раница.
Не само за нея , но и за мен. Важно ми е тежестта да се разпределя добре, не само за раменете, но и кръста, защото от прекомерни тренировки навремето имам леки поражения в областта на кръста.
Моята я взех втора ръка от ОЛХ и беше изгодна и много запазена.

# 620
Аз моята на Сайбекс не я ползвах с Антонио, но сега с бебето ще ми е много необходима и ще си я ползвам.

# 621
Хариста, препоръчай ми, моля те, каква седалка да си взема, струва ми се удачно за моя случай като сме без количка.

# 622
Ленка,  мога да ти пратя линк на лично, от къде точно  поръчах, то няма много избор.  Всички седалки, които съм гледала, независимо от името са колан със седалка,  която е от твърда....стиропорна пяна. Освен различните  десени, има вариации за дължина на колана и няколко варианта за горна част. Има раници като на Rrr3 ( плат , мрежа или и двете) ,има с поддържащи колани, които са за през кръста на детето и твоето рамо. ММ извежда  Бухта всеки ден, катп разхожда кучето, от както  я имаме седалката.
Аз пък в чудо се видях,  не мога да намеря  хубави обувки  за баткото.  Иска  Спайдърмен, но намирам  само китайси,  миришещи на гума  и лепило,  с много твърди подметки. Sad

# 623
И на моята с два ципа и става само седалка, без предната част. И е много удобно да си стой седнало и само да я придържаш когато се налага разнасяне.  А при нас е често . Все още не ходи сама и или я водя или нося 🤪.

# 624
Понякога мечтая за дните, в които я водех и можех да определям посоката на движение... Не дава да я носим, не иска в колички, триколки, тротинетки и прочие. Само ходене и това е. От мен се иска само да я пазя да не се претрепе и да не припадна от умора някъде по площадките. 😆
Иначе тези седалки ги виждам за първи път, но ми изглеждат удобни.
В раницата я слагам рядко, защото 12 кг... са си 12 кг. и ми тежи. Трябва да пробвам на гръб как ще е.

# 625
Аз пък обожавам да ми мирише на гума и лепило, на бензин, на разредител, на обущарско лепило☺️ Благодаря, сега ще отворя

# 626
Препоръчайте ми бебешки сироп за кашлица и какво им впръсквате в носа при хрема

# 627
При хрема промивам със Стеримар по 10 пъти на ден.

# 628
  • Пазарджик
Сиропа за кашкица е според вида й - суха или влажна. Трябва доктор да прецени. Иначе солен разтвор и изпомпване поостоянно на сополките. Инхалации за справяне с кашлицата е страхотно. Имам компресорен и се родих. Веднага спира всичко.

# 629
Обяснете за инхалациите как точно става, нещо никак не ми е ясно

Общи условия

Активация на акаунт