Августинчета 2020г. ....тема 12....

• 22 932
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, ако на някой му трябва по-скорошен преглед при Фурлакис аз съм освободила моя час на 01.10, така че предполагам че в супердок трябва да е свободен за записване. След като Борис падна се поуплаши явно и сега е много плах с вървенето и реших, че няма смисъл да го водя на преглед. Освен това не успява да се изправя без да се държи всеки път, така че ще е само напразно разкарване.

# 661
С ходенето сме доникъде, страхува се да ходи без да я държа за ръка и това е..
3-4 крачки прави по килима и си сяда на дупето.
Изправи се 2 пъти от коляно сама- подпря се на него и на ръце, без друга опора. Не знам това брои ли се за изправяне.
Днес пак си заспа в 11 предиобед, утре мисля да я държа будна до 12 ч и да опитам с една дрямка.
Много е студено, Бърр.
Сънят нощем е мираж, към 6 ми се лепна за гърдата и така до 8 откарахме..
Не знам какво я мъчи, но мъчи и мен..

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 21:54 от Анонимен

# 662
Лайка, колко време будува сумарно през деня сега?
Ния има едни обувки на Biomecanics, които не носи, едни на КК, които носи малко и сега носи маратонки на Пума, които свикнах да обувам (в началото ми беше трудно) и е fine с тях. Не са и любими май. Grinning

# 663
Ellocin, вчера е будувал към 9 часа. Явно са му малко, но пък заспива от раз и на дневния и на нощния.
Днес ще го оставя повече време буден, пък да видим.

# 664
В началото е нормално да будуват по - малко, когато преминат на 1 дрямка. С времето, леко по леко, пак ще правят по 10 - 11 часа.
Иначе моето момиче е все още на 2, но скоро предполагам ще отпадне и при нас втората.

Дундичка има за есента 3 чифта на найк, като предимно носи едните. Ще й взема и едни биомеханикс. За зимата още не съм купувала, по - важно ми е да й намеря хубави гумени ботуши. Обикновено са супер тежки и дървени.

# 665
И Алекс е на 2 дремки. Става към 7, едната е към 10.30-11, другата към 2-3. Сумарно през деня спи около 3 часа, проблемът е, че заспива късно, около 21.30, а ляга в 20 часа. Някак може би сме го научили да лудуваме вечер тримата в леглото 😃 Винаги е адски весел, върти се из цялото легло, закача се, смее се, прави маймунджилъци и е много весело. На нас засега не ни пречи, но като почне ясла не знам как ще откарва в яслата с 1 дрямка.

На мен тема обувки ми е мъка, така че няма да я коментирам 😂

Вчера сложихме ваксината за морбили, нашата докторка щеше да му сложи тази за шестнадесетия месец, добре че пак попитах какво слага... Направо не бях на себе си, много се ядосах. Затварям си очите за мерене, теглене, прегледи, ама да объркаш ваксина... 😕

# 666
Ellocin, вчера е будувал към 9 часа. Явно са му малко, но пък заспива от раз и на дневния и на нощния.
Днес ще го оставя повече време буден, пък да видим.
И аз мисля, че му е малко. Днес Ния стана в 8 и реших да е на една дрямка. Първото будуване беше 4,5 часа, а второто ще е към 5,5/6. Мисля, че ще издържи.

# 667
Сутринта едва издържа 3,5.
Вечер няма проблем с 6 часа, но сутрин не може.
Ама то и как да може като нощес от 1 до 4 имаше иху Joy
Тегаво ще е няколко дни, но няма начин.
Все по-трудно става с тия две дремки, а и нямам нерви 3 часа от 24 да преминават в приспиване....

# 668
Сутринта едва издържа 3,5.
Вечер няма проблем с 6 часа, но сутрин не може.
Ама то и как да може като нощес от 1 до 4 имаше иху Joy
Тегаво ще е няколко дни, но няма начин.
Все по-трудно става с тия две дремки, а и нямам нерви 3 часа от 24 да преминават в приспиване....
А колко му е дълга дрямката?

# 669
Два часа спи.
Пристигна ми поръчката от Синсей.
Това якенце е доста сполучливо като за 13лв
https://www.sinsay.com/bg/bg/0113f-18x/kurtka-b-2vpn-si
Размерите на другите неща малко са едно към гьотере, ама горе долу стават.
Тези блузки много мекички и те
https://www.sinsay.com/bg/bg/1698f-75x/bluza-b-2p-2vpn-si?algoli … cd95ee60b614e39f6

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 17:54 от Лайка

# 670
Борис и той е на 1 дрямка. Сутрин става около 8ч., наобяд грубо казано спи от около 13ч. до около 15:30-16ч и вечер ляга около 21ч.
За по-малко от месец му избиха 5 зъба😃
Иначе обувки есенни му взех тези:
Скрит текст:

Има и едни кецове на Найк. Смятам с тези 2 чифта да изкара есента, а зимни още не съм взела.

# 671
  • Denmark
И Алекс е на 2 дремки. Става към 7, едната е към 10.30-11, другата към 2-3. Сумарно през деня спи около 3 часа, проблемът е, че заспива късно, около 21.30, а ляга в 20 часа. Някак може би сме го научили да лудуваме вечер тримата в леглото 😃 Винаги е адски весел, върти се из цялото легло, закача се, смее се, прави маймунджилъци и е много весело. На нас засега не ни пречи, но като почне ясла не знам как ще откарва в яслата с 1 дрямка.

На мен тема обувки ми е мъка, така че няма да я коментирам 😂

Вчера сложихме ваксината за морбили, нашата докторка щеше да му сложи тази за шестнадесетия месец, добре че пак попитах какво слага... Направо не бях на себе си, много се ядосах. Затварям си очите за мерене, теглене, прегледи, ама да объркаш ваксина... 😕

Бягай бързо от тази лекарка. Нямам идея какво би станало при такова объркване, но не искам и да знам..

Не го мисли за яслата, те някак се оправят Sweat Smile Ричард се научи там да заспива сам, не знам как е станало изобщо. Уж не бил плакал, ама това само на думи Sweat Smile

# 672
Браво на лелите от яслата. Ние майките нямаме психика май за такива неща Stuck Out Tongue Winking Eye
Моята лекарка е много натоварена. Почти всички мои познати с малки деца са при нея.
Никога не е забравила или объркала нещо.
Последният път беше пълно на улицата пред кабинета ѝ. Вика ми- не съм ходила до тоалетна днес. Викам "Свеже, бягай сега, че ако знаеш какво е навън, скоро няма да можеш да идеш"

# 673
Мале ние и с обувките сме много назад на 16 ти номер сме и сега ще търся маратони че още сме с буйки с цип и сандалите, а вече е студено. За спането няма шанс да минем на едно спане. Ден в който до 10 не е заспала в 11 вече реве и заспива където и да е. После към 3 до 5 пак спи и вечер по късно от 8.30 не ляга. В 8.30 даже вече спи. Много се е сетила да се гушка. Слагам я в кошарата и гледам тавана, затова си е и гушкам. После ще съжалявам сигурно като стане по голяма, но сега имаме нужда и двете да се гушкаме и ни е много добре.
П.с. Преси липсва и Верчи също. Зачудих се колко ли са пораснали?!

# 674
И аз се сетих тия дни за Паола, че не е писала от доста време.
Лелее, Rrr3, много малко краче. Боби вече е на 21 номер😃

Общи условия

Активация на акаунт