Августинчета 2020г. ....тема 12....

• 22 921
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
И моят Борис е с 21 номер Найк, но върви дребничък на ръст и е като малкият Мук 😅 Поне в моите очи де.

# 676
Yanna, колко е висок твоят господин?
Иначе и моето момиче е с 21-ви номер на найк, а новите са дори 22.

# 677
  • Пловдив
Нашата е с номер 20 на Vans, на Примиджи взех размер 22 . Дължината на стъпалото и е 12 см към момента Simple Smile

# 678
kitty до колкото успявам да го измеря е 77-78 см някъде. Преди месец и нещо беше 11 килограма, но сега не знам колко е.

И по закона на Мърфи щом отмених часа му при Фурлакис Борис реши да се отпусне отново 😅😅 Даже прощъпулник организирахме набързо, ще става готвач явно 🧑🏼🍳

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 09:50 от yanna777

# 679
Моята е номер 20, но скоро ще сменяме. В момента има маратонки Найк и обувки кларкс с мики Маус. От найка не съм доволна скапаха се лепенките. Кларкса е супер и е идеален за широко краче тип бухтичка. Иначе явно не е с голям крак, защото е висока на 1 година я измериха 84см.

# 680
Активни дъски за 23 лв в Лидл, как им викаха на английски ?
Това чудо наистина ли е от полза или е поредната модерна щуротия ?
Пробвах я днес  с един сън - от 12 до 14 и после будува от 14 до 21.21, много зле
Мм я гледа но не пожела да я приспива, много спяла, голяма била Angry

# 681
Активни дъски за 23 лв в Лидл, как им викаха на английски ?
Това чудо наистина ли е от полза или е поредната модерна щуротия ?
Пробвах я днес  с един сън - от 12 до 14 и после будува от 14 до 21.21, много зле
Мм я гледа но не пожела да я приспива, много спяла, голяма била Angry

Busy board мисля че се казваше 😅
Аз изтървах предишните 3 теми, но ще се постарая да следя отново какво се случва тук 😁.
Не знам дали сте го обсъждали, но имам проблем с миенето на зъбките. Стисва четката и я дъвче и ми се хили. Не ме оставя да търкам... Дайте съвет какво да правя🤷🏼‍♀️😑🤗

# 682
  • Denmark
А някакви идеи как да се спре това нощно будене? Вече не яде нито за заспиване, нито през нощта, но пак се буди Expressionless така никога няма да се навия за второ Sweat Smile

# 683
С шамар, типично по балкански 🤣🤣🤣 Това е в кръга на шегата, разбира се 😃 Моето чудовище още спи при мен, за да може, като се разбуди, да я затапя с гърдата и да продължим да си спим, само че това кърмене не може да продължава вечно. Ама като знам какъв цирк става, когато няма цица и се опитам да предложа шише с мляко, направо ми побелява косата. Тя се огъва назад, крещи колкото може, не мога да се преборя с нея. И като знам и че и да се научи на шише, пак ще ми се буди по нощите и ще трябва да се разкарвам с шишето, съм тотално пас за отказа от цицата. Но понякога, ако въпреки гърдата се разбуди посред нощ, я оставям в нейното легло да се подере половин час и после си я взимам, и тя заспива пак. С моите радикални методи 🤣 Ама сега не смее много да ми цъфва по нощите малката свежарка 🤣

# 684
Катеричка, погледни Озон за кубчета.....сега видях, че имат много. Скоро по Кауфланд и Лидл пак ще ги пускат, че покрай празници все ги въртят.

Котка, моите цици са най-голямото ми оръжие за малки и големи Wink И аз си я държа до мен, то просто няма и как да я сложа в кревата, че е склад и по-зле ще става с липсата на място. Снощи се въртеше , не  защото е гладна , а имаше газове. Но друго си е да я усетя и да я успокоя, вместо ако е в леглото си и да я чуя чак ако се разплаче и да ставам, че и всички да се събудят.

Нели, тези дъски са интересни за някои деца, за други не. Не е нещо ново, но тук от скоро се знаят. Ползват се по метода Монтесори за развитие на фина моторика. Такива се ползват и в рехабилитация след различни заболявания  и травми.

# 685
А някакви идеи как да се спре това нощно будене? Вече не яде нито за заспиване, нито през нощта, но пак се буди Expressionless така никога няма да се навия за второ Sweat Smile
При нас няма нощно будене когато Ния заспива напълно самостоятелно и когато будува не повече от 10,5-11 часа. Ако будува повече или и помогна да заспи, то тогава се буди минимум 2 пъти.

# 686
И аз търся начин да се отърва от нощното събуждане на Борис. Без значение колко е спал, какво е правил през деня, как и къде е заспал той просто се събужда 2 пъти за АМ. Какво ли не опитах, но нищооо не помага. Примирила съм се за момента.

# 687
Моя не се буди нощно време, но го отдавам на това че спи при мен. Най- много малко да се разшава но като усети че съм там и спира. Сутрин към 5-6 пие мляко и може да се разбуди докато правя млякото, но след като му дам бутилката и заспива.

Яна 777, в колко вечеряте? Моя вечеря към 7.30 и преди лягане към 9.30 му давам 120 мл мляко.

# 688
Моето момиче заспива вечер с минимаааална помощ в леглото си, понякога и самичка, не яде нощем и не пие нищо от месеци насам, но все по - рядко има нощи, в които не се буди изобщо. Поне по един път става, започва да плаче с цяло гърло, колкото да ни изкара ангелите. 😁
Та все още и аз търся разковничето.

# 689
+1 за гърдата😃😃 Най-голямото ми спасение, ама и аз се чудя как ще се откаже, засега не виждам светлина в тунела.
Мелани, кои точно обувки на Кларкс ползвате? Трябва да търся за зимата и Борис е с широко краче и доста от обувките са му добре на дължина, но тесни.

Общи условия

Активация на акаунт